ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Κω: Το απύθμενο θράσος του κ. Καματερού δεν έχει όρια… Είναι τουλάχιστον ντροπή

10
694

Ο κ. Καματερός αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές κατέφυγε στην προσφιλή μέθοδο αυτού και των ομοίων του: τις ύβρεις και τις χυδαιότητες.

Τον αφήνουμε στην μοίρα του.

Αντί να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της κυβέρνηση που στηρίζει, τολμά να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας.

Ας ξεκαθαρίσει πρώτα την άποψή του για τον Μαδούρο και τα σοβιέτ και ας αφήσει κατά μέρους τα μαθήματα στους Νεοδημοκράτες.

Αλλά η αριστερή ιστοριοκαπηλεία καλά κρατεί στον εγκέφαλο του κ. Καματερού.

Για να επανέλθει λίγο στην πραγματικότητα, του θυμίζουμε ότι όταν εκείνος ονειρευόταν, ως γνήσιος αριστερός, την Ελλάδα στη σοβιετική σφαίρα, η Νέα Δημοκρατία θεμελίωσε τη δημοκρατία στη χώρα και εγγυήθηκε τη δημοκρατία με την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και επειδή μάλλον ο χρόνος για τον κ. Καματερό σταμάτησε το 1949, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε. και η Νέα Δημοκρατία έφτιαξε το Μουσείο Δημοκρατίας στον Άη Στράτη, τιμή σε όλους τους Έλληνες που αγωνίστηκαν στον αντιδικτατορικό αγώνα.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν επενδύει στη διαίρεση των Ελλήνων, αλλά στην ομοψυχία τους.

Αλήθεια, μπορεί ο κ. Καματερός να ισχυριστεί το ίδιο για το ΣΥΡΙΖΑ;

Μάλλον άλλες χορδές του κ. Καματερού πειράχθηκαν από την ομιλία του κ. Βορίδη.

Ο κ. Βορίδης μίλησε για πατρίδα και έθνος.

Να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό. Οι Νεοδημοκράτες είμαστε περήφανοι για τους αγώνες των Ελλήνων για την πατρίδα και το έθνος.

Αντίθετα, ο κ. Καματερός ονειρεύεται συμφωνίες για τα σύνορα της χώρας στο Αιγαίο. Αυτό είπε. Ανερυθρίαστα. Αν βρίσκεται σε τέτοια σύγχυση που δεν το θυμάται, υπάρχουν οι δηλώσεις του στο διαδίκτυο. Ας τις μελετήσει.

Αλλά, το απύθμενο θράσος του κ. Καματερού δεν έχει όρια.

Μας είπε ότι το νησί στάθηκε στα πόδια του μετά τον σεισμό. Όντως. Και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό σε όλους τους Κώους και τις Κώες.

Ας μας πει, όμως, ο κ. Καματερός ποια ήταν η συνεισφορά του ιδίου και της κυβέρνησής του για αυτό.

Γιατί η μόνη “προσφορά” τους στον τουρισμό είναι η υπερφορολόγησή του.

Ας μας πει εάν είναι περήφανος για τις επιλογές του στο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Σύντομα, το όνομα του κ. Καματερού θα απαντάται στην ιστορία μόνον ως παράδειγμα άστοχης επιλογής κοινοβουλευτικού αντιπροσώπου από τους ψηφοφόρους. Όπως και όλης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ασχοληθεί με τις ιδεοληψίες κάθε Συριζαίου.

Η απάντηση θα είναι εκκωφαντική και θα δοθεί από τον ελληνικό λαό στην κάλπη.

Υ.Γ. Είναι τουλάχιστον ντροπή να χρησιμοποιείτε ανόητα το θάνατο ενός σπουδαίου συμπατριώτη μας για να κάνετε μικροπολιτική. Δεν θα σας ακολουθήσουμε. Εμείς έχουμε πένθος για την απώλεια του Διονύση μας.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρες Μάρες κουκουνάρες, βρε άσχετοι γιατί δεν μαζεύεται τα ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ που συνεργάζονται με τον υποψήφιο του ΣφΥΡΙΖΑ;;;

    Για να δούμε, θα βγάλετε μια ανακοίνωση για τα μάτια των Νεοδημοκρατών όταν θα κυκλοφορήσουν φωτογραφίες να κάθονται και να συνεργάζονται με τους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ τα στελέχη σας, ο Παναγιώτης, ο Δημήτρης και η ψηλή Κλάρα-μπεεεεέλ των συνεργατικών του Καΐσερλη…. ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΙΏΦΛΟΦΟ 3FLOR ΤΕΟ και κάνουν προγράμματα για το μέλλον της Κω συνεργαζόμενοι με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και τους γιαλατζί αριστερούς του λαϊκισμού και της κωλοτούμπας και τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ που είχε το θράσος να κάνει περατζάδα στην κοπή της πίτας ;;;; Τι αποφάσισαν οι αποστάτες της παράταξης μας στο γραφείο του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ παρουσία όλων των στελεχών της ΟΜΑ του ΣφΥΡΙΖΑ και του Καΐσερλη;;; Θα σας ενημερώσουν τα επώνυμα στελέχη σας που ήταν παρόντα;;; Κατάντια, ο ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ τσαντοκουβαλητής του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  2. Άη Στράτης: Έλληνες σκότωσαν και παρέδωσαν Έλληνες στους Γερμανούς

    Στις 26 Απριλίου 1941, λίγο πριν οι Γερμανοί καταλάβουν το νησί ο σταθμάρχης φοβούμενος μήπως αποδράσουν οι εξόριστοι παρέταξε τους 12 χωροφύλακες που διέθετε και αυτοί άρχισαν να πυροβολούν τους εξόριστους με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 και να τραυματιστούν 2 άτομα. Στην συνέχεια ο σταθμάρχης παρέδωσε τους εξόριστους του Άη Στράτη στους Γερμανούς κατακτητές. Την περίοδο της γερμανικής κατοχής οι εξόριστοι υπέφεραν τα πάνδεινα από έλλειψη τροφίμων, εφοδίων, περίθαλψης και πέθαναν από την πείνα 33 κομμουνιστές κρατούμενοι.
    Την περίοδο της δικτατορίας χρησιμοποιήθηκε ώς τόπος εκτόπισης για μικρό αριθμό εξορίστων. Ανάμεσα τους και ο μετέπειτα Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και προσωρινός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Γιάννης Αλευράς,

  3. Καλά ποιος παρανοϊκός έγραψε αυτό το κείμενο. Φέρατε τον φασίστα τον Βορίδη και πάθατε παράκρουση. Με τέτοιες απόψεις περιμένετε να σας ψηφίσει ο κόσμος. Συνεχίστε έτσι και πάτε ξανά για 18% ηλίθιοι.

  4. Καλα και σωστα όλα αυτά.Το θεμα είναι ότι θα κατσετε μαζι του σε λιγο μιας και υποστηριζετε τον ιδιο δημαρχο.Εχετε καταλαβει ότι μπλέκετε το κομμα σε περιπετεια ΞΑΝΑ στη Κω με την επιλογή σας στήριξης τους τεως πασοκου και νυν συριζαιου;Δεν υπαρχει Νεοδημοκράτης στο νησι να κατεβασετε ενωμενοι για δημαρχο;Αξιοι της μοιρας σας παλι.Ολη η Ελλαδα θα είναι μπλε και η φραφικοι στη Κω με το Συριζα.

  5. ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1943 ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΑΝ ΕΝΟΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ.ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΚΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΤΑΣΧΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Κ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥΣ.Ο ΕΛΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.Ο ΕΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΣΝΟΦΙΤΕΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Κ ΝΑ ΥΠΟΤΑΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1944 ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΑΣ-ΒΕΡΜΑΧΤ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΑΣΙΤΕΣ

  6. ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΟΤΤΟ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΓΔΥΝΟΥΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΑΜΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΜΥΤΕΣ ΑΥΤΙΑ.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1944 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 1054 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ.ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ Κ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΑ.ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1943 Ο ΕΛΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΨΑΡΡΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΕΣ

  7. ΤΟ 46 ΣΦΑΖΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 81 ΚΛΕΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΤΟ 2019 ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

  8. καμαρώστε όμως το επίπεδο λόγου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ! Βέβαια το ίδιο ισχύει και από την άλλη πλευρά. Γενικώς έχουμε τα χάλια μας, είμαστε άξιοι του επιπέδου μας.

  9. ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ ΠΗΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΠ Κ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΝΔ Κ ΟΜΩΣ ΑΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ Κ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΠΑΛΑ ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ Κ ΠΕΡΑΣΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ