Η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Κω για την 45η επέτειο από τη εξέγερση του Πολυτεχνείου

43
732
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Ο δρόμος έχει τη δική του Ιστορία… Έλα να τη γράψουμε μαζί!» Με αυτό το σύνθημα η Οργάνωση Βάσης Κω της ΚΝΕ και οι Κομματικές οργανώσεις Κω του ΚΚΕ, πραγματοποίησαν πολιτική εκδήλωση για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, απόψε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ με προβολή βίντεο (αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο) ομιλήτρια το στέλεχος της ΚΝΕ Ελένη Τσιάκαλου.

Τότε που ο «γίγαντας» λαός βγήκε στο προσκήνιο και σήκωσε το αγωνιστικό του ανάστημα στη χούντα των συνταγματαρχών, στα ντόπια και τα ξένα στηρίγματά της, στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ

Μεταξύ άλλων στην ομιλία τονίστηκε πως «τα συνθήματα «Έξω οι ΗΠΑ» και «Έξω το ΝΑΤΟ» που γράφτηκαν τότε στις πύλες του Πολυτεχνείου παραμένουν ακόμα και σήμερα επίκαιρα, μιας και με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναβαθμίζεται η εμπλοκή της χώρας στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή. Τα αιτήματα του λαϊκού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου δεν ικανοποιήθηκαν. Ειδικά η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αν περνούσε από το χέρι της, θα φρόντιζε να σβηστεί μια για πάντα. Γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης από τη ΝΔ μέχρι τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, είναι μέσα σε όλα όσα λένε οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, για να πετύχουν τον πολυπόθητο σκοπό για τους πλουτοκράτες: Την αναβάθμιση, όπως λένε, της χώρας μας στην περιοχή, δηλαδή περισσότερα κέρδη για το κεφάλαιο μέσα και από τους πολεμικούς σχεδιασμούς και το μπλέξιμο της χώρας μας σ’ αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα τολμά να κάνει το μαύρο άσπρο και να υπόσχεται ειρήνη και ανάπτυξη μέσα από την περίφημη «γεωστρατηγική αναβάθμιση»».

Επίσης, επισημάνθηκε ότι «τα γεγονότα εκείνων των ημερών αποδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι ακόμα και στο πιο βαθύ σκοτάδι υπάρχει ελπίδα. Πολλές φορές, ακόμα και όταν οι περισσότεροι πιστεύουν ότι «δεν αλλάζει τίποτα», συντελούνται αλλαγές στις συνειδήσεις του κόσμου που δεν γίνονται φανερές με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, το ποτήρι της οργής και της αγανάκτησης γεμίζει, ωριμάζουν διαθέσεις που μπορεί να μην εκφράζονται ακόμα έμπρακτα. Για να εκφραστούν οι διαθέσεις και να μετατραπούν σε αγώνα με προοπτική χρειάζεται η ακούραστη συνειδητή δράση μιας πρωτοπορίας των εκμεταλλευόμενων. Τότε η ΚΝΕ στο πλευρό του Κόμματος αποτέλεσε την ψυχή του αντιδικτατορικού αγώνα. Ένας αγώνας που απαιτούσε τον ηρωισμό, την αυταπάρνηση, τη συνεπή αφοσίωση μελών και στελεχών. Μες το πηχτό σκοτάδι, στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας, με απόφαση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ιδρύεται τον Αύγουστο του 1968 η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας… Σε συνθήκες παρανομίας και διώξεων, η ΚΝΕ έδρασε ανυποχώρητα για τα συμφέροντα της νεολαίας, πρωτοστάτησε στην αντιδικτατορική πάλη και στον ξεσηκωμό του λαού.

Έτσι και σήμερα η ΚΝΕ και το ΚΚΕ εργάζονται για τους νέους λαϊκούς ξεσηκωμούς. Και ο κάθε ένας μετρά στο μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας! Κάθε νέος και νέα που οργανώνεται στην ΚΝΕ, σημαίνει μια μεγάλη αποτυχία του συστήματος να τον βάλει στο χέρι! Σημαίνει ότι κανένας δεν θα είναι μόνος του απέναντι στο σύστημα της εκμετάλλευσης.

Η Οργάνωση πολλαπλασιάζει τη δύναμη του καθένα και της καθεμιάς στον αγώνα για ένα μέλλον «στο μπόι των ονείρων» και των αναγκών μας».

 

43 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Είναι γεγονός, ότι αυτοί που σήμερον εμφανίζονται ως «πρωτοπόροι» και «καθοδηγητές» της εξεγέρσεως, δηλαδή οι κομμουνιστές, όχι μόνον απείχαν από το Πολυτεχνείο, αλλά το κατήγγειλαν κιόλας! Έγραφε τότε το υπ’ αριθμόν 8 τεύχος της «Πανσπουδαστικής», οργάνου της φοιτητικής νεολαίας του ΚΚΕ: «Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου προβοκατόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη-Καραγιαννόπουλου, με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας, γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν παραπέρα, κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής αναρχικής εξέγερσης, να χρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του “επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος”, για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας.

 2. Ενέργειες που οι Αμερικάνοι και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλλουν ύστερα από την παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζινικής προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης». Εμείς εδώ μιλάμε με ντοκουμέντα, κι όχι με… τρίχες. Ας διαψεύσει, αν τολμάει, το παραπάνω δημοσίευμα το ΚΚΕ, κι ας δώσει στη δημοσιότητα το φύλλο της συγκεκριμένης εφημερίδος, που σίγουρα υπάρχει στο αρχείο του. Κουκουέδες, ιδού η Ρόδος!

  Την ίδια περίοδο, ο Μπάμπης Δρακόπουλος, στέλεχος του τότε ΚΚΕ εσωτερικού, πολιτικού προγόνου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε για τα γεγονότα: «Η εξέλιξη στον τόπο μας έχει περιέλθει σε λεπτό σημείο. Παράλληλα, στο ευρύτερο δημοκρατικό κίνημα που αξιώνει την είσοδο στη δημοκρατική ομαλότητα, σκοτεινές δυνάμεις εργάζονται για να φράξουν το δρόμο προς την κατεύθυνση αυτή και οργανώνουν προκλήσεις για να δικαιολογήσουν την επιβολή στρατοκρατικών μέτρων» (πηγή: «Ελευθεροτυπία» της 28ης Νοεμβρίου 2004, σελίς 54). «Σκοτεινές δυνάμεις», λοιπόν, εκπροσωπούσαν οι «ήρωες» του Πολυτεχνείου, σύμφωνα με τους «ανανεωτές» της αριστεράς. Συμφωνούμε απολύτως!

 3. Δαμανάκη, Λαλιώτης, Ανδρουλάκης, Παπουτσής, Τζουμάκας, Λαζαρίδης (σήμερα εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Α. Σαμαρά) κ.λπ., ενώ πάμπολλοι εισχώρησαν στα ΜΜΕ και σήμερα είναι πρωτοκλασάτα στελέχη της καθυποτάξεως των Ελλήνων. Τα αποτελέσματά τους, τα είδαμε όλοι. Παρέλαβαν το 1974 μηδενικό εξωτερικό χρέος και μια οικονομία σε έναν πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά ανοδικό καλπασμό αναπτύξεως. Μια χώρα νοικοκυρεμένη, με ευημερούντες πολίτες. Και πως την κατήντησαν; Αφού διέλυσαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας και την καταχρέωσαν στους διεθνείς τοκογλύφους, κι αφού προηγουμένως είχαν φάει ότι μπορούσε να φαγωθεί, μας παρέδωσαν σιδηροδέσμιους στο ΔΝΤ και στους διεθνείς τοκογλύφους. Κι έχουν και το θράσος να ομιλούν για τους «αγώνες» και τα «οράματά» τους, αυτοί ακριβώς που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας!

 4. Το φθινόπωρο του 1973, λίγο μετά από το δημοψήφισμα για την κατάργηση της βασιλείας, το καθεστώς της 21ης Απριλίου ξεκίνησε μια διαδικασία «φιλελευθεροποίησης» – η οποία απέβη μοιραία για το ίδιο και για την Ελλάδα. Έτσι, στις 8 Οκτωβρίου παραιτήθηκαν όλοι οι στρατιωτικοί που κατείχαν θέσεις υπουργών και διορίστηκε πολιτική – μεταβατική κυβέρνηση υπό τον παλαιό πολιτικό Σπύρο Μαρκεζίνη, με αποκλειστικό σκοπό να κάνει εκλογές στις 10 Φεβρουαρίου του 1974!
  Εναντίον ποιας «χούντας» λοιπόν, «ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές»; Της «χούντας» που είχε ήδη αποσυρθεί; Το αληθές δε, είναι ότι το Πολυτεχνείο ξανάφερε την «χούντα», μιας και λόγω της έκρυθμης κατάστασης, κηρύχθηκε στρατιωτικός νόμος καθ’ απάσαν την Επικράτεια!

 5. Η γνωστή συνταγή διαιρεί και βασίλευε απο τους αμερικάνους που χώνονται σε όλα τα κράτη τα οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν και μετά φάε στην μάπα και τον εθνάρχη του κώλου που είπε η Κύπρος κοίται μακράν. Μας έφερε την δημοκρατία που μας πηδάει καλά τόσα χρόνια, την δημοκρατία που δημιούργησε το χρέος και πούλησε κάθε ιερό και όσιο. Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας για μούτζες έχουμε. Δημοκρατία σταλινικών γύπων που έπρεπε να το βουλώσουν προ πολλού, γιατί ο χεσμένος πρέπει κάποια στιγμή να αποκτάει κάτι που λέγεται συνείδηση και αξιοπρέπεια. Ούτε στον αγύριστο δεν θα γίνουν άνθρωποι αυτά τα τέρατα.
  ΜΟνο εξω στους δρομους στα στενα υπηρχαν μερικα θυματα απο πρακτορια ντυμενα με στολες ελληνων αστυνομικων τοποθετημενα σε ταρατσες πολυκατοικιων οσο για το ποιοι ητανε μα φυσικα ηταν η ΜΟΣΣΑΝΤ CIA και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ με την επιχειρηση ΑΠΟΛΛΩΝ με επικεφαλη το στρατηγο ΜΟΣΙΕ ΝΤΑΓΙΑΝ τον μονοφθαλμο…………και οπποιος καταλαβε καταλαβε………

 6. Αυτή η γενιά είναι που σήμερα χρεοκόπησε. Η γενιά, που αφού συμμετείχε σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο τριάντα και πλέον χρόνων, αφήνει πίσω της «συντρίμμια». Η γενιά, η οποία μας έβαλε στο ΔΝΤ. Η γενιά, η οποία παρέδωσε το ελληνικό κράτος σε ξένους κατακτητές. Η γενιά, η οποία κληρονόμησε τα πάντα και αφήνει στους κληρονόμους της μόνον χρέη. Όχι απλά δεν αφήνουν ως γενιά τίποτε ως «κληρονομιά» για τους επόμενους, αλλά υποθηκεύουν τα πάντα εις βάρος όλων των μελλοντικών γενιών. Κατέστρεψαν ό,τι παρέλαβαν και άρα τις διαδοχικές κληρονομιές πολλών γενιών Ελλήνων και ταυτόχρονα «κληροδοτούν» απίστευτα χρέη στους επόμενους.

 7. Τίποτε δεν έχουν αφήσει. Ακόμα κι αυτά που θεωρούνται ως αδύνατον να πειραχθούν, τα έχουν πειράξει. Μοιράζουν υπηκοότητες χωρίς κριτήρια και απειλούν με αλλοίωση το ίδιο το ελληνικό έθνος. Έχουν συμφωνήσει με τους ξένους ν’ αλλάξουν την ελληνική γραμματική, για να μην «μπερδεύονται» οι λαθρομετανάστες. Έχουν συμφωνήσει με τους ξένους να δώσουν στους Έλληνες και δεύτερη επίσημη γλώσσα. Έχουν συμφωνήσει με τους ξένους να «αμβλύνουν» τις «γωνίες» της ελληνικής ιστορίας, για να μην ενοχλούνται οι γείτονες. Έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν το κεφάλαιο «Μακεδονία» στους σκοπιανούς χασισέμπορους του Σόρος. Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν αυθεντικοί Έλληνες στο νότιο άκρο των Βαλκανίων.

 8. Θα υπάρχουν κάποιοι περίεργοι φτωχοί «σερβιτόροι» των ισχυρών, οι οποίοι δεν θα μιλάνε κανονικά ελληνικά και θα σκοτώνονται σε συνωστισμούς, όπως κάποιοι πρόγονοί τους. Όταν δεχόμαστε σήμερα οι «Μακεδόνες» να μιλάνε σλαβικά, γιατί να μιλάνε στο μέλλον οι Έλληνες ελληνικά;

  Αυτά έχουν συμφωνήσει με τα αφεντικά τους. Με τους «δανειστές» μας. Εκτελώντας τις εντολές αυτών των δανειστών, έχουν αρχίσει να δημιουργούν συνθήκες μη αναστρέψιμες. Συνθήκες, οι οποίες δεν θα μπορούν ν’ ανατραπούν από τους Έλληνες, ακόμα κι αν το θέλουν. Με τον προδοτικό Καλλικράτη και τα δικαιώματα που έδωσαν αυθαίρετα στη μωαμεθανική μειονότητα και στους λαθρομετανάστες, στην πραγματικότητα «παγιδεύουν» με «δυναμίτες» το σύνολο του εθνικού κρατικού «οικοδομήματος».

 9. Έχουν ξεπουλήσει το σύνολο των μεγάλων κερδοφόρων και ζωτικής σημασίας για την κοινωνική λειτουργία ΔΕΚΟ. Έχουν αδειάσει τα ασφαλιστικά ταμεία και έχουν φτάσει στο σημείο να ενοχλούνται που ζουν οι προηγούμενοι και πρέπει να εισπράξουν τις συντάξεις τους.

  Όμως, ως γνήσια παράσιτα, δεν αρκούνται στο να λεηλατήσουν τις προηγούμενες γενιές …Λεηλατούν και τις επόμενες. Δεν ξεπούλησαν τα πάντα και κατέφαγαν τα πάντα …Υποθήκευσαν τα πάντα. Δεν έφαγαν μόνον τα υπάρχοντα …Τρώνε και τα μη υπάρχοντα. Παίρνουν διαρκώς νέα δάνεια, υποθηκεύοντας και το μέλλον της νέας γενιάς. Υποθήκευσαν τα πάντα γι’ αυτά τα δάνεια. Γι’ αυτόν τον λόγο μπήκαν στο ΔΝΤ. Γι’ αυτόν τον λόγο μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Προκειμένου οι ίδιοι ν’ αποφύγουν το κόστος της καταστροφής, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν, μετακινούν την εκδήλωσή της.

 10. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!

  «Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι, αν δεν είχαν γίνει τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, πιθανότατα δεν θα είχαμε χάσει την Κύπρο; Δηλαδή, δεν ήταν στις προθέσεις βεβαίως των επαναστατημένων να χαθεί η Κύπρος, αλλά υπήρξε τέτοια ροή στην εκμετάλλευση διότι εμείς δεν ρίξαμε τον Παπαδόπουλο.
  Φέραμε τον Ιωαννίδη, πάντως. Και ο Ιωαννίδης δεν έπεσε μόνος του, έπεσε λόγω των γεγονότων της Κύπρου. Αρα, λοιπόν, ένα αυθόρμητο κίνημα μετετράπη σε έναν μοχλό εναντίον της πατρίδος» επισήμανε ο Κυριάκος Σταμέλος και ξεκαθάρισε: «Δεν έχω καμία διάθεση αποδόμησης της εξέγερσης, απλά θέλω να πω την αλήθεια».

 11. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ,ΚΚΕ ΚΛΠ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ!

  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΚ€ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ.

 12. ΑΠΟΡΙΑ.γιατι τωρα δεν κανετε εξεγερση κατα των νεοναζι συριζα νδ ανελ πασοκ κλπ

  που πινουν το αιμα του λαου συμφωνα με τις οδηγιες των ναζι της γερμανιας?

 13. Για τη δική σας γενιά, του Πολυτεχνείου, τι γνώμη έχετε;

  Οτι ήταν η πιο άχρηστη γενιά. Αυτή κυβέρνησε τόσα χρόνια. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Μάθαμε να κλίνουμε το ρήμα “βολεύομαι” σε όλους τους χρόνους. Και τώρα βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Βγαίνει η Ν.Δ. και λέει “μας τιμώρησε ο λαός και δεν μας ψήφισε”. Τι λέτε ρε; Θεωρείτε τιμωρία ότι δεν βγήκατε μια φορά και τώρα ελπίζετε να ξαναβγείτε για να κάψετε κι ό,τι απέμεινε; Δεν ντρέπεστε, ρε, κι εσείς κι οι άλλοι που ζητάτε απ’ τον κόσμο να σας ψηφίσει; Αλλά καλά να πάθουμε κι εμείς, αφού τους ψηφίζουμε.

  Και η Αριστερά;
  Πιο χάλια δεν νομίζω να ήταν ποτέ. Ποια είναι η πρόταση της Αριστεράς για να πει ο κοσμάκης “έχω κάπου να ακουμπήσω” ; Κι ύστερα στο ΚΚΕ μείναν οι 80άρηδες. Γιατί για να σου επιτρέψει το ΚΚΕ να εκλεγείς πρέπει να ‘χεις περάσει τα 50. Ελεος.https://www.triklopodia.gr/μητροπάνος-η-γενιά-του-πολυτεχνείου-ή/#

 14. εσεις οι ληστοδημοκρατες ξαναφερατε τους ναζι φτωχεια τους λαθραιους και πλεον οι ελληνες τρωνε απο τα σκουπιδια!!!

 15. ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

  Εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η ιστορία κάνει κύκλους, αποτελεί το ιστορικό βίντεο, που δείχνει τους Γερμανούς εργάτες στα ναυπηγεία να υποδέχονται με ελληνικές σημαίες τον…
  Αριστοτέλη Ωνάση.

  Ήταν η εποχή που βοηθούσε ενεργά να πάρει ξανά μπροστά η μεταπολεμική βιομηχανία, δίνοντάς τους παραγγελία για 30 τάνκερ-μεγαθήρια. Μάλιστα αρχικά ο Ωνάσης είχε ζητήσει ένα μόνο τάνκερ, με τους Γερμανούς να απαντούν αρνητικά καθώς υπήρχε έλλειψη ρευστού. Τελικά ο δαιμόνιος Σμυρνιός βρήκε τη λύση του συμβολαίου για 30 τάνκερ και εξασφάλισε τραπεζική χρηματοδότηση, ώστε να δημιουργηθεί ναυπηγείο, που θα κατασκεύαζε τα γιγαντιαία πλοία.
  Δείτε το βίντεο το οποίο αποτελεί μέρος ενός εξαιρετικού ντοκιμαντέρ. Βλέπουμε την καθέλκυση του πρώτου τάνκερ, με τη Χριστίνα Ωνάση να σπάει τη σαμπάνια και τον Αλέξανδρο Ωνάση να πατάει το κουμπί. Το τάνκερ -τέρας είχε το όνομα της συζύγου του, Τίνας Ωνάση και είχε χωρητικότητα 46 χιλιάδες
  τόννους! https://ellaniapili.blogspot.com/2016/11/blog-post_700.html?fbclid=IwAR3uuKwPvbjag2UxEjtPjMXDRzKKSCGgYCpCMdbgtZHVuzT6ikKhoFNUnuQ

 16. Τί σχέση έχει η Χούντα, οι Σιωνιστές και ο Μίκης Θεοδωράκης!
  Ακολουθεί απόσπασμα απο το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο: «Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς» σελ. 138. Ο συγγραφέας αναφέρεται στον διάλογο μεταξύ του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και του Γεωργίου Παπαδόπουλου.Ο Εβραιοσιωνιστής Schreiber είχε έρθει απο την Γαλλία στην Ελλάδα για να πάρει μαζί του τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και αντιστασιακό εκείνης της εποχής Μίκη Θεοδωράκη.http://www.doureiostupos.gr/2018/11/blog-post_71.html

 17. Ο ρόλος του Σιωνισμού στην επιβολή του Ιωαννίδη το 1973 με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου – Η σχέση με τον Πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ τον Οκτ. του 1973 και τη Διχοτόμηση της Κύπρου το καλοκαίρι του 1974…
  -Χρειαζόταν όμως γιά την ανατροπή του ένα πρόσχημα, καί το πιό βολικό ήταν η επάνοδος στη δημοκρατία. Με αυτό το πρόσχημα οργανώθηκαν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τα οποία και κατάφεραν τον σκοπό τους, …… που δεν ήταν άλλος από την ανατροπή του δικτάτορα Παπαδόπουλου που είχε γίνει ανυπάκουος στίς εντολές των σιωνιστών, και την αντικατάσταση του από τον δικτάτορα Ιωαννίδη, που ήταν «υπάκουος».
  -Ο Μοσέ Νταγιάν καί πάλι ήρθε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1973 γιά να επιβλέψει τα επεισόδεια του Πολυτεχνείου που ξεκίνησαν δικοί του άνθρωποι (Δαμανάκη, Λαλιώτης, Τζουμάκας).
  -Τελικά με την επέμβαση Ισραηλινών κομάντος ντυμένων με ελληνικές στολές επεβλήθη το καθεστώς του εκλεκτού των Ισραηλινών, Ιωαννίδη και στις 25 Νοεμβρίου ορκίστηκε η κυβέρνηση Ανδρουτσόπουλου. Το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα γιά την τραγωδία της Κύπρου είχε γίνει.
  http://www.doureiostupos.gr/2018/11/blog-post_50.html

 18. Ο Καίσαρλης έδωσε το οικόπεδο του Δήμου και ο Καίσαρλης έκτισε το κτίριο όταν ήταν Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Έτσι για να μην ξεχνάμε την ιστορία του τόπου και τους ανθρώπους που στην πράξη και όχι στα λόγια αγωνίζονταν.

 19. Μίκης: «Συμπαθώ τον Παπαδόπουλο... Δούλεψε, δεν υπήρξε δολοφόνος»!!!

  ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (3): «Συμπαθώ τον Παπαδόπουλο. Το Δημοψήφισμα ήταν απάτη. Ναι, υπήρξαν βασανιστήρια. Ναι, οι άνθρωποι του Παπαδόπουλου είναι κακοί. Αλλά ο Παπαδόπουλος έκατσε στο γραφείο του και δούλεψε. Όχι σαν τον Γεώργιο Παπανδρέου που το μόνο που ήξερε ήταν να βγάζει λόγους. Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν μέγας φίλος των Ηνωμένων Πολιτειών και φανατικός αντικομμουνιστής. Δεν ήθελε ούτε να μού απευθύνει τον λόγο… Ο Παπαδόπουλος ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ…http://www.doureiostupos.gr/2018/11/blog-post_51.html

 20. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ

  Χάρισε στους Δημοσιογράφους το λεγόμενο Αγγελιόσημο, που κανείς τους δεν θυμάται…
  – Έφτιαξε μεγάλα κτίρια που θα ζήσουν μέχρι το 2500!– Έφτιαξε Νοσοκομεία…– Μεγάλους δρόμους…– Έδωσε στο 80% των υπαλλήλων δάνεια…– Πήρε για το Στρατό αεροπλάνα και υποβρύχια…– Δεν είχαμε εκείνα τα χρόνια ούτε μία φωτιά…– Έδωσε χρήματα σε Βιομηχάνους, Βιοτέχνες, δάνεια…– Χάρισε τα Αγροτικά χρέη…– Όπου κι αν πήγαινε ξεσηκωνόταν ο Τόπος!– Στο Πολυτεχνείο δεν κρέμασε, απλώς τον «κρέμασαν» όσοι ήθελαν να τον ρίξουν…– Και όταν ήλθαν οι Καλοί και τον έπιασαν, ενώ του έγινε πρόταση να φύγει, αυτός, με την ξεροκεφαλιά που τον έδερνε, προτίμησε να μείνει 25 χρόνια φυλακή…– Δεν υπέγραφε για να βγεί από την φυλακή, παρά τις ποικίλες υποσχέσεις…– Και ένα πρωινό, όταν πέθανε, του βρήκαν μόνο τα παράσημα και κάποιες στρατιωτικές στολές. Σκέτος μπατίρης, φτωχός παιδάκια μου… Φτωχός, ενώ θα έπρεπε να ήταν εκατομμυριούχος… Έτσι το συνηθίζουν, τα στερνά χρόνια, όσοι ανακατεύονται με τα πράγματα του Τόπου!

 21. ΑΛΗΘΕΙΑ 1.ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΔΕΡΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Κ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΝΑΤ(ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ Κ ΕΒΡΙΖΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΗΜΕΙΟ) Ο ΛΟΓΟΣ?Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΨΗΦΑΛΛΑΚΙΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ 2.Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΕΙΧΕ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ CΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

 22. Μετα την χουντα ακολουθησε με την δημοκρατία ο απόλυτος ξεπεσμός και καταστροφή της Ελλάδας.

  Δείτε τα χάλια μας από την μεταπολίτευση εως σήμερα. Καταχρεωμένοι ,μια Ελληνική κοινωνία σακατεμένη ,χωρίς μέλλον για τις επόμενες γενιες. Ο περίγελος της Ευρώπης. Ποιοι μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια …δείτε τις φωτογραφίες τα ρεμάλια του Πολυτεχνείου που μεταφέρουν την σημαία. Οι μιζαδόροι και οι κομπιναδόροι που μπλέχτηκαν σε όλα τα σκάνδαλα και οδήγησαν τον τόπο στο τέλμα που ζούμε σήμερα. Η Ελλάδα εμπάτε σκύλοι αλλέστε…..πολυπολιτισμική κοινωνία……χωρίς κανένα πυλώνα να σταθεί. Οικογένεια?? Ομοφυλοφιλοι μπαμπάδες με παιδιά? Θρησκεία ? Έξω από τα σχολεία. Πολύ κοντόφθαλμα κρίνετε την ιστορία με κλισέ του τύπου αρρεστά στην λογική ‘ κατω η δικτατορία» , για ρωτήστε λοιπόν στα καφενεία και τους παππούδες …σίγουρα θα ακούσετε μακάρι να υπηρχε ένας Παπαδόπουλος και σήμερα να καθαρίσει τον σταύλο της Δημοκρατίας με τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων που φτάνουν στην ανεχεια καθε χρόνο.

 23. ΑΛΗΘΕΙΑ 3.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ Κ ΤΗΝ ΕΕ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.ΣΩΣΤΑ?Η ΕΣΣΔ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ?ΟΧΙ.Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κ ΕΥΗΜΕΡΙΑ?ΟΧΙ.Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ Κ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΔΗΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

 24. ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ?ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ Κ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ?ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ-ΛΕΝΙΝ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ?ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ.

 25. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Κ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ.ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Κ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΗ Κ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ.ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΤΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Κ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ Κ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ.ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

 26. ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΥΦΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Κ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΙΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ 4.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ-ΦΤΩΧΩΝ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?ΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ Κ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ 20000 ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 200 ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.

 27. ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑ?ΠΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ Κ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ?ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΕΣΤΕ Κ ΑΓΑΠΑΤΕ Κ ΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ?ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?

 28. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ)?ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ Κ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΤΟ ΛΑΟ Κ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ ΤΣΕΚΑ ΓΚΕ ΠΕ ΟΥ ΝΙ ΚΑ ΒΕ ΝΤΕ)?ΓΙΑΤΙ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΡΧΙΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ Κ ΑΡΧΙΔΗΜΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ Κ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΥΤΥΧΟΥΣΑΝ?ΓΙΑΖΩΦ ΝΤΖΕΡΖΙΝΣΚΙ ΜΠΛΟΚΙΝ ΒΙΣΙΝΣΚΙ ΓΙΕΓΚΟΝΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΤΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ 5.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ Η ΔΕ ΘΡΑΚΗ Κ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ?(5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΚΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1949)

 29. Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ?ΝΑΙ.ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΕΩΣ ΚΑΥΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΑΜΑ Ε?ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟ 1956 Κ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΜΑΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ Κ ΘΕΡΙΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΙΜΑ Κ ΘΑΝΑΤΟ.ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΤΟ 1968 ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΣΣΔ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ Κ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΘΑΝΑΤΟ Κ ΠΟΝΟ.ΤΟ 1981 ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ Κ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Κ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΛΕΧ ΒΑΛΕΣΑ

 30. ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ Κ ΤΗΝ ΕΕ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Κ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ 6.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ Κ ΤΗΝ ΕΕ ΩΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑΛΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΜΠΑΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΠΑΓΑΣΙΚΑ!ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 31. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ?ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ Κ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΗΝ ΕΕ Κ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΙΜ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΚΙΜ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΙΜ?Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΗ

 32. ΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΚΑΜΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Κ Η ΕΕ?ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΜ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ(ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ?)ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ(ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ).ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΟΤΕ?ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΕΣΣΔ ΘΑ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ?ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΧΕΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΣΣΔ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΚΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗ ΕΣΣΔ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ Κ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ?

 33. από φοιτητή! «Για την 17 Νοέμβρη μας πρήξατε σε συνελεύσεις, για την Μακεδονία δε βγάλατε κιχ» [ΒΙΝΤΕΟ]

  Επική μάχη του Αντιπρόεδρου του Οικονομικού Γιάγκου Ραυτόπουλου με μέλη της ΠΚΣ και της ΚΝΕ που προκάλεσε αναστάτωση στην συνέλευση για την επέτειο της 17 Νοέμβρη!

  Το παλικάρι τα είπε έξω από τα δόντια αποστομώνοντας τους καπηλευτές του Πολυτεχνείου που στα Εθνικά θέματα πίνουν φρέντο εσπρέσσο στην Πατησίων.

  Δείτε το σχετικό βίντεο!http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/ΝΑ-ΑΓΙΑΣΕΙ-ΤΟ-ΣΤΟΜΑ-ΣΟΥ-Επικό-ξεφτίλισ/

 34. ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΗ ΕΣΣΔ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗΣ?ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ?ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΨΗΦΙΖΕ?ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 8 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΕΣΣΔ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ?ΣΤΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΠΟΡΣΕ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΓΑΔΑΡΟ?ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΙΝΑΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕ Κ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Κ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ

 35. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΑΠΟ ΤΟ 1951.ΕΚΑΝΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΕΚΑΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ. ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ. Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΚΑΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΤΣΕΒΙΤ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ. ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ 3% ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ 28. ΕΚΟΒΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ………..ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 11000 ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.