ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ με TAXI ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη

17
2437

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ με TAXI ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη.

Συναντήθηκαν σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός και εκπρόσωποι των σωματείων οδηγών TAXI από νησιά της Δωδεκανήσου με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Συζήτησαν τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την μείωση από τρεις (3) ώρες σε μισή (1/2) του ελάχιστου χρόνου μίσθωσης ιδιωτικών οχημάτων με οδηγό στα νησιά κατά τους μήνες Μάιο έως και Αύγουστο.

Κατατέθηκαν προτάσεις και ο κος Υπουργός δεσμεύτηκε, η Υπουργική απόφαση που αναμένεται περίπου σε ένα μήνα και θα προβλέπει την λειτουργία ειδικής πλατφόρμας για τον έλεγχο νόμιμης λειτουργίας των μισθώσεων αυτών, να περιλαμβάνει ρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν την λειτουργία των TAXI από παράνομες μισθώσεις και την υποκλοπή επαγγελματικού έργου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι από οργανώσεις και άλλων νησιών καθώς και νησιώτες βουλευτές.

Γραφείο Τύπου

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε Κάπτεν Ηλία ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρε αφού ψήφισες στα τέσσερα την εντολή της ΤΡΟΪΚΑΣ για την UBER γιατί δουλεύεις τους εκμεταλλευτές ΤΑΡΙΦΕΣ;;;

    Προστάτης των μονοπωλίων ο «ΨΗΛΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ», τους πήγε βόλτα στο υπουργείο για υποσχέσεις και ψέματα λόγω των εκλογών… Θέλει την μονοπωλιακή εκμετάλλευση των Κώων και των τουριστών από μια φάρα που χρεώνουν παντού διπλή ταρίφα..

    • ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.

      • Το γαρ πολύ της θλίψης γεννά παραφροσύνη βολεμένε φασιστοαριστερέ τεμπελχανά του ΣφΥΡΙΖΑ...

        Κοντός Μαυρογιαλούρος αλληλούια… Ο ΚΑΠΤΕΝ Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος στα τέσσερα ψήφισε στα τέσσερα ΦΠΑ 24 % για τα νησάκια μας. Από την Κυριακή τεμπελχανά σύντροφε του ΚΑΡΑΝΙΚΑ θα αισθανθείς στην τσέπη τις ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ της γιαλατζί αριστερής κάργα φασιστοαριστερή κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

  2. UBER, UBER, UBER για φτηνές διαδρομές, για να μην μας πιάνουν τον Κ@ΛΟ οι ΤΑΡΙΦΕΣ με την διπλή ταρίφα.

    Στα τέσσερα οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισαν την τροπολογία της μισής ώρας που φέρνει ξανά την UBER και τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στις μεταφορές για να κοπεί η εκμετάλλευση από την κίτρινη φυλή… Θα έχουμε αυτοκίνητα φτηνά, καθαρά για μεταφορά και οδηγό καθαρό και ξυρισμένο με χαμόγελο….

    • Τα RENT a CAR ΘΑ ΑΦΉΣΟΥΝ τα ΤΡΕΝΆΚΙΑ και θα φέρουν δεκάδες πολυτελή βανάκια για φτηνές μεταφορές.

      Τελικά τι πήραν οι ΤΑΡΙΦΕΣ από τον υπουργό;;; Μα την πλατφόρμα δήλωσης της μεταφοράς που θα ξεκαθαρίσει την αγορά από τους πειρατές αλλά όχι από την UBER και τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Φάτε τώρα κουτόχορτο εκμεταλλευτές που θέλετε και περατζάδα με τον από τα υπουργεία. ΚΑΜΑΤΕΡΕ, την διπλή ταρίφα θα σου την χ@σουμε στις εκλογές που δεν θα μπορείς να σταθείς σε προεκλογικό μπαλκόνι.

  3. Ενέσιμο διογκωτικό εμφύτευμα για την θεραπεία της ακράτειας κοπράνων

    Το εν λόγω εμφύτευμα χρησιμοποιείται μπορεί να αυξήσει τον πρωκτικό σφιγκτήρα,επειδή απ την 1η Ιουλίου 2018 θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια,λόγω της κατάργησης του ΦΠΑ και του τέλους των μνημονίων,αλλά και της αύξησης του αφορολογήτου,’κόψιμο’ (άλλο κόψιμο αυτό) των συντάξεων,πλειστηριασμών.

    • Ξεχνάς όμως την νησιωτικότητα και το μεταφορικό ισοδύναμο παυσίπονα για την αύξηση του ΦΠΑ στο 24 %

      Μην ανησυχείς όμως, ο ψεύτης Μαυρογιαλούρος, ο Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ θα παραιτηθεί όπως υστερικά φώναζε την.. επόμενη μέρα των εκλογών που θα τον στείλει στην απαξίωση, εκεί που για χρόνια βόσκουν τα ζωντανά.

  4. Έτσι καλύτερα Uber παρά επικίνδυνους που τρέχουν με 200, εκμεταλλεύονται τουρίστες και βρίζουν μόλις τους ζητήσεις απόδειξη.Τόσα χρόνια καλά ήταν το παραδάκι, τώρα που σφύξανε τα λουριά σκούζουν σαν τις κλώσσες.

    • Την Κυριακή να σε δω τι θα λεςοταν δεις την βενζίνη ,τα μακαρόνια,το λάδι,

      ΟλΑ τα προϊόντα κ υπηρεσίες 6 της εκατό πάνω…..θα έρθει να κόψει κορδέλα κάποιος απ’ αυτούς που χειροκρότησαν προχθές στο Ζάππειο?ότι έπιασαν στα χέρια τους το κάψανε στάχτη,τ κάναν μαύρο κατράμι κ μιλούν κ από πάνω.

    • Στο Εκκαθαριστικό της ΑΑΔΕ φέτος μου ήρθε το μήνυμα:'Μπορείς και χωρίς τα δύο σου νεφρά'!!!!

      Έτσι ,σε λίγο για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις θα πουλάμε τα νεφρά…αλλά για τους αριστερούς όλα τα έκαναν οι άλλοι!!Οι ίδιοι μόνο θετικά έκαναν …..

  5. Αυτού του τύπου τις μεταρρυθμίσεις ,ούτε οι Κατακτητές δεν εφάρμοσαν και βγαίνουν τώρα τα λαμόγια και διαφημίζουν και το έργο τους……βρε δαγκωτή η ψήφος διαμαρτυρίας,κοπρίτες ,ειδικά αυτά που πράττει ο Αόμματος,δείχνει ότι είναι και πνευματικά ανάπηρος.

  6. οι προδοτες πουλησαν την Μακεδονια στους σλαβους και εσας θα σας αφησουν?…μπολσεβικοι προδοτες πολιτικοι η μακεδονια ειναι ελληνικη!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ