ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Δρώντων εν τοις μορίοις» Μία υπέροχη & πρωτότυπη θεατρική παρουσίαση των χημικών στοιχείων από το Γυμνάσιο Αντιμάχειας

0
1607

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ πρωτότυπη και  έξυπνη παρουσίαση σε ένα μικρό θεατρικό δρώμενο των χημικών στοιχείων, των ιδιοτήτων και των αλληλεπιδράσεών τους πραγματοποιήθηκε απόψε από την θεατρική ομάδα των παιδιών του Γυμνασίου Αντιμάχειας στον Ορφέα, στο πλαίσιο του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ.

Πριν την έναρξη της παράστασης προβλήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο-αναδρομή σε όλα τα θεατρικά έργα των παιδιών τα τελευταία χρόνια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και η πρόταση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αντιμάχειας Γιάννη Κρητικού προς την Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κατά την διάρκεια των σύντομων χαιρετισμών τους, να επεκταθεί ο θεσμός του μαθητικού φεστιβάλ με προσκλήσεις σχολείων και από τα υπόλοιπα νησιά και να καθιερωθεί να γίνεται την εβδομάδα πριν τις διακοπές του Πάσχα ώστε να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους γονείς και συγγενείς των παιδιών να το παρακολουθήσουν (πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου) αλλά και να τονώσει την κίνηση στο νησί με την έλευση μαθητών και συνοδών άπο άλλες περιοχές.

Δρώντων εν τοις μορίοις

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ-ΚΩ

Λίγα λόγια για το έργο: Μια χιουμοριστική ματιά στις προσπάθειες του Ρώσου Χημικού Ντιμίτρι Μεντελέγιεφ, που ένα βράδυ αποκοιμήθηκε στο γραφείο του και ξύπνησε έχοντας συλλάβει την ιδέα της ταξινόμησης των χημικών στοιχείων στον Περιοδικό Πίνακα…

 

Κείμενο: Πίδουλα Αγγελική, Παπαχρήστου Σοφία

Σκηνοθεσία: Παπαχρήστου Σοφία, Μαστόρος Πέτρος, Πίδουλα Αγγελική

Χορογραφία: Μαστόρος Πέτρος

Μουσική: Παπαχρήστου Σοφία, Μαστόρος Πέτρος

Σκηνικά- Επιμέλεια power point: Πίδουλα Αγγελική, Παπαχρήστου Σοφία

Κοστούμια: Πίδουλα Αγγελική, Παπαχρήστου Σοφία, Μαστόρος Πέτρος

«Atelier Marina» Μαστιχάρι- Κως.

Μουσική: Παπαχρήστου Σοφία, Μαστόρος Πέτρος

Ηθοποιοί: Γιάννη Ευγενία-Ειρήνη, Διακογιάννη ΜαρίαΤσαμπίκα, Διακοστεφανή Σεβαστιάνα, Κακουλίδης Αριστοτέλης, Καλκιά Χρυσή, Καμπουράκης Κυριάκος, Κωσταρέλου Γεωργία-Μαρία, Καραναστάση Χλόη-Λουκία, Κατσέλη ΚωνσταντίναΕιρήνη, Μάμμη Παναγιώτα-Ραφαέλα, Μούκας Βασίλης, Μουρμούρη Κωνσταντίνα, Μπεκιάρης Έκτορας, Σκούρτα Αγγελική, Παπά Έλενα, Πιμ Ελευθερι-Άννα-Ίρις, Τσατσακλάς Σωκράτης.

Ήχος: Τσάμπαλα Σταματία

Φώτα: Καματερού Κοκώνα-Μυρτώ

Υποβολείο: Μίνο Ηλιάνα, Παναγιότι Τζέσικα

Τεχνική υποστήριξη: Κλειδόπουλος Προκόπιος

Υπεύθυνοι Καθηγητές: Πίδουλα Αγγελική, Παπαχρήστου Σοφία, Μαστόρος Πέτρος

Βιντεο από Δημοτική Τηλεόραση:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.