ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Περιβαλλοντική δράση Λέσχης Lions Κω

0
695

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κως , 17/05/2022

H λέσχη Lions Kω Ιπποκράτης, το πρωινό  της Κυριακής  15/05  μαζί με την Αντικυβερνήτη Β’  L. Μαρία Πολίτου υλοποίησε περιβαλλοντική δράση με βλέμμα στις επόμενες γενιές , για να παραλάβουν έναν κόσμο με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μέλη της λέσχης μας καθάρισαν το ανατολικό τμήμα της παραλίας της περιοχής Αγίου Φωκά.

 Η  λέσχη Lions Kω Ιπποκράτης διαχρονικά αναλαμβάνει  δράση περιβαλλοντικού εθελοντισμού, για την εμπέδωση της οικολογικής αντίληψης.

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα που συναντάμε πλέον είναι πολλά και κυρίως δημιουργούνται λόγω της δραστηριότητας του ανθρώπου. Ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα, μείωση βιοποικιλότητας, ατμοσφαιρική ρύπανση, φαινόμενο θερμοκηπίου, τρύπα του όζοντος, αποδάσωση , όξινη βροχή είναι μερικά από αυτά.

Η βιώσιμη ανάπτυξη  είναι μια δυναμική πορεία προσαρμογής για την  ικανοποίηση των αναγκών του παρόντος και τη διασφάλιση των μελλοντικών γενεών, έναντι στις «πιέσεις» που προκαλεί η κλιματική αλλαγή.

 Ελάτε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη διαφορά στα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη μας!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  1. ΝΙΛΟΥΦΕΡ ΤΛΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.