ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας για επίσκεψη Λευτέρη Αυγενάκη

0
338

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στην Κω το Σάββατο 10-2-2017 και την Κυριακή 11-2-2017.

Ο κ. Αυγενάκης είχε αρχικά συνάντηση με τον Έπαρχο Κω και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Επαρχείο Κω – Νισύρου και στη συνέχεια με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς του νησιού μας στην αίθουσα του ΕΒΕΔ – Παράρτημα Κω και ενημερώθηκε σε βάθος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Ο Γραμματέας της ΝΔ τίμησε με την παρουσία του την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Κω στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΩΣ, όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Αυγενάκης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και κάλεσε σε πανστρατιά για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους πολίτες της Κω που αγκάλιασαν την εκδήλωση δίνοντας ξεκάθαρο στίγμα για την πολιτική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και στο νησί της Κω.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τoν κ. Νίκο Πουλιού και το ξενοδοχείο KOS JUNIOR SUITES HOTEL για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, το ξενοδοχείο ΚΩΣ ΑΚΤΙΣ, το εστιατόριο «Η20», το ζαχαροπλαστείο «SPECIAL», το ζαχαροπλαστείο «ΚΩΣ», το αρτοποιείο Χαράλαμπου Τσαγγάρη, για τις χορηγίες και τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ