Η. Καματερός στον Έκφραση: Η καθυστέρηση της αποκατάστασης των ζημιών οφείλεται σε έλλειψη συντονισμού(ΒΙΝΤΕΟ)

6
372
Σε τηλεφωνική σύνδεση στο»Πρωινό με Έκφραση» με την Καλλιόπη Δανελλάκη,ο Ηλίας Καματερός – Βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ.
–  Η καθυστέρηση της αποκατάστασης των ζημιών οφείλεται σε έλλειψη συντονισμού.
–  Έστειλα επιστολή στον Υπουργό Υποδομών για σύσκεψη όλων των φορέων πρίν το Πάσχα, για τον καλύτερο συντονισμό που θα αφορά την αποκατάσταση των ζημειών στην Κώ από τον σεισμό.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?

    ο Περιφερειάρχης απέστειλε στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, τον σχετικό φάκελο με τα πρακτικά αποτίμησης ζημιών και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.Εξ αυτών, 65.529,99 ευρώ αφορούν σε εξοπλισμό, 614.403,58 ευρώ αφορούν σε εμπορεύματα και 4.173,41 ευρώ, σε ΙΧ ή ΔΧ αυτοκίνητα.

  2. ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Κ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΩΝ

  3. Σταματάτε τα βλακωδη σχόλια, τώρα είναι ευκαιρία , ο δήμαρχος εγκαλει το όραμα και τους φορείς και όλες τις αρχές για ενότητα και συντονισμό , όπως και ο βουλευτής.
    Και οι δύο λένε την αλήθεια
    Σκεφτείτε και τους δημότες λίγο, όλα είναι στρωμένα !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.