Κάλεσμα στις Εκδηλώσεις 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Κω

1
474

Κάλεσμα στις Εκδηλώσεις 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Κω

Έλα κι εσύ στο μεγαλύτερο πολιτικό – πολιτιστικό γεγονός για τη νεολαία, στο 43ο φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, στις 26 Αυγούστου, στο Πάρκο «Ξενία», στην Κω, στις 7:30μμ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους νέους του νησιού στο φεστιβάλ που χτίζεται με το μεράκι, την εθελοντική δουλειά, τη φαντασία και το κέφι χιλιάδων μελών και φίλων της ΚΝΕ, χωρίς χορηγούς και εταιρείες. Στο φεστιβάλ που φτιάχνεται με τα “υλικά” της συλλογικότητας, της ανιδιοτέλειας, της εμπιστοσύνης στους εργαζόμενους, του στόχου να χτίσουμε μια κοινωνία που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

Ιδιαίτερα φέτος, τους καλούμε για να συζητήσουμε και να μάθουμε για τις μέρες που πριν 100 χρόνια συγκλόνισαν τον κόσμο, το κορυφαίο γεγονός του 20ου αιώνα, τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Μπορεί να πραγματοποιήθηκε πριν 100 χρόνια, το 1917 στη Ρωσία, όμως συνεχίζει να δείχνει το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε για να ανατρέψουμε τον παλιό και ξεπερασμένο καπιταλισμό που γεννά εκμετάλλευση, πολέμους, ανεργία και προσφυγιά.

Το μέλλον μας είναι ο νέος κόσμος, ο Σοσιαλισμός! Γι’ αυτό το φωτεινό μέλλον, την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας και της ζωής με δικαιώματα, αξίζει ο λαός και η νεολαία να πάρουμε σήμερα όλα τα αναγκαία μέτρα, με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει,

  • Ομιλία από την Μαρία Γκιτάκου, στέλεχος της ΚΝΕ

  • Συναυλία από Μαθητικό Συγκρότημα

  • Μουσικό αφιέρωμα για τον πόλεμο και την προσφυγιά από τις Πόπη Ξυλουρά & Χριστίνα Καλοτίνη

  • Συναυλία από τους Ευρίκλεια Κατσάβαρου, Χάρη Καματερό & Ευριπίδη Δέμο

  • Λαϊκό Γλέντι από τον Βασίλη Κοκκαλάκη

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/08/αφισα_κως.pdf»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συντροφοι! θα ερθουμε ολοι εμεις και θα φερουμε και τους απολυμενους του Ριζοσπαστη που ακομα δεν εχουν παρει αποζημιωση. Θα ερθουν και οι υπολοιποι του Ριζοσπαστη που με το ζορι και εξαναγκασμο τους βαλατε να υπογραψουν ιδιωτικη συμβαση εργασιας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ