ΔΕΙΤΕ Tα πόθεν έσχες των Βουλευτών Δωδεκανήσου

11
1148

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων τα «Πόθεν Έσχες» των 300 βουλευτών, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, των ευρωβουλευτών, καθώς και των τέως βουλευτών και υπουργών για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015).

Τα «πόθεν έσχες» των εν ενεργεία βουλευτών του νοµού Δωδεκανήσου για το έτος 2016, έχουν ως εξής:

ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣΝΕΚΤΑΡΙΟΣΔήλωση
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔήλωση
ΚΟΝΣΟΛΑΣΕΜΜΑΝΟΥΗΛΔήλωση
ΓΑΚΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔήλωση
ΚΑΜΑΤΕΡΟΣΗΛΙΑΣΔήλωση

Νεκτάριος Σαντορινιός

Ο βουλευτής και υφυπουργός Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός δήλωσε μαζί με τη σύζυγό του έσοδα που ανέρχονται σε περίπου 87.000 ευρώ ενώ οι καταθέσεις του και αυτές της συζύγου του στις τράπεζες ανέρχονται συνολικά σε περίπου 7.000 ευρώ. Διαθέτει ένα οικόπεδο 5 στρεμμάτων στον πρώην δήμο Λινδίων και ένα διαμέρισμα στη Ρόδο. Δηλώνει ένα αυτοκίνητο ο ίδιος και ένα αυτοκίνητο η σύζυγός του ενώ οι δανειακές και λοιπές οφειλές τους ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 267.000 ευρώ.

 

Πόθεν Έσχες Νεκτάριου Σαντορινιού by RodiakiNewsRoom on Scribd

 

Δημήτρης Γάκης

Ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης, δήλωσε από κοινού με τη σύζυγό του έσοδα της τάξης των περίπου 64.000 ευρώ και καταθέσεις σε διάφορες τράπεζες που ανέρχονται σε περίπου 58.000 ευρώ . Επίσης έχει διάφορες μετοχές, και δηλώνει ένα αυτοκίνητο ο ίδιος και ένα η σύζυγός του. Διαθέτει 14 καλλιέργειες στο δήμο Νεάπολης του νομού Κοζάνης, 1 καλλιέργεια στην Κω, 1 αποθήκη στην Κω, 1 μονοκατοικία, 1 αποθήκη και 1 οικόπεδο στο δήμο Νεάπολης Κοζάνης, 2 μονοκατοικίες στην Ιαλυσό, 1 διαμέρισμα στην Αθήνα και 1 καλλιέργεια στη νότια Ρόδο. Οφείλει από κοινού με τη σύζυγό του σε δάνεια ποσό περίπου 6.000 ευρώ.

 

Πόθεν Έσχες Δημήτρη Γάκη by RodiakiNewsRoom on Scribd


Μάνος Κόνσολας

Ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας δήλωσε μαζί με τη σύζυγό του έσοδα που ανήλθαν σε περίπου 106.000 ευρώ και καταθέσεις επίσης μαζί με τη σύζυγό του που έφτασαν περίπου τα 15.000 ευρώ. Διαθέτει 3 διαμερίσματα στη Ρόδο και 1 οικόπεδο στην Κάρπαθο, ένα όχημα ο ίδιος και ένα η σύζυγός του και οι από κοινού δανειακές υποχρεώσεις και άλλες οφειλές τους ανέρχονται σε περίπου 200.000 ευρώ.

 

Πόθεν Έσχες Μάνου Κόνσολα by RodiakiNewsRoom on Scribd


Ηλίας Καματερός

Από την πλευρά του ο βουλευτής Ηλίας Καματερός, δήλωσε στο «πόθεν έσχες» συνολικά έσοδα περίπου 110.000 ευρώ ενώ οι καταθέσεις που δηλώθηκαν από κοινού με τη σύζυγό του ανέρχονται περίπου στα 8.000 ευρώ. Διαθέτει 3 διαμερίσματα στην Κω, 3 καλλιέργειες στην Κω, 4 οικόπεδα στην Κω, 2 μονοκατοικίες στην Κω και 1 επαγγελματική στέγη στην Κω. Δηλώνει ένα αυτοκίνητο ο ίδιος και ένα η σύζυγός του ενώ ο συνολικές οφειλές του σε δάνεια κλπ ανέρχονται σε περίπου 465.000 ευρώ.

 

Πόθεν Έσχες Ηλία Καματερού by RodiakiNewsRoom on Scribd


Δημήτρης Κρεμαστινός

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ο αρχαιότερος βουλευτής όλων, δηλώνει στο «πόθεν έσχες» μαζί με τη σύζυγό του έσοδα ύψους περίπου 975.000 ευρώ, ενώ οι καταθέσεις τους σε διάφορες τράπεζες ανέρχονται συνολικά σε περίπου 1.725.000 ευρώ. Διαθέτει μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα, ένα αυτοκίνητο ο ίδιος και ένα η σύζυγός του. Επίσης δηλώνουν και οι δύο συνολικά 10 οικόπεδα στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Χάλκη, 8 διαμερίσματα σε Αθήνα και Ρόδο, 2 μονοκατοικίες στη Χάλκη, 2 καλλιέργειες στη Ρόδο.
Πόθεν Έσχες Δημήτρη Κρεμαστινού by RodiakiNewsRoom on Scribd


Γιώργος Χατζημάρκος

Τα έσοδα που δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος μαζί με τη σύζυγό του ανέρχονται σε περίπου 67.000 ευρώ, ενώ οι καταθέσεις τους ανέρχονται συνολικά σε περίπου 6.000 ευρώ. Διαθέτει μικρό αριθμό μετοχών, ο ίδιος δηλώνει ένα φορτηγό και η σύζυγός του ένα αυτοκίνητο, ενώ συμμετέχει σε ατομικές επιχειρήσεις και ανώνυμες εταιρίες. Δηλώνει 4 διαμερίσματα, 1 μονοκατοικία και 3 οικόπεδα στη Ρόδο, 8 δενδροκαλλιέργειες και 1 βοσκότοπο επίσης στη Ρόδο. Οι δανειακές υποχρεώσεις και άλλες οφειλές ανέρχονται συνολικά σε περίπου 860.000 ευρώ.

 

Πόθεν Έσχες Γιώργου Χατζημάρκου by RodiakiNewsRoom on Scribd


Φώτης Χατζηδιάκος

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος δήλωσε στο «πόθεν έσχες» μαζί με τη σύζυγό του έσοδα της τάξης των περίπου 224.000 ευρώ και καταθέσεις επίσης μαζί με τη σύζυγό του ύψους περίπου 835.000 ευρώ. Από αυτά ποσό 106.000 ευρώ είναι κατατεθειμένο σε τράπεζα της Γερμανίας. Επίσης διαθέτει διάφορες μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια και δηλώνει ένα αυτοκίνητο. Οι δανειακές υποχρεώσεις και άλλες οφειλές ανέρχονται συνολικά σε περίπου 185.000 ευρώ. Μαζί με τη σύζυγό του διαθέτει 14 οικόπεδα σε Ρόδο και Κρήτη, 28 διαμερίσματα, 7 αποθήκες, 3 καταστήματα, 1 δενδροκαλλιέργεια και 2 θέσεις στάθμευσης.

 

Πόθεν Έσχες Φώτη Χατζηδιάκου by RodiakiNewsRoom on Scri

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φτωχαδάκια για λύπηση και ψυχικά ....... Σκεφτείτε να μην ήταν ... Έχουν όμως ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

  Και μην ξεχνάτε να υπολογίζετε και τα ακίνητα που έχουν μεταφραστεί σε άλλα συγγενικά πρόσωπα για να μην φαίνονται και όλα…

 2. αριστεροι-δεξιοι βολευτες με εισοδηματα βασιλειαδων ,εφοπλιστων.χαχαχαχα και τα κοροιδα πανε

  και ψηφιζουν τους φαταουλες.χαχαχαχα

 3. Ένα παράξενο πράγμα. οι περισσότεροι (εκτός Κρεμαστινού) έχουν πάνω από 80.000 εισοδήματα, σχεδόν αφορολόγητα και καταθέσεις που δεν ξεπερνούν τις 10.000 ενώ δηλώνουν και έναν σκασμό ακίνητα. Τελικά φτωχός (είτε αριστερός είτε δεξιός) πολιτικός δεν υπάρχει.

 4. ΜΠΡΑΒΟ κάποιοι, ξεπέρασαν σε ακίνητα τον άλλο τον δικό μας των 36 ακινήτων που τα γράφατε στην σύζυγο…

  Πολλά χωράφια και σπίτια με έναν μισθό… Και δεν δηλώνονται κάποια κεντρικότατα ακίνητα τεράστιας αξίας που γράφτηκαν σε άλλα στενά συγγενικά πρόσωπα….

 5. «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» με τις ΔΕΞΙΕΣ ΒΑΘΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ είναι Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ; 22+5 Λογαρ. τράπεζας ΆΔΕΙΟΙ!!!

  Η οικογενειακή εριουσία ΤΕΡΑΣΤΙΑ, 12 ΟΙΚΟΠΕΔΑ και ΧΩΡΑΦΙΑ συνολικής επιφάνειας 40.625 μ2, 7 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ συνολικού εμβαδού 526 μ2 και παχύ στρώμα…

 6. ΚΟΥΙΖ: Πόσο πλούτο παράγει ένα ΔΕΚΑΟΡΟΦΟ ΜΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ; Πόσα για να επουλώσει την οικολογική συνείδηση προστατών του περιβάλλοντος;;;

  ΠΟΣΑ πρέπει να μοιραστούν για μια χρυσοφόρα ανταλλαγή οικοπέδων παραλιακού οικοπέδου πάνω στην θάλασσα ;;;; Κινητά και ακίνητα;;;;

 7. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ της ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑ γιαλατζί «ΑΡΙΣΤΕΡΑ». ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ που τους τρέχουν από το στόμα λεφτά με σάλια.!.!.!

  Πλούσιοι αριστεροί με φτωχά αισθήματα και εκατοντάδες ακίνητα… ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ τους φτωχοποιημένους Έλληνες σε περικοπές και αβάσταχτους φόρους… Όλα αυτά τα φτωχαδάκια δεν έχουν τα κότσια να ψηφίσουν την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και την ΑΓΟΡΑ τους ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

 8. Αναρωτιεμαι ολοι οι βολευτες παιρνουν δανεια με υπερογκα ποσα χρηματοδοτησης ενω οι κοινοι θνητοι Ελληνες πολιτες ειτε σαν ιδιωτες ειτε σαν επιχειρηματιες δεν τους δινουν οι τραπεζες εδω και 9 χρονια…
  Και αναρωτιομασταν απο που τους κρατανε και κανουν κωλοτουμπες ολοι τους…
  Εδω ο λαος δεν εχει να φαει και αυτοι κανουν συλλογες απο σπιτια και χωραφια…μονο αριστεροι στην φιλοσοφια δεξιοι στον πλουτο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.