Η. Καματερός: Tιμή για τη Δωδεκάνησο η υπουργοποίηση Νεκτάριου Σαντορινιού (ο Νέος Υφ. Νησιωτικής Πολιτικής – Βιογραφικό)

2
323

 

Η. Καματερός: Tιμή για τη Δωδεκάνησο η υπουργοποίηση Νεκτάριου Σαντορινιού.

Με αφορμή το χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο βουλευτής Ηλίας Καματερός δήλωσε:

« Η επιλογή αναβάθμισης της νησιωτικής πολιτικής σε Υφυπουργείο καταδεικνύει τις κυβερνητικές προτεραιότητες και αποτελεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τα νησιά μας στο χθεσινό ανασχηματισμό. Δεύτερο θετικό στοιχείο η ανάληψη της ευθύνης του νέου Υφυπουργείου από ένα νησιώτη Δωδεκανήσιο βουλευτή, το Νεκτάριο Σαντορινιό.

Προσωπικά συγχαίρω το Νεκτάριο γι αυτό το γεγονός που αποτελεί τιμή για όλους τους Δωδεκανήσιους πολίτες».

 

O Nέος Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός – Βιογραφικό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανέλαβε στη νέα κυβέρνηση ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός.

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1972. Σπούδασε χημικός μηχανικός στο Ε.Μ.Π, ενώ εργάστηκε στον τομέα των περιβαλλοντικών μελετών και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στις 25 Ιανουαρίου 2015 και στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από το 2000 εργάστηκε στο Γραφείο προγραμματισμού Ροδίων με κύρια απασχόληση τη χρηματοδότηση έργων και δράσεων από χρηματοδοτικά προγράμματα της ΕΕ.

Εχει οριστεί κατά τη δεύτερη θητεία του ως βουλευτής μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ και συντονιστής του τομέας Ανάπτυξης Τουρισμού και ΕΣΠΑ της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Εχει εκλεγεί πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της βουλής.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη και ένα γιο.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η καρδούλα σου το ξέρει «ψηλέ» υστερικέ, μεγάλος ο πόνος σου που δεν σου έκατσε...

    Δεν σου έφτανε που από σπόντα έγινες βουλευτής αλλά ήθελες και καρέκλα έστω υφυπουργού. Όμως σε έχουν πάρει είδηση, βλέπουν τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις σου στην βουλή, τα νεύρα και τα καπρίτσια και σου έδωσαν το…

    • Βρε ψηλέ ΚΑΜΑΤΕΡΕ, ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ σου έφαγε την θέση που ονειρευόσουν, σε έφαγαν οι υστερίες σου και οι τσακωμοί στην βουλή...

      Ότι πήρες, πήρες έστω και από σπόντα Κάπτεν Ηλιάκη, τώρα ετοιμάσου για το κλείσιμο της αριστερής παρένθεσης και το πολιτικό σου τέλος ….με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ