Δ. Κρεμαστινός από Κω: Εξοργιστική η κατάσταση με την έλλειψη Καρδιολόγου στο ΓΝ Κω- Στον «αέρα» κάτοικοι και επισκέπτες (ΒΙΝΤΕΟ)

12
460
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ- ΚΩΣ 22-6-2018 -ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΓΝΚΩ- ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ/video-δηλώσεις

Πηγή: dhras.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΨΕΥΤΗ!!!!!!!! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΡΡΕΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!!!!! ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ!!

  2. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΕ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ!!!! ΣΒΗΣΑΤΕ!!ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !! ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!

  3. Ανώνυμα οντα βρε νούμερα βάλτε τα ονόματα σας δίπλα να συγκρίνει ο κόσμος τι προσφέρατε εσείς που κρίνεται τους πάντες και είμαι σίγουρος οτι ούτε καλημερα δεν του έχετε πει δεν γνωρίζεται τίποτα για την προσφορά του στο χώρο της υγείας για ζητήστε του οτι Δη ποτέ για θέμα υγείας να δείτε πως θα βοηθήσει !ενα φτωχόπαιδο ανώνυμο ξεκίνησε και έγινε αυτός που εσείς λέτε εσείς τι κάνατε;κριτική εκ του άσφαλους ανώνυμη !μακαρη τα παιδιά σας να γίνουν κάποιοι με το όνομα του και την προσφορά του!ευχομαι ποτέ να μην χρειαστεί Τε την βοήθεια του την ιατρική ένωω αν όμως την χρειαστείτε μην διστάσετε να την ζητήσετε θα δείτε οτι θα σας την δώσει απλόχερα!

    • ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ??

  4. ΨΕΥΤΙΑ…… ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ….. ΘΡΑΣΣΟΣ…. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ… ΦΤΗΝΟΙ ΠΟΛΙΚΑΝΤΙΣΜΟΙ….. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΥΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!

  5. Μολις ανακοινώθηκε το κατηγορητήριο για την σύζυγο του για το Κεελπνο ξαφνικά ξεκινά αντιπολίτευση…

  6. Ένας δημοσιογράφος ας τον ρωτήσει γιατι κατηγορείτε η σύζυγος του στο Κεελπνο ; Μήπως εινια κακουργήματα ;

  7. Όταν υπήρχαν τα χρήματα τα πήρες ολα και έκανες ένα ανοσοκομιεο υπερβολικά τεράστιο ακόμα και για την Ρόδο κια είπες ότι για την κω ένα κέντρο υγειας εινια αρκετό

  8. Γιατρέ να δούμε τώρα ποιος θα σώσει τη δικιά σου. Τα ψέματα και η μάσα τελείωσε. No pasok no party

  9. Ειναι καταντια αυτοι που μεχρι προτινος ειχαν το μαχαιρι και το πεπονι για να κανουν τομες και αλλαγες οσον αφορα την ιατρικη καλυψη των νησιων…να κλαινε τωρα ως μωρες παρθενες και να καταλογιζουν ευθυνες…λες και δεν περασε μια μερα…καλυτερα να παραιτηθουν τους πληρωνουμε χρονια τωρα τσαμπα γιατι ??? γιατι ετυχε να γινει ονομα ο καρδιολογος του Ανδρεα…περα απο αυτο μηδεν προσφορα στα δωδεκανησσα ειδικα στα νησια…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ