«Προστατευόμενο είδος οι κέδροι που κόπηκαν στην Κέφαλο. Ο βανδαλισμός τους έχει ποινές»

4
4294

«Προστατευόμενο είδος οι κέδροι που κόπηκαν στην Κέφαλο. Ο βανδαλισμός τους έχει ποινές»

«Tα δέντρα που κόπηκαν είναι κέδροι και είναι προστατευόμενο είδος, ο βανδαλισμός τους έχει αυστηρές ποινές και με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο» ανέφερε στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTV ο Βαγγέλης Τρακόσσας Πρόεδρος Ζωοφιλικής & οικολογικής ένωσης Κω. Το συμβάν έχει να κάνει με αντιζηλία καθαρά επιχειρηματικό με αποτέλεσμα να πληγώνουν την φύση για προσωπικούς λόγους δημιουργώντας την άσχημη αυτή εικόνα στα δέντρα που για 40 χρόνια περίπου ομόρφυναν την περιοχή της Λαγκάδας στην Κέφαλο

Πηγή: MAZI στο Κostv

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. προστατευομενο ειδος πρεπει να χαρακτηρίσουμε τα ζα που έκοψαν τα δέντρα!! Σκέψου το μέγεθος του εγκεφάλου τους ώστε να προβούν σε τέτοια πράξη!!! Σαν ελια πρεπει να’ναι, οχι καλαμών που είναι μεγάλη, χαμάδα!!! Εννοείται βέβαια οτι το πρόβλημα είναι βαθύτερο, νευρολογικό, ψυχολογικό,σεξουαλικό (λόγω μεγάλης αποχής)….

  2. Κύριε Τρακοσα για την οικολογική ρύπανση με πλαστικές σακούλες που έχει πάρει ο αέρας από την ανακύκλωση δίπλα στο σκουπιδότοπο στις πόρτες ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.