Ο πόλεμος ξεκίνησε. Το Μαξίμου προσπαθεί να ξυπνήσει “μνήμες 1965”, εμπλέκοντας (πάλι) έναν Μητσοτάκη με σενάρια Αποστασίας | Μίκης Θεοδωράκης: Τερατογένεση

20
1002

Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο, στη σκιά της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη.

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο πρώτος, ο οποός φωτογράφησε επιχειρηματικά συμφέροντα, πίσω από την κίνηση του μέχρι πρότινος βουλευτή του κόμματός του, κάτι που είχε κάνει και με την περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου.

Αυτή τη φορά ωστόσο, το παιχνίδι… χόντρυνε, με το Μέγαρο Μαξίμου να βγαίνει μπροστά, και να επιχειρεί να μπλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σενάρια Αποστασίας, ξυπνώντας “μνήμες 1965”, και τη συμμετοχή του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στην ανατροπή της κυβέρνησης της Ένωσης Κέντρου υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου. Μια εξέλιξη φορτισμένη ιστορικά και πολιτικά, καθώς άνοιξε το δρόμο για τη δικτατορία των συνταγματαρχών, η οποία “έβαλε την Ελλάδα στον γύψο” για επτά χρόνια.

Στη σχετική διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρονται τα εξής:

“Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας. Είναι προφανές το γιατί.

Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κ. Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.

Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.

Ο κ. Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού”.

Στην παραπάνω διαρροή απάντησε η Νέα Δημοκρατία, με δική της ανακοίνωση:

«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ. ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ. ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής και στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Οι λόγοι της συγκεκριμένης κίνησης δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, εικάζεται όμως, ότι σχετίζονται με το Σκοπιανό.

Ο κ. Γιώργος Λαζαρίδης πάντως, είχε καταψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης με αφορμή το Σκοπιανό.

Πλέον, η κυβερνητική πλειοψηφία μένει με 152 βουλευτές.

Η επιστολή του Γιώργου Λαζαρίδη

Τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξηγεί στην μακροσκελή επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Λαζαρίδης προτάσσει τη διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών, με την πρόσθετη επισήμανση ότι αυτή πρέπει να υπερψηφιστεί από πλειοψηφία 3/5 της Βουλής, ενώ αναφέρει ότι δέχτηκε απειλές πιέσεις και ύβρεις κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

«Εγώ αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα τονίσαμε από το βήμα της Βουλής αλλά και σε όλα τα ΜΜΕ την θέση μας να καταψηφίσουμε την συμφωνία, σε αντίθεση με άλλα κόμματα που στήριξαν την πρόταση μομφής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά θα ψηφίσουν τη συμφωνία. Επίσης αποφασίσαμε να ζητήσουμε διευρυμένη πλειοψηφία, ψήφιση από τα 3/5 του συνόλου των Βουλευτών, δηλαδή 180 ψήφους, όπου θα τεθούμε όλοι μας ενώπιον των ευθυνών μας, βουλευτές αλλά και κόμματα».

Στη συνέχεια της επιστολής του, ο ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής υπερασπίζεται την ανάγκη για διευρυμένη πλειοψηφία στη συμφωνία με τα Σκόπια και αναφέρει πως όταν κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας, σε λάθος χρόνο κατά την άποψή του, είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πράγματα:

Α) Να ενδώσω στις πιέσεις που δεχόμουν με διάφορες μορφές (απειλές-ύβρεις κλπ) να στηρίξω την πρόταση δυσπιστίας (…)

Β) Να στηρίξω την κυβερνητική συνοχή για την ολοκλήρωση της Δ’ αξιολόγησης και την έξοδο από τα μνημόνια και στη συνέχεια να ασχοληθώ με το θέμα της συμφωνίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Λαζαρίδης.

ΑΝΕΛ: Να παραδώσεις την έδρα αλλιώς είσαι αποστάτης

Την έντονη αντίδραση του κόμματος του Πάνου Καμμένου προκάλεσε η ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη.

Σε ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ καλούν τον κ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του αλλιώς θα είναι «αποστάτης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι.

Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε.

Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών.

Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

Τζανακόπουλος: Απολύτως σταθερή η κυβερνητική πλειοψηφία

Την πεποίθησή του ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία, όχι μόνο δεν απειλείται, αλλά είναι απολύτως σταθερή», εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., Γιώργου Λαζαρίδη.

«Συνεχίζουμε με απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο της οριστικής και αμετάκλητης εξόδου από το μνημόνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσ πως «δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μας ανησυχεί».

Πάντως σχολιάζοντας την κίνηση του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής αναφέρθηκε σε απόσπασμα των όσων δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος στην πρόσφατη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα με την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες μέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup. Επομένως νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του».

Ποιος είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης

Ο Λαζαρίδης Γιώργος είναι Αρχιτέκτων –Μηχανικός, μιλάει Ιταλικά & Αγγλικά. Σπόυδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Παλέρμο. Είναι παντρεμένος και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Ο Λαζαρίδης Γιώργος διετέλεσε γενικός γραμματέας της Ε.ΔΗ.Ν. και της Ε.ΔΟ.Μ. Θεσσαλονίκης, νεολαίας και μαθητικής οργάνωσης αντίστοιχα.
Το 1980 στην Ιταλία, στο Παλέρμο δημιούργησε την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Φοιτητική κίνηση (ΑΔΦΚ).Την κίνηση αυτή μετά από λίγα χρόνια και επιτυχημένη πορεία την ενέταξε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ο Λαζαρίδης Γιώργος αποφοίτησε με άριστα από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Παλέρμο. Κατά την παραμονή του στο Παλέρμο της Ιταλίας διετέλεσε μόνιμος συνεργάτης – πολιτικός αναλυτής ενός από τους πιο έγκυρους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, παρουσιάζοντας ο ίδιος δύο δίωρες εκπομπές την εβδομάδα με μεγάλη ακροαματικότητα.

Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, ως έφεδρος αξιωματικός.

Διετέλεσε συνεργάτης από το 1986 έως το 1992 του αείμνηστου Πολιτικού, υπουργού και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Αθανάσιου Κανελλόπουλου ο οποίος τον τίμησε με την φιλία του.

Διετέλεσε μέλος της ΕΚΟ Μηχανικών, της Δ.Κ.Μ. (Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών), του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της Διεθνούς Αμνηστίας, της Ευξείνου Λέσχης Θεσ/νίκης, Γενικός Γραμματέας της Ε.Μ.Π.Ρ.Ο.Σ. (Εταιρίας Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών), ιδρυτικό μέλος και σύμβουλος του Δ.Σ. του Μ.Ο.Φ.Σ. (Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών).
Διετέλεσε συνεργάτης-πολιτικός αναλυτής στις εκπομπές του Χάρη Κουρίδη στο «Ράδιο Φωνή της Τούμπας».

Είναι πρόεδρος της κίνησης Πολιτών Ε.Δ.Ε.Κ. (Ελληνική Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Πολιτών), μέλος του Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος), της Π.Ο.Μ.Ι.Δ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων), της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων, της Ένωσης Ποντίων Πανοράματος, της ΛΕ.Κ.Α.Μ. (Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας) και του Vitara Club.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης κατάγεται από οικογένεια με μεγάλη κοινωνική αλλά και πολιτική δράση. Ο πατέρας του, ο αείμνηστος Γιάννης Λαζαρίδης, ήταν πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης και μάλιστα επί προεδρίας του υλοποιήθηκε το μνημείο των Προμάχων του Ελληνισμού στον Πόντο, το 1979 στην πλατεία Αγ. Σοφίας στην Θεσ/νίκη. Δημιούργησε τον πανέμορφο οικισμό του «Νόμου 751» στο Πανόραμα ως πρόεδρος του Ν.751. Εκδότης των εφημερίδων «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» και «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» τις οποίες έκλεισε η Απριλιανή δικτατορία. Έλαβε τιμητική διάκριση από την Ένωση Ελλήνων Ποντίων Προσφύγων εκ Ρωσίας, για την αναγνώριση της προσφυγικής των ιδιότητας χάρη στις προσπάθειες του. Αναγνωρίσθηκε και διακρίθηκε ως αγωνιστής της ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ 1941-1944. Είχε επίσης σπουδαία φιλανθρωπική προσφορά την οποία συνεχίζουν και τα τέκνα του Γιώργος και Σάββας Λαζαρίδης.

“Στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εντάχθηκα γιατί πιστεύω ότι με τον άξιο ηγέτη μας Πάνο Καμμένο θα βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα και στα αδιέξοδα που μας οδήγησε η απάνθρωπη πολιτική των μνημονίων ,των τοκογλύφων και των αγορών”.

Έως και σήμερα ήταν μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με κοινοβουλευτική ευθύνη τους τομείς του Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Ανάπτυξης, Υποδομών-Μεταφορών & Αγροτικής Ανάπτυξης.

Είναι μέλος των Ομάδων φιλίας που έχουν ως αντικείμενο την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε διεθνές διμερές επίπεδο, καθώς και η προβολή και προώθηση των θέσεων της xώρας σε εθνικά και διεθνή θέματα.

Τερατογένεση – του Μίκη Θεοδωράκη

25.06.2018

Κάτω απ’ το χώμα μες στα σταυρωμένα χέρια τουςκρατάνε της καμπάνας το σκοινί

Προσμένουνε την ώρα να σημάνουν την Ανάσταση.

Τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας.

Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει.

(Γιάννης Ρίτσος)

 

 

Στη σημερινή εποχή ο Έλληνας πρωθυπουργός μπορεί να κυβερνά ακόμα και με μία μοναδική ψήφο την χώρα μας που έχει καταντήσει χειρότερη κι από Μπανανία.

 

Το κακό που μας έχει γονατίσει ξεκίνησε από το 1986, όταν έγινε η αναθεώρηση του Συντάγματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε ήμουν βουλευτής του ΚΚΕ και ήρθα σε ρήξη με την ηγεσία του κόμματος, γιατί πίστευα ότι το πέρασμα των προνομίων του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Πρωθυπουργό θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα. Όπως και έγινε! Επομένως δικαιούμαι να έχω όπως και τότε την δική μου προσωπική άποψη και να θεωρώ ότι οι φόβοι μου αποδείχθηκαν δυστυχώς δικαιολογημένοι και ότι αυτό που ζούμε με μια κυβέρνηση του 20% που αποφασίζει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα για το παρόν και το μέλλον της χώρας δεν είναι απλώς τραγικό ούτε βέβαια και κωμικό αλλά κυρίως είναι εξευτελιστικό.

 

Ως πολίτης αισθάνομαι εξευτελισμένος και νομίζω ότι το ίδιο αισθάνονται και οι περισσότεροι Έλληνες. Μόνο που αυτοί ίσως να μην γνωρίζουν τους λόγους.

 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1975, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκρινε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει πάρα πολύ μεγάλο μέρος από την εκλογική της δύναμη, είχε την ευχέρεια μαζί με ένα ειδικό συμβούλιο να διαλύει τη Βουλή και να οδηγεί τη χώρα σε νέες εκλογές.

 

Μετά την αναθεώρηση του 1986, ποιος κρίνει εάν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν χάσει την εκλογική τους δύναμη; Κανείς. Αυτό και μόνο είναι για γέλια και για κλάματα… Αρκεί πλέον μια κυβέρνηση να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή. Η οποία πλειοψηφία δεν έχει κανένα λόγο να εγκαταλείψει τα προνόμιά της. Έτσι, μαζί με τον πρωθυπουργό, οι 151 της Βουλής αδιαφορούν για την κατρακύλα του κόμματός τους οχυρωμένοι πίσω από την νομιμοφάνεια που τους προσέφερε η αναθεώρηση του 1986.

 

Με την αναθεώρηση του 1986 προσεβλήθη η βασική θέση που διέπει όλα τα Δημοκρατικά Συντάγματα του κόσμου. Ότι δηλαδή «ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ». Και πρώτα και κύρια η σύνθεση της Βουλής που θα πρέπει να παρακολουθεί και να αντανακλά τις αλλαγές που γίνονται στο εκλογικό σώμα.

 

Αυτή η κατάργηση του Λαού ως κυρίαρχου στοιχείου της διαμόρφωσης της εθνικής ζωής αποτελεί στίγμα αντιδημοκρατικό. Ένα τέτοιο έκτρωμα που καταργεί την ουσία της Δημοκρατίας και δημιουργεί ένα ουσιαστικά δεσποτικό καθεστώς με μανδύα νομιμοφάνειας δεν είναι αντάξιο ενός ελεύθερου Λαού αλλά ενός εξαπατημένου και τελικά ενός προδομένου Λαού και μας πηγαίνει πίσω σε εποχές σκοτεινές που η αμάθεια και ο φόβος είχαν μεταβάλει τους ιθαγενείς σε πειθήνια όργανα των κάθε λογής εξουσιαστών.

 

Θα περίμενε κανείς από έναν πολιτικό άνδρα να έχει ευαισθησία και τιμιότητα απέναντι στον Λαό που σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή του έδωσε την εμπιστοσύνη του. Όμως αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Πάνε πια οι ευαισθησίες και οι τιμιότητες. Ξεχαστήκανε τα παλιά «ήθη και έθιμα». Τώρα βρισκόμαστε στην εποχή των μπίζνες. Έτσι, ξεχνούν κάποιοι ότι η Βουλή δεν είναι Ανώνυμη Εταιρία με τζόγο, μισθούς, προνόμια, θέσεις, ρουσφέτια και συναλλαγές με εμπόρους όπλων με ό,τι αυτό το τελευταίο συνεπάγεται.

 

Αν λοιπόν ο Πρωθυπουργός και οι 151 βουλευτές γίνουν ένα πελώριο στρείδι κολλημένο στα βράχια, τι θα συμβεί με βάση την πλειοψηφία μπετόν-αρμέ;

 

Σήμερα είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι από το αρχικό ποσοστό μέσα στον Λαό που ανέβασε την σημερινή κυβέρνηση στην Εξουσία, έχει μείνει κάτι λιγότερο από το μισό. Δεν το βλέπουν οι 151; Δεν το βλέπει ο Πρωθυπουργός; Βεβαίως το βλέπουν και στο βάθος χλευάζουν, γιατί οι ίδιοι οι Δεξιοί και οι Κεντρώοι τους χάρισαν την σημερινή νομιμοφάνεια. Και το ΚΚΕ; Τι να πει, αφού κι αυτοί τότε έπεσαν στην παγίδα του Παπανδρέου.

 

Ώστε σήμερα έχουμε τον κ. Τσίπρα με τους 151. Αύριο, το 20%  περίπου που τους έχει μείνει σήμερα, μπορεί να γίνει 10%. Και πάλι θα έχουμε τον κ. Τσίπρα, εφ’ όσον οι 151 τηρήσουν την ίδια στάση που τηρούν τώρα. Μεθαύριο μπορεί να έχουν 5% στον Λαό αλλά και πάλι θα έχουμε τον κ. Τσίπρα με τους 151. Και αν φτάσουμε στο σημείο ο κ. Τσίπρας να έχει μόνο την ψήφο της συζύγου του, και πάλι θα είναι πρωθυπουργός, γιατί δυστυχώς το πιθανότερο είναι ότι οι 151 θα μείνουν ακλόνητοι στην ίδια στάση…

 

Αλλά ας γυρίσω στο σήμερα, όπου παίρνονται οικονομικές και εθνικές αποφάσεις που θα μας δεσμεύουν για πολλές δεκαετίες. Και διερωτώμαι, πού είναι αλήθεια και τι κάνουν οι Έλληνες που με τον α ή τον β τρόπο είναι είτε θέλουν να είναι οι ταγοί του Έθνους; Πολιτικοί, Ακαδημαϊκοί, Επιστήμονες, Δημοσιογράφοι, άνθρωποι του Πνεύματος; Δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν κάτι, να κινητοποιηθούν για να σταματήσει αυτός ο εθνικός εξευτελισμός; Δεν καταλαβαίνουν τάχα όλοι ότι η οργή που κλείνει μέσα του ο Λαός μας είναι επικίνδυνη;

 

Απευθυνόμενος προς την Κυβέρνηση και το όλο Σύστημα που σιωπά ή την στηρίζει θα ήθελα να πω: Μην παίζετε με τον Λαό. Μην αφήνετε να σπέρνουν ανέμους με ή χωρίς γραβάτες. Όταν θα ρθει η ώρα να θερίσουμε τις θύελλες και πάλι θα με θυμηθείτε. Όμως τότε πια θα είναι αργά. Πολύ αργά.

 

 

Αθήνα, 25.6.2018

 

Μίκης Θεοδωράκης

20 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.ΑΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ?ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

 2. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ 65 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΟΣΟ Κ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΤΟ 65 ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

 3. Αφου …αποχαραχτηριστικε η Αποστασια του 1965, αφου στους αποστατες εδω, δωσαμε και αφεση αμαρτιων…. τωρα ο υιος Μητσοτακης μπορει ΑΝΕΤΑ να το παιζει ΑΘΩΟΣ!!! Εδω αθωοθηκε ο πατερας του για το 1965 στο γιο θα κολησουμε ?????? ΤΟΤΕ το παλατι και οι Αμερικανοι …σημερα ο Μαρινακης ο Σαββιδης και η Ρωσσια !!! ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ απλα αλλοι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΜΟΝΑΧΑ οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ δεν λειπουν !!!!!!Ειναι…ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ !!! ΖΗΤΩ οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ ….Μητσοτακηδες!!!!!!!!!!!! Διαχρονικα σκ…τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Χαζουλη ο τσιπρας τοτε που ητανε?Επ[ερνε δουλειες ο πατερας του απο τη χουντα και μετα εγινε αρριστερος.Εσυ τι ακριβως υποστηριζεις θα μας πεις?Αν ακομα εισαι στο 65?

 4. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ Κ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ 1952 ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΑΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ Κ ΟΧΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΘΥΡΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ Κ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ(ΠΙΠΙΝΕΛΗΣ ΚΑ).ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .Η ΛΕΞΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ

 5. ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ

  ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΘΕΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΚΙΑ.

 6. Κ ΕΚΤΟΤΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ Κ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ 50 ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Κ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1952 ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΛΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 1965 ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΩΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΜΑΧΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ Κ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.

 7. ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΩΣΗ Κ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1965.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ .ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΙΣΧΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΜΕ ΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ?ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 1-1-19?ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019?ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΜΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Κ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΟ.

  • Για να σου φύγει η απορία!! …ο ‘Παπαδόπουλος’ είναι στα ράφια των σούπερ μάρκετ…γεμιστά, Πτι-Μπερ, MΙΡΑΝΤΑ, Cream Crackers, Caprice, Cookies, Digestive, κ.τ.λ.

 8. ORIGINAL τα μπισκοτα πηγαινουν με τον καφε της παρηγοριας που σου κερνανε συριζα νδ κλπ.χαχαχαχαχα

  • Ντροπή…στις μέρες μας, κάποιοι ακόμα να νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο και τη χούντα!!
   Χέστηκα για ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ κ.τ.λ. που μου λές!!…στη κάλπη, στις εκλογές (που έρχονται) θα ρίξω ένα λευκό χαρτί το οποίο θα έχει το κεφαλαίο Α μέσα σε κύκλο!!!

 9. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΥΓΑ Κ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ-ΡΙΓΑΝΗ

  • Ποσώς μ’ ενδιαφέρει ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας!! Οι πολιτικοί όλων των κομμάτων, μου προκαλούν αηδία!!
   Το συγκεκριμένο σχόλιο (με τα μπισκότα) το έγραψα, γιατί είναι λυπητερό στις μέρες μας, κάποιοι ακόμα να νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο και τη χούντα!!

 10. ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ στον συριζα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΣΤΆΤΕΣ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΊΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΆΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ! ΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΤΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ; ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ!

 11. Σε λιγο ο Συριζα θα ανακατεψει και τον Κολοκοτρονη.Να μην παει πισω στο λεονιδα.Ολα στον αγωνα για τη θεση .οι ανθρωποι δεν εχουν ιερο και οσιο.Ειναι ανικανοι ψευτες και μακρια απο την πραγματικοτητα.Διαλυσανε τη χωρα και προσπαθουν να χωρισουν και τον κοσμο.Οσο πιο γρηγορα τους διωξουμε τοσο καλυτερο.Καθε μερα που περναει ειναι και μια μαχαιρια στη χωρα και το λαο.

 12. ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ Κ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΨΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Κ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ.ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΕΝΩ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΠΟΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ Κ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 13. Η ΑΠΟΧΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΤΡΟΦΙΑ ΕΝΩ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΑΚΡΑ.ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1946(ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ).ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.Η ΧΑ ΟΙ ΑΝΕΛ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Κ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ