«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Το νέο «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης: «Ανάπτυξη» βασισμένη στα ναρκωτικά και τον τζόγο

19
605

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ

 

  • Το νέο «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης: «Ανάπτυξη» βασισμένη στα ναρκωτικά και τον τζόγο

 

 

Παρά τα μεγάλα λόγια, για οριστική έξοδο από τα μνημόνια, παραμένουμε έρμαιο των Παγκόσμιων Οικονομικών δολοφόνων, που με τα ενεργούμενα μιντιαρχικά και πολιτικά τρωκτικά τους, συνεπικουρούμενα από την αστική κοινοβουλευτική ολιγαρχία του καθωσπρεπισμού και της ύπουλης αφαίμαξης  της εθνικότητας, των ιδανικών και του πλούτου του ελληνικού Λαού, παραμένουν ατιμώρητα για το διαρκές έγκλημά τους απέναντι στη Χώρα και τον ελληνικό Λαό.

Στην Ισπανία, η κυβέρνηση Ραχόι έπεσε για σκάνδαλα διαφθοράς. Επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης 351 ετών και υψηλά χρηματικά πρόστιμα σε 29 κυβερνητικά στελέχη.

Στην φτωχοποιημένη Ελλάδα η ασυλία και η ατιμωρησία των πολιτικών καλά κρατεί. Πότε θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου που, τη δεκαετία του 1990, διοχέτευσε σε τσέπες λίγων τα διαθέσιμα και τις αποταμιεύσεις πολλών; Για το άδειασμα των αποθεματικών των Ταμείων, τα σκάνδαλα της Siemens, της Novartis, τα θαλασσοδάνεια και τόσα άλλα; Για τη μεθόδευση του υπερδανεισμού των πολιτών, που οδήγησε σε υπερχρέωση πολλών νοικοκυριών και, σήμερα, βλέπουμε μια «αριστερή» κυβέρνηση, που προεκλογικά υποσχόταν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζιτών», να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, εξυπηρετώντας το σχέδιο των Δανειστών να αποστερήσουν τους Έλληνες από την κατοικία τους και την ανεξαρτησία που αυτή προσφέρει, καθιστώντας τους απόκληρους και εξαρτημένους στον ίδιο τους τον τόπο;

ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Βρισκόμαστε στην τελική φάση ενός σχεδίου σε εξέλιξη για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού με τη συγκέντρωση του πλούτου στα χέρια ολίγων. Οι επικείμενες νέες μεγάλες περικοπές στις συντάξεις από 1-1-2019 και η μείωση του αφορολόγητου θα βάλουν την ταφόπλακα στην κοινωνία.

Και αντί να θέσουμε σε λειτουργία τις παραγωγικές δυνάμεις μας, τις οποίες έχουμε βάλει σκοπίμως και δολίως, σε πολύχρονο και βασανιστικό λήθαργο, ξεπρόβαλε το νέο «ηθικό πλεονέκτημα» των κυβερνώντων. «Ανάπτυξη» βασισμένη στα ναρκωτικά και στον τζόγο! Νομιμοποιούν την χρήση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς και ταυτόχρονα επιτρέπουν σε ιδιώτες την καλλιέργειά της. Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν περιορίζοντας την «καλλιέργεια» στην άμεση εποπτεία του Δημοσίου.

Ο Λαός αγαπητοί κυβερνώντες θέλει ψωμί, αξιοπρεπή διαβίωση, ελευθερία και όχι ναρκωτικά. Φτάνουν τα προοδευτικά «παραισθησιογόνα»…..!

Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται, ότι δεν περνά, πλέον, την πλειοψηφία των πολιτών, που βρίσκεται απέναντι τους να χαρακτηρίζουν ως φασίστες, ρατσιστές, επαγγελματίες πατριώτες, ακραίους ή ό,τι άλλο. Ενδεχομένως, λοιπόν, η μεθόδευση της επικράτησης της «ναρκοκουλτούρας» να συνιστά και την απέλπιδα προσπάθεια της πολιτικής εξουσίας να καταστείλει βίαια τη σκέψη και την αντίδραση των πολιτών και να επιφέρει τη βίαιη μεταβολή της κοινωνίας και τη μετάλλαξη των Ελλήνων Πολιτών.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ…

Τολμούμε, για όλους αυτούς τους λόγους, να ασκήσουμε την ελάχιστη κριτική, που οφείλουμε ως πολίτες αυτής της Χώρας, στο συνεχιζόμενο έγκλημα χωρίς τιμωρία, στην κραυγαλέα υποκρισία, την πολιτική απάτη και το πολιτικό ψέμα των εκάστοτε ασκούντων την εξουσία. Στο εκμαυλισμό των συνειδήσεων, τον εκχυδαϊσμό των ηθών, του ξεπουλήματος της Χώρας που διαχρονικά επιχειρείται και το «παραμύθι» για τις δήθεν υπάρχουσες χαώδεις ιδεολογικές διαφορές μεταξύ των κομματικών σχηματισμών, τη στιγμή που η πολιτική που εφαρμόζεται είναι μία και συγκεκριμένη. Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε….!

Τέλος, τα πολλά μικρά κόμματα, που παρουσιάζονται ως αντιμνημονιακά-πατριωτικά, αν, πραγματικά, θέλουν να βοηθήσουν στις δύσκολες αυτές στιγμές τη Χώρα, θα πρέπει να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές και να συμπράξουν, διαφορετικά λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος του συστήματος, που το συντηρεί, εξασφαλίζοντας τον δικομματισμό και την εναλλαγή των μεγάλων κομμάτων στην εξουσία με μια πλαστή πλειοψηφία, αφού, τελικά, οι ψήφοι των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής προσμετρούνται στο πρώτο κόμμα.

 

Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύντροφοι. Αυτο που σας εχουμε πεισει οτι τα ανθρώπινα δικαιωματα ειναι προνομιο της αριστερας επειδη το λεμε μονοι μας, ενω σε ολα τα σοσιαλιστικα καθεστωτα σας εκκαθαριζαμε, ειναι το ιδιο με την ταμπέλα «προοδευτικος» που μας εχουμε δωσει και ας τσιταρουμε Μαρξ απο το 1867.

  2. ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΕΊΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΜΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ

  3. Όντως τα μεγάλα κόμματα έχουν ΤΟ ίδιο αφεντικό! ΑΣ το καταλάβουμε ΠΡΙΝ είναι αργά είναι πουλημένοι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ΣΤΗ χώρα! Φτάνει πια…

  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΥΛΑΤΕΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  5. Ξεπουλημένοι πέμπτοφαλαγγίτες νεοταξικοί συριζέοι ΚΑΙ εξωμότες πατριδοκάπηλοι ΤΩΝ Α νελ ΟΙ μέρες ΣΑΣ τελειώνουν. Ξεπουλήσατε και το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας! Ο κατήφορος ΣΑΣ ΔΕΝ έχει γυρισμό! Πολύ σωστά αυτό που τώρα χρειάζεται Η χώρα είναι μια πατριωτική κυβέρνηση γι’αυτό κάνουμε ΚΑΙ εμείς που δεν αντέχουμε άλλο να ΜΑΣ κοροϊδεύουν και να βλέπουμε μπροστά μας την άβυσσο που μας οδηγούν λέμε με πολύ πόνο και επίγνωση Έλληνες πατριώτες ενωθειτεδεν βλέπετε σκοτώνουν μέσω της οικονομικής κρίσης ΤΩΝ ναρκωτικών και της νομιμοποίησης των διαστροφών την νεολαία μας!

  6. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ Η ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΑΤΑΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!

  7. Καλά τα λέτε όμως αυτοί αποδεικνύονται ως οι μεγαλύτεροι λιγούρηδες της εξουσίας! Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα παρά η εξουσία! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ! ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΙ ΓΚΑΥ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ .ΟΥΣΤ

  9. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  10. Φουντώνει η οργή εξωθούν το λαό σε εξέγερση ΓΙΑ ΤΗΝ υλοποίηση της επόμενης φάσης του διχασμού

    Ανθρωπόμορφα τέρατα εφιάλτες του ελληνικού λαού πάσα πιάσατε πάλι Δεν έχετε ιχνος ελληνικής εθνικής συνείδησης; Πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσετε; ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

  11. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ…..

  12. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  13. ΞΎΡΙΖΑ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ATHENS PRIDE! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

  14. Μήπως όλοι αυτοί οι ξεδιάντροποι που συν τοις άλλοις με τις ενέργειες τους προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα του λαού ΤΑ θέλει ο κώλος ΤΟΥΣ και δικαιολογούν κάποιους που υποστηρίζουν και λένε «πούσαι Παπαδπουλε»; Εχουν δυστυχώς ξεφύγει οι ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ και πως θα τις μαζέψει ο Τζανακόπουλος και ο μεγάλος αρχηγός τσίπ(ρ)ας μετά τη νομιμοποίηση! Όσοι αρσενικοί ακόμη ,προσοχή η μη συγκατάβαση εις συνευρεσιν ενδεχομένως να σας κοστίσει….έχουν ΤΗΝ εξουσία ….και φέρνουν ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!

    • ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΡΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΟΠΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΚΠΕΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΎΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ! ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΕΙ ΕΙΣ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ!

  15. ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΈΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ….ΚΑΙ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ…

  16. Θα συμφωνήσω για τα ναρκωτικά!Με τόσους ψεκασμένους ελλάνιους, χρυσοπορδίτες, φασίστοειδή κλπ αποδεικνύεται πως τα ναρκωτικά είναι σε ύφεση!

    • Τελικά αποδεικνύεις που πάνω στηρίζεται το «μασονικό παρακράτος» της Ελλάδος αποκαλώντας τους μη μασόνους «κρετίνους» (διανοητικά καθυστερημένους, υπανθρώπους …) και εφαρμόζει την προγραμματισμένη εξαφάνιση του Ελληνικού Πληθυσμού !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ