Καματερός με συλλόγους ΤΑΧΙ Δωδεκανήσου στον Υπουργό Υποδομών Χ. Σπίρτζη (ΦΩΤΟ) Πάταξη παράνομων μεταφορών στα νησιά…

9
435

Καματερός με συλλόγους ΤΑΧΙ Δωδεκανήσου στον Υπουργό Υποδομών κο Σπίρτζη.

Στην Βουλή συναντήθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των συνδικαλιστών ΤΑΧΙ Δωδεκανήσου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Χρήστο Σπίρτζη, με πρωτοβουλία του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού. Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των ΤΑΧΙ. Διαπιστώθηκε η απόλυτη συμφωνία του Υπουργού για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους που θα συμβάλει στον εξορθολογισμό του μεταφορικού έργου στα νησιά (ιδιαίτερα τα τουριστικά) με την πάταξη των παράνομων μεταφορών και την αναβάθμιση του παρεχόμενου έργου προς τους επισκέπτες αλλά και τους νησιώτες.

Γραφείο Τύπου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι γιαλατζί φασιστοαριστεροί με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ στηρίζουν τα μονοπώλια και την εκμετάλλευση από ΚΤΕΛ και ΤΑΡΙΦΕΣ...

    Όλοι όμως εμείς που δεν θέλουμε να πληρώνουμε περισσότερα από τα αεροπορικά εισιτήρια για να πάμε με ταξί στο αεροδρόμιο ζητάνε την UBER και κάθε άλλη λύση που δεν θα μας αδειάζει τις τσέπες. Το ίδιο ζητάνε και οι επισκέπτες της Κω που τρέμουν στην σκέψη να πάρουν ταξί.

  2. Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;ενημερωση?

    Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.https://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/192574/anagnostis-sti-mytilini-dothikan-apozimioseis-stis-epicheiriseis-apo-ton-seismo-stin-pote/

  3. Prepi na dosoun 10 adies taxi to ligogero afta ta taxi to kalokeri den exipiretound den ftanoun polla parapona o kosmos ke oxi mono na faei psomaki kanena ftoxadaki ….

  4. Ταριφες λ///// οπιος δε σας ξερι οχι ολλη βεβεα γιατι ολα τα δαχτιλα δεν ειναι τα ιδια αλλα απο τους 200 η 199 εισται //////???????

  5. Tarifes den exoun to theo tous gia 5 euro ke gia 1 den. Miliounte metaxi tous apo ki na katalavis ti ratsa tous pinoune kafe mazi filarakia dithen ke metA gia mia moursa apo to limani gia aerodromio mpaleto sou leo xilo???????

  6. Poso to pigate to niki gia tou xronou kanena 30 xiliarikakia giA ti mia vardiA ke 30 gia ti ali ftino eine exei na pesi klepsimo gia na vgoun ta rialia kakomiri odigi esis kanete rali ke i tarifes idioktites ta ikonome 60 xiliArikakia ke pinoun sti igia tou klefti ke ralista odigou xipnate odigi tarifes amartia tA pedakia i odigi .????????

  7. Ρε φιλε εσυ με τα σχολια γιατι τα γραφεις grenglish?Ελληνικα δεν ξερεις?
    Ρε μπας και εισαι Αμερικανος απο τα Τιρανα?

  8. Ταριφες το αεροδρομιο ετιμαζετε κε δεν σας βλεπω να προλαβενετε να εξιπιρετιτε πρεπει να δοθουν αδειες οποσδιποτε!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ