ΝΟΔΕ (Μπακίρης, Σωτηρόπουλος, Μιχαήλου) από Κω: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ να επιστρέψουν στη ΝΔ όσοι έφυγαν. video

2
209

Άνοιγμα επιχειρεί η ΝΔ και στην περιοχή μας προσκαλώντας ακόμα και στελέχη που έχουν αποχωρήσει να επανέλθουν όπως συζητήθηκε σήμερα στη Συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στελέχη της ΝΟΔΕ στην Κω. Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Π.Μπακίρης , ο τομεάρχης Δωδ/σου κ. Σωτηρόπουλος, ο Τ.Μιχαήλου, ο πρόεδρος και στελέχη της Τ.Ο ΝΔ καθώς και στελέχη της ΝΟΔΕ.

Ο Π.Μπακίρης αναφέρθηκε στην ανικανότητα της κυβέρνησης να επιλύσει τα προβλήματα της χώρας , στα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών,  στο φ.π.α, το προσφυγικό, την ανεργία και θέματα νησιωτικότητας. Χρειαζόμαστε όπως είπε «Συμφωνία αλήθειας», καλύτερη φορολογική κατάσταση, επενδύσεις και στήριξη του μεσαίου έλληνα πολίτη.  . Όσο παραμένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η θέση της Ελλάδας είναι αδύναμη.

Ο τομεάρχης δωδ/σου κ.Σωτηρόπουλος επισήμανε πως στόχος της επίσκεψης τους στην περιοχή μας  είναι να αφουγκραστούν τα προβλήματα των πολιτών και να συζητήσουν με στελέχη του κόμματος. Ο κ. Σωτηρόπουλος  επισήμανε πως η κοινωνία χρειάζεται αλλαγές, επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Επίσης έθεσε το ζήτημα του πολιτικού ανοίγματος της ΝΔ «να ανοίξουμε  τις πόρτες»  είπε συγκεκριμένα και μάλιστα σε σχετικό ερώτημα απάντησε πω η ΝΔ είναι ανοιχτή σε παλαιότερα μέλη που έχουν αποχωρήσει να επανέλθουν.

Ο Τ.Μιχαήλου δήλωσε δικαιωμένος στις προβλέψεις του για την υπάρχουσα κυβέρνηση και δήλωσε πως θα είναι κοντά στους νέους ανθρώπους, στις Τ.Ο και στους αγωνιστές του κόμματος με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα. Σχολιάζοντας για το θέμα της Ροδοκεντρικής επιλογής στελεχών ο κ.Μιχαήλου επισήμανε πως υπάρχουν στελέχη νέα και παλαιότερα τα οποία αξιολογούνται από τον πρόεδρο του κόμματος αφού φυσικά εισηγηθεί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι μας λες ρε φίλε. Εγώ με λαμόγια που ρήμαξαν την Ελλάδα δε θέλω να έχω άλλη φορά σχέση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ