Καματερός – Παυλίδης: Το Ιπποκράτειο Ίδρυμα διαθέτει χώρο για Νέο Νοσοκομείο!

39
785

Καματερός – Παυλίδης: «Το Ιπποκράτειο Ίδρυμα διαθέτει χώρο για νέο Νοσοκομείο».

Συναντήθηκε χθες στη Βουλή ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός με τον τέως Υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη.

Σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Κω, ο κ. Παυλίδης μετέφερε στον Ηλία Καματερό την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Ιπποκράτειου Ιδρύματος για την παραχώρηση της όποιας αναγκαίας έκτασης του Ιδρύματος με σκοπό την ανέγερση νέου Νοσοκομείου, εφόσον επιλεγεί αυτή η θέση.

Παράλληλα ο κ. Παυλίδης, παρέδωσε στον βουλευτή μελέτη σκοπιμότητας για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου που είχε συνταχθεί το 2006 για τυχόν αξιοποίηση (φυσικά με επικαιροποίηση).

Γραφείο Τύπου

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως καταφέρνουν να ξεφουρνίζουν όλοι αυτοί οι λαϊκιστές Μαυρογιαλούροι ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ πάντα πριν τις εκλογές;;;

    Την στιγμή που ο ανίκανος βουλευτής δεν καταφέρνει να συμπληρώσει τις δύο βραδιές του ασθενοφόρου που δεν λειτουργεί από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 11 το πρωί, λόγω έλλειψης προσωπικού, υπόσχεται νέο νοσοκομείο….

    • Για το ΦΠΑ 24 % και για το ΤΈΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ 01/01/18 ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ των ΜΜΕ ο Κάπτεν Ηλίας ο Μνημονιοφόρος ;;;

      ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΩΝ, ΦΠΑ ΚΑΙ TO ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ, ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΜΕΙ… Μετά το προσφυγικό με τα χιλιάδες τσαντίρια στις παραλίες και τα πάρκα της πόλης το 2015, αποτέλεσμα της πρόσκλησης στους ΛΑΘΡΟ από την κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την βλακώδη απόφαση του ΚΥΡΙΤΣΗ για σκληρή αντίσταση στην μπόχα και τα σκ@τά που την πληρώσαμε οικονομικά το 2016 ήρθε ο σεισμός και περιμένουμε τα μέτρα νησιωτικότητας που θα ψηφίσουν στα τέσσερα τα ζωντανά του ΣφΥΡΙΖΑ σαν τον δικό μας «αριστερό επαναστάτη της φακής με την παραίτηση στο ΔΕΞΙ χέρι….» που θα μας αποτελειώσουν…. ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ να αρθρώσου ανάστημα οι ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ τοπικοί βουλευτές του ΣφΥΡΙΖΑ;;;;

  2. Θα μας φτιάξει και νοσοκομείο ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος, στα λόγια δεν στοιχίζει φράγκο.

    Ανησυχείτε όμως φαντάζομαι, θα προλάβει ή όχι να φτιάξει την γέφυρα Τιγκάκι-Κάλυμνος την στιγμή που ετοιμάζεται να ρίξει την κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λόγω του ΦΠΑ 24% και του τέλους διαμονής στα καταλύματα όπως υποσχέθηκε;;;;;;;;;;;

    • Εσύ περίμενε τον Κούλη με τους εξωγήινους, τον Κλασιδιάρη με τα ρόπαλα και των Σώρρα με την ελλάνια πύλη να σε σώσουν τελειωμένε κοπρόσκυλο!

    • 113 ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ θα τα ψηφίσει στα τέσσερα τον Οκτώβρη ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος…

      Η δέσμευση που έχει αναλάβει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του ΨΕΥΤΗ ΑΛΕΞΗ που τώρα πετά και στα σύννεφα, για περιορισμό ή και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ… Η Κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κόβει τις εκπτώσεις και τις απαλλαγές που ισχύουν στις μετακινήσεις με μέσα μαζικής μεταφοράς για τους άνεργους, το ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, το ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ενώ η επόμενη σεζόν θα έχει “πετσοκομμένο” κατά 50% το ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και η υπουργός Θ. Φωτίου μετά τα γεμιστά θα μας σερβίρει τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,…. και νταής βουλευτής π@παρολογεί…

    • …ειδικά για σένα, θα φτιάξει ένα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!! Το χρειάζεσαι επειγόντως…

  3. ο κάθε παπατζής τα δικά του φιγουρατζίδικα. Νοσοκομείο είναι πρώτα και πάνω απ ολα οι γιατροί και μάλιστα αυτοι που εχουν εμπειρία Μεχρι τωρα δεν κατόρθωσαν να έχουν παιδιάτρους και οσοι γιατροί ήρθαν ηταν συμβασιούχοι και άπειροι. Τα μπλα μπλα για νέο νοσοκομείο ειναι για μετάβαση ευθυνών της σημερνής κατάστασης στο μακρινο μέλλον και για να αν τους κατσι κατι μερικοί να τα κονομήσουν Στην προσφατη σχετικά πολιτική ζωη γνωρίζουμε ποιοι ‘φαγαν μιζες και πήραν φύσημα απο το κόμμα τους, ξεχναμε εύκολα . Πάντος η νεα σχέση που βλεπουμε να αναδεικνύεται ειναι για γέλια και για κλάματα

  4. Μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των τριών δήμων (Δήμου Κω, Τρίκκης και Επιδαύρου) στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 14 Μαρτίου, παρουσία του Υφυπουργού κ. Αμανατίδη, στην οποία μετείχε και ο τ. Βουλευτής – Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης υπό την ιδιότητα του Προέδρου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος , εκπροσωπώντας ταυτόχρονα και το Δήμο Κω μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Κω κ.Κυρίτση, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην Αθήνα, την Τρίτη 21 Μαρτίου, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής της Αρχαιολογίας κ. Β. Λαμπρινουδάκης, εμπνευστής της ιδέας για σύσταση «Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων».http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  5. παυλιδης κυριτσης πρωτοι σε μελετες μολοι λιμανια νοσοκομεια

    για καθε νοσο και πασα μαλακιαν!!!!!

  6. Επί σειρά ετών υπουργός και δίπλα στην Ντόρα και ούτε κίνηση για νέο νοσοκομείο . Τι θέλει τώρα και χώνεται ; Μέχρι πότε πρέπει να τον βλέπουμε μπροστά μας ; Φαντάσματα του φαύλου παρελθόντος που πεισματικά αρνούνται να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους. Όσο για τον τοπικό βουλευτή μας , ας κοιτάξει όπως λέει και ο φίλος παραπάνω να υπάρχει 24ωρη βάρδια του ασθενοφόρου που μας έχουν καταντήσει Ταγκανίκα και ας αφήσει τα άλλα για κάποιους ικανούς και έντιμους ανθρώπους. Κάποιους που θα μπορούν να πουν ένα όχι στον ψεύτη αρχηγό τους και να μην γίνονται γιουσουφάκια για την καρέκλα την προβολή και τα φράγκα ( είναι πολλά τα λεφτά Άρηηηη ).

  7. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  8. Καματερός – Παυλίδης-Κυριτσης-Καισερλης.ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.

    ΜΟΝΟ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  9. κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το

    παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΛΤ? 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ

  10. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  11. 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΚΑΙ

    10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!.ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

  12. ΠΑΨΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!

  13. ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ;

    Το θέμα «έπαιξε» δεόντως σε όλα ανεξαιρέτως τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τις τελευταίες ημέρες, ενώ ανακοινώσεις, ζητώντας την κεφαλή των δραστών «επί πίνακι», βγήκαν απ’ όλα τα κόμματα του κατεστημένου. Υπουργοί (Μουζάλας, Τόσκας) επισκέφθηκαν το θύμα στο νοσοκομείο – ενώ δεν έχουν πράξει κάτι ανάλογο σε περιπτώσεις στις οποίες θύματα πολύ πιο σφοδρών επιθέσεων χαροπαλεύουν. Μέχρι και… διαδηλώσεις έγιναν στην περιοχή, από τους τελευταίους σταλινικούς της Ευρώπης – μαζί με Πακιστανούς λαθρομετανάστες.Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι παρέπεμψαν τους δύο 17χρονους σε επιμελητή ανηλίκων, ενώ για τον 18χρονο όρισαν να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Και γιατί δεν ξεσήκωσε τον τόπο το «προοδευτικομάνι»; Διότι, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία: «δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τους συνδέουν επίσημα με την Χρυσή Αυγή ή άλλη ακροδεξιά οργάνωση».

  14. 2.000 ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ)!

    Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από «πηγές» του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από την έναρξη της ισχύος του νόμου (2015) μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017, αποφυλακίστηκαν 12.590 κρατούμενοι εκ των οποίων οι περίπου 2.000 από αυτούς είχαν καταδικαστεί για κακούργημα!!! Εξ’ αυτών, πέντε ισοβίτες αποφυλακίστηκαν με αναπηρία 80% και 163 ισοβίτες με αναπηρία 67%!
    Και ποιοι φταίνε όταν βγαίνοντας από τις φυλακές οι κακούργοι ξανακάνουν τα ίδια; Οι ίδιοι ή αυτοί που τους αποφυλάκισαν;(ΥΓ): Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, ανάλογες «αποσυμφορήσεις» των φυλακών, με πρόωρη απελευθέρωση ακόμα και στυγνών εγκληματιών, είχαμε και την εποχή της νουδούλας.

  15. Καλοδεχούμενο αν γίνοταν το νέο νοσοκομείο !
    Κινήσεις ομως κ των δύο περίεργες ,σε χρόνο προεκλογικό
    Ο Παυλίδης επί Τριάντα χρόνια κ τόσο χρόνια υπουργός κ βουλευτης ούτε πού νοιάστηκε
    Τωρα θα ξεπουλήσει το
    Ίδρυμα για τα ψηφαλάκια !Μεγας τυχοδιώκτης !
    Το ίδρυμα είναι του Κωακού λαού κ οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί όχι απο αχυρανθρώπους με πλειοψηφίες προσχεδιασμένες αλλά απο τον λαό ομόφωνα!
    Φιγούρες κ εντυπώσεις σπό αγώνες άλλων ,ας τις ξεχάσει
    Με περιστασιακές δόλιες σκέψεις κ μειοψηφίες 12 ο/ο να παει σπιτι του
    Ευρισκονται σε έκσταση εξουσίας
    Οι συμμαχίες αυτές ύποπτες κ θνησιγενείς

  16. με το θεμα ασχολειται ο δημαρχος και ο φουρναρης!θα θεσουν το θεμα στον γιουγκερ και τον αβραμοπουλο

    στην ευρωπαικη ενωση όταν θα πανε στις βρυξελες για βολτα!!!!

  17. ειναι ομως σε μακετα στο γραφειο του δημαρχου!!!!!τωρα το βλεπει ο απερχομενος!!!

  18. Σύνταξη (σσ Σε κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ο εκλεγόμενος βουλευτής έχει ήδη διαγράψει ήδη μια επαγγελματική πορεία και έχει ασφαλιστικό φορέα. Όταν “υπηρετεί” τη Χώρα η Βουλή πληρώνει τα ασφάλιστρα. Όταν παύει να είναι βουλευτής επανέρχεται στο επάγγελμα του και στον ασφαλιστικό του φορέα. Η ΒΟΥΛΗ, δηλ. το Κράτος, δεν συνταξιοδοτεί. Εδώ κι ενταύθα γιατί συνταξιοδοτεί; Διότι οι περισσότεροι που προστρέχουν να γίνουν βουλευτές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. Ανεπάγγελτοι, “ακάματοι” τρέχουν που άλλου, στο μέλι, στο Δημόσιο. Έχουν εργασθεί ποτέ οι κ. Κ. Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη, Α. Σαμαράς, Φώφη, Γιωργάκης Παπανδρέου και τόσοι άλλοι…; Ο κ. Τσίπρας δεν γνωρίζω αν έχει κολλήσει ένσημα και που…)

  19. Τα πολιτικά όρνεα που έχουν αφήσει την Άμυνα της Χώρας στην τύχη της, ενώ ενδιαφέρονται μόνο για την “κοιλιά” τους, οι άνθρωποι που “κατόρθωσαν” το ναυάγιο της Μεταπολίτευσης είναι, ολοκληρωτικά, ακατάλληλοι για τον ρόλο του ναυαγοσώστη, του πυροσβέστη, του σωτήρα. Δεν πείθουν. Τα έχουν ξεπουλήσει όλα. Μόλις προχθές (05.09.17) ο κ. Μοσχοβισί μας πέταξε στα μούτρα μια μεγάλη αλήθεια: σε μόνιμο καθεστώς επιτροπείας θα βρίσκεται η Ελλάδα μέχρι να εξοφλήσει το 75% των δανείων της (176 δις €). Σε ποιες τσέπες απατεώνων έχουν οδεύσει αυτά τα δάνεια, σε ποιες αρπαχτές; Omerta…http://www.militaire.gr/η-διαιώνιση-της-συντεχνίας-των-ελλήνω/

  20. Άντε κάντε νανάκια άχρηστη.ακαματιδες παυλιδη που έχεις μούτρα και ξεμειτιζη ους ους και για του άλλους που πέρασαν τους αξίζει Μουζα κάντε τουμπεκί και μην μιλάτε και αφήστε να πάμε μπροστά σας πιανη ζήλια ε (Θεοδωση προχωρά )και ηαδελφισου έκανε των μεγάλο άγονα κοντέψανε να την σκάσουν θα το δητε και δεν θα το πιστευτε ο Κυριάκος είναι έξυπνο και δεν λέει θα θα θα

  21. Ησαστε άχρηστη γιαφτο και δεν σας ψήφισαν και ψήφισαν Ροδίτες άχρηστη θα σας βγάλουν ρεζίλι καρεκλάκι δες τη κάνατε απολογιθητε ους ους ήσασταν της άρπα χτης καρεκλάκι δες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ