Ν. Τλε: Πόσοι πιστεύουν πλέον ακόμα;;; (Ο τοπικός & ελέω συγκυριών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…)

25
535

ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ;;;

Ο τοπικός και ελέω συγκυριών Βουλευτής του Σύριζα κ.Καματερός εξήγγειλε την δημιουργία τριών μονάδων υγείας στην Κω και τη στελέχωση με 10 γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση του κ.Καματερού ζητά εθελοντικά από τον Ιατρικό Σύλλογο να προσφέρει εθελοντική εργασία στο hot spot στο οποίο θα δίνονται φάρμακα και υλικά από το Νοσοκομείο της Κω , το οποίο ενισχύεται ήδη εδώ και πολύ καιρό με αναλώσιμα από προσφορές ιδιωτών.

Έχουμε να κάνουμε με ‘’Μαυρογιαλούρους’’ της κακιάς ώρας.

Κανείς δεν πιστεύει πλέον αυτή την κυβέρνηση. Κανείς δεν πιστεύει και δεν εμπιστεύεται  ανθρώπους σαν τον κ. Καματερό.

Υπενθυμίζουμε ότι   :

– Υπήρχε διαβεβαίωση ότι δεν θα καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στην Κω λόγω των επιπτώσεων από το  μεταναστευτικό και τελικά καταργούνται από την 1η Ιανουαρίου.

-Οι πολίτες και οι φορείς της Κω εξαπατήθηκαν με τα λεγόμενα τους  ότι η παραμονή των παράνομων μεταναστών στο νησί θα ήταν μόνο για 48 ώρες και τελικά μετέτρεψαν την Κω σε «τουριστικό προορισμό εκ ανατολών διερχομένων» και ετοιμάζουν και νέο κέντρο-φυλακή…

-Ήταν αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα μεταφερθούν παράνομοι μετανάστες από άλλες περιοχές και τελικά η κυβέρνησή τους μετέφερε στην Κω παράνομους μετανάστες με αυταρχισμό και εκδικητικότητα.

-Ήταν αυτοί που είχαν προαναγγείλει την εξαγγελία από τον κ.Τσίπρα πολιτικών και ευεργετικών μέτρων για τα νησιά τον Σεπτέμβριο.

Είμαστε ήδη στο Νοέμβριο και ακόμα την περιμένουμε…

Για πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε επικίνδυνους και ιδεοληπτικούς ανθρώπους να παίζουν με τη χώρα και να διαλύουν τον τουρισμό μας;

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, νέα κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζουν την ανάγκη για πολιτική αλλαγή και επιστροφή στη σταθερότητα και στην ανάπτυξη.

ΤΛΕ ΝΙΛΟΥΦΕΡ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Τα καλά» των πολυπολιτισμικών κοινωνιών εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά, με επίκεντρο στην προκειμένη περίπτωση το Παρίσι. Μετανάστες με καδρόνια και μαχαίρια επελαύνουν στους δρόμους» γράφονται τα εξής: «Σε «εμπόλεμη ζώνη» έχουν μετατρέψει οι μετανάστες τους δρόμους γύρω από τον σταθμό Stalingrad του Μετρό, στο Παρίσι.
  Οι μετανάστες που μένουν σε σκηνές στη μέση του δρόμου συγκεντρώνουν «πολεμικό υλικό» και φορώντας κουκούλες και σκούφους στο κεφάλι, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε κανονικό γκέτο.
  Το βίντεο από τις τελευταίες συγκρούσεις αποτυπώνει τη δράση των ένοπλων ομάδων, τα μέλη των οποίων δεν διστάζουν να χτυπήσουν βάναυσα με καδρόνια και άλλα αντικείμενα τους «αντιπάλους». Τα βίαια επεισόδια έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και αντιδράσεις στην πρωτεύουσα της Γαλλιας.https://www.youtube.com/watch?v=4zOyYPB-lPc

  • Μανάβικο έχει καταντήσει η ΝΔ, μετά τον Γιαννάκη Κρητικό που έκανε περιοδεία στα νησιά χωρίς λόγο, άλλο ένα η Τλε έσκασε μύτη...

   Στο τέλος όλα αυτά τα γκάου θα πάνε στην άκρη όταν θα σκάσει μύτη κάποιο άλλο με ΒΙΣΜΑ σαν την ΝΙΝΕΤΑ που ήρθε ουρανοκατέβατη από την Ένωση Βιομηχάνων…

  • Βοήθεια θέλω εξουσία. Θέλω την κουτάλα. Όσο περνά ο καιρός μακριά από την εξουσία η ΝΔ τρελαίνεται.

   Καλό μου κορίτσι σου έχω πει ότι η προπαγάνδα πρέπει να γίνεται έξυπνα διότι διαφορετικά καταντά κωμωδία. Ξέχασες τις περσινές ξενοφοβικές τρομοκρατικές θέσεις της ΝΔ. ίδιες με της χρυσσής πορδής κατά του ΧΟΤ ΣΠΟΤ και τα χάλια της πόλης? Ξέχασες τις συνομοσιολογικές θεωρίες που λέγατε περί χιλιάδων μεταναστών που θα ερχόντουσαν φέτος γιατί άνοιξε το ΧΟΤ ΣΠΟΤ? Ξέχασες την κατάντια του νοσοκομείου τα τελευταία 15 χρόνια? Και είμαι σίγουρος ότι θα ξεχάσεις τι λες σήμερα όταν έλθει κάποτε η ΝΔ και η ΖΗΜΕΝΣ στην εξουσία. Ποιοι οδήγησαν την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια στην αποτυχία το ξέρουμε.

 2. ΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΣ ΠΙΟ ΛΙΓΑΚΙ…….. Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΠΩ΅ΛΕΜΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

 3. εντάξει κα Τλε το καταλάβαμε, φτάνει η εκδούλευση στον Κυρίτση. Θα σε βάλει στο ψηφοδέλτιο μη φοβάσαι

 4. Ζούμε στιγμές ιστορικές αλλά όχι ένδοξες. Στη δική μας γενιά έλαχε ο κλήρος να βιώσει στιγμές εδαφικού ακρωτηριασμού και εθνικής καταστροφής. Ο Ελληνισμός, η Ρωμηοσύνη είναι έτοιμοι να αλωθούν ακόμη μια φορά, μα να έχετε στο νου σας πριν προχωρήσουμε στην έκφραση της βαθιάς ανησυχίας μας πως τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα.
  Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε το δικό μας 1453. Οι συνθήκες του τότε με το σήμερα δε διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.Και τότε το κακό φαινόταν, τα μαύρα σύννεφα τα οποία πύκνωναν στον ορίζοντα ήταν ορατά. Όμως κανείς δε νοιαζόταν.
  Η κοινωνία τότε και τώρα, είναι παραδομένη στα πάθη και την καλοπέρασή της. Είναι απονεκρωμένη. Ούτε εκείνα τα χρόνια αντιδρούσε στη σήψη και την αδικία, ούτε σήμερα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/10/1453.html

 5. Βρίσκομαστε λίγο πριν το δικό μας 1453 - Θέμα χρόνου ο εδαφικός ακρωτηριασμός και η εθνική καταστροφή

  Ζούμε στιγμές ιστορικές αλλά όχι ένδοξες. Στη δική μας γενιά έλαχε ο κλήρος να βιώσει στιγμές εδαφικού ακρωτηριασμού και εθνικής καταστροφής. Ο Ελληνισμός, η Ρωμηοσύνη είναι έτοιμοι να αλωθούν ακόμη μια φορά, μα να έχετε στο νου σας πριν προχωρήσουμε στην έκφραση της βαθιάς ανησυχίας μας πως τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα.Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε το δικό μας 1453. Οι συνθήκες του τότε με το σήμερα δε διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.Και τότε το κακό φαινόταν, τα μαύρα σύννεφα τα οποία πύκνωναν στον ορίζοντα ήταν ορατά. Όμως κανείς δε νοιαζόταν.
  Η κοινωνία τότε και τώρα, είναι παραδομένη στα πάθη και την καλοπέρασή της. Είναι απονεκρωμένη. Ούτε εκείνα τα χρόνια αντιδρούσε στη σήψη και την αδικία, ούτε σήμερα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/10/1453.html

 6. ΤΕΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΥΤΕ ΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.Π-Ο-Υ-Λ-Η-Τ-Α-Ρ-Ι-Α ΤΑΚΟΥΤΕ………

 7. η κα Τλε φημίζεται για τις πολιτικές της επιλογές. Μια ζωή στους χαμένους

 8. τωρα μονο που λεει οτι θα παει με το φασισταριο,παλι θα χασει.μιλαμε για γκαντεμια. φτυστε τον κορφο σας πατριωτες

 9. Πες τα κοπέλα μου. Η κακόγουστη και καταστροφική παρένθεση της αριστεράς τελειώνει σύντομα. Ανίκανοι να κυβερνήσουν και επικίνδυνοι για τη χώρα.

 10. Βρε κορίτσι… γράψε μόνη σου το κείμενο, μην επιτρέπεις το γραφειο τύπου του κυριτση να σε χρησιμοποιεί με αυτόν τον τροπο!

 11. Το θρασος σου δεν οριο.Το κοριτσακι του δημαρχου……….εκτελει για ακομη μια φορα τις εντολες του.

 12. Η υπομονη εχει και τα ορια της.Κυριε προεδρε και μελη της τοπικης τωρα αμεση διαγραφη της υπιβολεας του δημαρχου!!!!!
  Εαν δεν πραξετε τοτε ειστε ολοι υπευθυνοι πλεον!!!!!!
  Αγανακτισμενος Νεοδημοκρατης παλιθας κοπης.

 13. ΚΡΥΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΕΝΑ ΚΟ ΤΛΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΟΥ ΕΧΩ

 14. Κρίνοντας το κείμενο και όχι τον οποίο συγγραφέα, η κυβέρνηση δείχνει ακόμη αβελτηρία κι άγνοια της Ελληνικής και κυρίως Δωδεκαννησιακης ιστορικής και σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας. Ειναι σωστά τα όσα λέει η Τλε.

 15. ** Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του Παπασταύρου, του Σκλαβούνη, των δεκάδων καταδικασμένων για διαφθορά στελεχών, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και των λιστών Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων, της «Mayo» και της ΑΓΕΤ, του Κήρυκα Χανίων και γενικώς της οικογένειας Μητσοτάκη… το κόμμα που χρωστά 200 εκατομμύρια σε όποιον αναπνέει… Αυτό το κόμμα θέλει να κυβερνήσει ξανά, έχοντας ως ηγεσία ότι πιο ακραίο έχει αναδείξει η συντηρητική παράταξη. Σα να παραγγέλνει ο Χάνιμπαλ, βραστό κουνουπίδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.