Ηλίας Καματερός: Έρχονται ανατροπές

11
703

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ»

Σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αναφέρθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα 90,4 FM και στους δημοσιογράφους Νίκο Μπαρδούνια και Πέτρο Κασιμάτη.

Ο Ηλίας Καματερός αρχικά αναφέρθηκε στην άμεση κινητοποίηση της Κυβέρνησης, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού της 21ης Ιουλίου στην Κω, γεγονός που συντέλεσε στην ομαλοποίηση της ζωής στο νησί.

Ταυτόχρονα επισήμανε τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που χρειάζεται να ξεπεραστούν, «όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ τόνισε πως οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι ρεαλιστικοί και αυτό προκύπτει από τα Νομοσχέδια που ήδη έχουν κατατεθεί και κατατίθενται τις προσεχείς ημέρες και αφορούν ζητήματα υγείας, παιδείας, ασφαλιστικό – εργασιακό κ.α.

Σε αυτό το σημείο ο Δωδεκανήσιος βουλευτής υπογράμμισε τις δυσκολίες που προκύπτουν όχι μόνο από τους εταίρους αλλά και από την «εσωτερική τρόικα», η οποία με τις εκ των υστέρων παρεμβάσεις της προσπαθεί να δημιουργεί προβλήματα, ζητώντας την ανατροπή των ήδη συμφωνηθέντων.

Σχετικά με την Δημόσια Διοίκηση τόνισε πως το δημόσιο χρειάζεται συθέμελα αλλαγές και σ΄αυτό στοχεύουν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και οι μεγάλες ανατροπές που ήδη έχουν γίνει όπως οι μονάδες εσωτερικού ελέγχου για την πάταξη της διαφθοράς, η ψηφιοποίηση του ΚΕΠ, η δημιουργία μητρώου διαδικασιών για την ενίσχυση της διαφάνειας, η απλούστευση διαδικασιών για την αδειοδότηση κ.α.

Όσον αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας επισήμανε πως γίνονται προσπάθειες εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης για παραπέρα προστασία.

Τέλος σχετικά με το νομοσχέδιο για την παιδεία δήλωσε πως αναβαθμίζει το δημόσιο σχολείο, «αποδραματοποιεί» τις τελικές εξετάσεις και διευκολύνει τους μαθητές γιατί τους δίνει την δυνατότητα να αξιολογούνται όχι μόνο από τις τρίωρες πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και από τον βαθμό πρόσβασής τους που θα προκύπτει καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω πιες ανατροπές υπονοεί ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος αλλά ο ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν οι ΨΕΥΤΕΣ ήρθε

    Και τώρα τον Σεπτέμβριο έρχονται τα νέα μνημονιακά μέτρα από την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ο ψηλός Μαυρογιαλούρος θα τα ψηφίσει όλα σαν τετράποδο στα τέσσερα… Όλα τα ψηφίζει ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ και μετά απειλεί για παραίτηση.

    • Σταμάτησε τις ανατροπές βρε Ηλία, πες καλύτερα ποια αντιλαϊκά μέτρα ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις.

      Έρχεται και ο νόμος για τους συνδικαλιστές όπως επιτάσσουν οι Γερμανοί, η κατάργηση στα επιδόματα ατόμων με αναπηρία, το φοιτητικό επίδομα, του πετρελαίου, το επίδομα ενοικίου και κάποια άλλα που θα φέρει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την τελευταία στιγμή….

  2. Και στις επομενες εκλογες θα παρετε τα φρυδια μας Καματερε,και ο τσιπουρας με το προσκυνημενο κομμα!

    • Τα κοράκια της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, 900 κατασχέσεις την ημέρα 27.000 των μήνα μικρό οφειλετών

      Και να τα έπαιρναν από τους λογαριασμούς των μεγάλο οφειλετών θα τους λέγαμε και μπράβο. ΟΜΩΣ περιμένουν να πέσει η σύνταξη των 550 ευρώ στους λογαριασμούς των ανήμπορων για να τους αδειάσουν μέχρι την τελευταία δεκάρα…

  3. Απορια..πρην δυομιση χρονια ριξατε τους προηγουμενους για να λετε σημερα αυτα?Ρε δεν πατε σπιτια σας γρηγορα μην σας παμε σηκωτους?

  4. 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΗΣΑΝ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΕΙΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΚΩ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?

    • Η κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο φίλος σου Περιφερειάρχης;;; ΟΛΟΙ αυτοί οι αρμόδιοι πούντοι;;;

      Εμποράκο, καλά το μίσος για τον Κυρίτση αλλά να το παίζεις και ΜΙΖΈΡΟΣ της γιαλατζί αριστεράς πάει πολύ.. Μ…. α.

  5. ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 50 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ… ΑΣΥΛΟ!

    Διαδήλωση στους δρόμους της Μυτιλήνης έκαναν «προσφυγάκια» από το Αφγανιστάν,διαμαρτυρόμενα για την πολύμηνη απαγόρευση μετακίνησής τους από τη Λέσβο.Τα «προσφυγάκια» εμφανίστηκαν οργανωμένα (από ποιους άραγε;), φορώντας μπλούζες που ανέγραφαν την ημερομηνία αφίξεώς τους στο νησί και το διάστημα της παραμονής τους και με σύνθημα «το Αφγανιστάν δεν είναι ασφαλής χώρα» ζήτησαν την έγκριση της αίτησης ασύλου.Για να μην μας κοροϊδεύουν οι Αφγανοί και οι «αλληλέγγυοι» υποβολείς τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΚΚΕ), πρόσφυγας θεωρείται όποιος φεύγει από μια εμπόλεμη χώρα για την πιο κοντινή του ασφαλή χώρα (έτσι ώστε να επιστρέψει στην εστία του μόλις ομαλοποιηθούν τα πράγματα στην χώρα του…). Κι αν ακόμα δεχτούμε πως το Αφγανιστάν δεν είναι ασφαλής χώρα, τα συγκεκριμένα «προσφυγάκια» δεν ήρθαν στην Ελλάδα… εξ’ ουρανού. Πέρασαν από 50 ασφαλείς χώρες πριν φτάσουν εδώ. Ας κάθονταν σε μια απ’ αυτές!

  6. ΚΑΤΑ… ΛΑΘΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ «ΝΑΖΙΣΤΗ»

    Το ελεύθερο να πράττουν κατά βούληση έχουν δώσει στο κουρδισμένο τραμπουκαριό τους οι Τσίπρας και Καμμένος, κι αυτοί, μεθυσμένοι από την αίσθηση της απόλυτης εξουσίας, ορμάνε όπου βρουν.Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ολοκληρωνόταν «αντιφασιστική» πορεία αριστεριστών προς κατατρομοκράτηση του λαού, για να μην τολμήσει να σηκώσει κεφάλι στη δυστυχία που επιβάλλει το στημένο στα τέσσερα τσιπροκαμμεναριό, μια αγέλη παρακρατικών μαντρόσκυλων επιτέθηκε σε διερχόμενο, γιατί τον πέρασαν για… ναζιστή.Επρόκειτο για έναν Γεωργιανό, που γλίτωσε από την μανία των παρακρατικών χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας!Αλλά αυτή δεν πιάνεται για ρατσιστική επίθεση, καθώς δεν τον πέρασαν μόνο για «ναζιστή» τον Γεωργιανό, αλλά και για Έλληνα.

  7. Ηγετικό στέλεχος μουσουλμάνων στην Ιταλία: «Ο βιασμός στην αρχή πονάει αλλά στη συνέχεια η γυναίκα τον απολαμβάνει»!

    Τα σχόλια ενός ηγετικού στελέχους της μουσουλμανικής κοιότητας της Ιταλίας, ο οποίος εργάζεται σε κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών στην Ιταλία, για τον βιασμό της 26χρονης Πολωνής στο Ρίμινι προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυριών, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να τα αποσύρει.Ο Abid Jee ο οποίος εργάζεται σε θέματα «διαπολιτισμικής μεσολάβησης» σε κέντρο υποδοχής αλλοδαπών στην Ιταλία δήλωσε σε προσωπική του σείδα στο διαδίκτυο ότι η Πολωνή στην αρχή του βιασμού μπορεί να αισθάνθηκε ασχημα αλλά στη συνέχεια… ηρέμησε και «απόλαυσε» τον βιασμό ως μια κανονική ερωτική πράξη!http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/627268_stelehos-moysoylmanon-stin-italia-o-viasmos-stin-arhi-einai

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ