Καταγγελία Αναγνώστη για εξόρυξη δομικών υλικών από το Ζηνί (φωτό)- Η απάντηση του επιχειρηματία

9
1917

Κοινοποίηση: Αρχαιολογική υπηρεσία

Θέλω να σας ενημερώσω για παράνομες πράξεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην περιοχή της Κεφάλου και εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα. Οι άνθρωποι αυτοί που εύκολα θα αποκαλυφθούν με μία στοιχειώδη έρευνα έχουν αποκόψει δέντρα στην περιοχή Ζηνί κι έχουν προχωρήσει σε σοβαρές παρεμβάσεις στο περιβάλλον, με εξόρυξη δομικών υλικών, τα οποία στη συνέχεια εμπορεύονται ελεύθερα, χωρίς την παραμικρή ενόχληση από τις αρχές, πράγμα που στην Κέφαλο γνωρίζουν όλοι.

Πρόκειται για απαράδεκτη παρέμβαση στο περιβάλλον που πρέπει να δουν με σοβαρότητα οι αρχές.

Για ευνόητους λόγους θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου διότι η πρόθεσή μου δεν είναι η καταγγελία των προσώπων αλλά η προστασία της περιοχής. Απευθύνομαι δε σε σας διότι φοβάμαι πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ανθρώπους που δεν τους νοιάζει η εφαρμογή του νόμου και η προάσπιση του τόπου, αλλά μόνο η εξάντληση του ωραρίου και η συμπλήρωση του συντάξιμου χρόνου.

Σας στέλνω και μερικές φωτογραφίες* που τράβηξε τρίτο πρόσωπο για λογαριασμό μου και φαίνονται σε αυτές τα μηχανήματα του εν λόγω επιχειρηματία.

Είμαι σίγουρος για τις ενέργειές σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

  • Σε τηλ. επικοινωνία με τον επιχειρηματία (του οποίου τα μηχανήματα διακρίνονται στις δύο φωτογραφίες) μας εξήγησε ότι ο χώρος αυτός, όπου φαίνονται τα μηχανήματά του με τις πέτρες, είναι ιδιόκτητος (προς Αϊ Γιάννη, οι Κεφαλιανοί γνωρίζουν) και δεν είναι στην περιοχή του Ζηνιού, όπως αναφέρει ο επιστολογράφος. Σε ότι αφορά τις πέτρες που συγκεντρώνει μας απάντησε ότι είναι από διάφορες περιοχές και όχι από το Ζηνί. Απορεί δε γιατί ο καταγγέλλων δεν έχει το θάρρος να καταγγείλει επώνυμα πότε και τι είδους εξόρυξη έγινε, θεωρώντας ότι έτσι με αυτή του την κίνηση ίσως θέλει να πλήξει τον ίδιο προσωπικά και επαγγελματικά ή και να παίξει πολιτικά παιχνίδια, λόγω της συγγένειάς του με αιρετό της περιοχής.

(* Οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες μιας και εστάλησαν σε φωτοτυπία, ταχυδρομικώς τόσο στο AegeaNews.gr, όσο και στην Αρχαιολογική υπηρεσία)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.

  2. Τελικα οι κεφαλιανοι το δεχτηκαν ! Οι τοπικες αρχες γιατι δεν αντιδρουν ο Κυριτσης τη λεει για αυτα! Ελεος

  3. Τελικα ποιος ειναι θα μας πειτε; γιατι με την ασπρομαυρη δεν μπορουμε να διακρινουμε. Αν ειναι δικος μας να το γνωριζουμε τουλαχιστον…..

  4. ο κυρίτσης γνωρίζει αλλά ……. είναι δικός του!!!! Τί να κάνει;;;;;;;;;;
    Αν ήταν πο τους άλλους θα του έκανε μήνυση. Τώρα θα λέει ότι κάνει καθαρισμούς !!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ