ΤΟ ΝΔ Κω: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην Ημερίδα της ΝΔ στην Κω με Κυριάκο Μητσοτάκη | Πέμπτη 18:30 Kipriotis Village (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

9
429

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    • Τρέξτε ζωντανά, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΖΉΜΕΝΣ και του ΜΑΡΙΝΑΚΗ θα σας ενημερώσει για το πρόγραμμα της ΝΔ ποιο αριστερό από του ΣφΥΡΙΖΑ..

      Τι θα τάξει ο δεξιούλης που θα είναι διαφορετικό από αυτά που υπέγραψε η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;;; Φυσικά, θα κόψει φόρους και θα ξεσκιστούμε στις επενδύσεις… Λαϊκισμός και ψέματα σαν τους προηγούμενους μέχρι να κάτσει και αυτός στην καρέκλα της εξουσίας.

  2. Ο εχθρός είναι ΜΕΣΑ και δίπλα μας και δουλεύει συστηματικά για τον διαμελισμό της χώρας και τον τελικό αφανισμό μας…
    Όσοι μας κατηγορούσαν σαν γραφικούς και συνωμοσιολόγους πριν 8 χρόνια, έχουν εξαφανιστεί…
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ σε τούτη τη δύστυχη χώρα…
    ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν είναι πραγματικός Έλληνας…
    Όλοι ή σχεδόν όλοι τους είναι πουλημένοι, για να εκτελέσουν έναντι της συμφωνηθείσης αμοιβής, ένα έργο που άρχισε πολλά χρόνια ΠΡΙΝ, αλλά τώρα ολοκληρώνεται με τον ΦΑΝΕΡΟ πια ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ που ξέραμε…https://shmantikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_441.html#more

  3. Σήμερα επικρατή η πολιτική σαπίλα, το πολιτικό και προδοτικό συνονθύλευμα μεταξύ φράξιας και φατρίας προδοτών και ο ώριμος???????? Ελληνικός λαός ετοιμάζετε να τιμωρήσει τον Προδότη Τσίπρα και να φέρει τον Προδότη Μητσοτάκη, αυτό δεν λέγετε πολιτική ωριμότητα, πολιτική επιλογή, αλλά σχιζοφρενική εγκεφαλοπάθεια βαριάς μορφής!!!!
    Θέτω ένα ερώτημα στους πατριώτες μου και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσουν;;;;
    Ακόμα υπάρχει άνθρωπος Έλληνας που πιστεύει, ότι με τις εκλογές, ή οικουμενική θα αλλάξει τίποτα;;;http://arxaiaithomi.gr/2018/07/02/2-000-χρόνια-η-ελλάδα-στον-πάγκο-του-χασάπη/#more-24507

  4. ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    Ερωτηθείς για τις συνομιλίες της Αθήνας με τα Τίρανα, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: «Τα δύο θέματα που απομένουν, πέραν της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, είναι το ζήτημα του εμπολέμου και των συνόρων το οποίο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να βρεθεί μια κάποια διευθέτηση. Θέματα τα οποία όμως ενώ έχουμε προχωρήσει σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει».

  5. Θα έρθω με το Κασμίρι μου και η σύζυγος με την γούνα κατακαλόκαιρο.

    Έτσι για την …παράδοση.Πρέπει να μυρίσει Εκάλη η Κως όταν θα έρθει ο Μεσσίας. Θα βάλω και τις καδενιές μου των 24 καρατίων,πριν μου τις φάει ο …Ριχάρδος,που υπολογίζει τα χρυσά δόντια όχι σαν χρυσό,αλλά σαν κόσμημα !!!!

  6. μουσουλμάνος πολιτικός καλεί τους Ολλανδούς να φύγουν από τη χώρα τους!

    Πρωτοφανές είναι το θράσος από τον αρχηγό του μουσουλμανικού κόμματος στην Ολλανδία Tunahan Kuzu ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ καλεί τους… Ολλανδούς να φύγουν από τη χώρα τους εάν δεν τους αρέσει ο… πολύς πολιτισμός. Ο πολιτικός αρχηγός του κόμματος DENK προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στην Ολλανδία ύστερα από τις δηλώσεις του, καλώντας τους Ολλανδούς να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.«Εάν δεν τους αρέσει η Ολλανδία που αλλάζει, όπου ζουν άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες, όπως στην πόλη Zaandam ή τη γειτονιά Poelenburg, τότε του συμβουλεύω να εξαφανιστούν», είπε ο Kuzu σε συνέντευξή του.Το κόμμα DENK είναι ένα αμφιλεγόμενο μουσουλμανικό κόμμα το οποίο σημειώνει υψηλά ποσοστά σε μουσουλμανικές περιοχές της Ολλανδίας όπως στο δυτικό Άμστερνταμ.
    Στις τελευταίες εκλογές του 2017 το DENK απέσπασε τρεις έδρες στο ολλανδικό κοινοβούλιο συγκεντρώνοντας 200.000 ψήφους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ