4ο Δημοτικό Σχολείο Κω: Συμμετοχή σε Διαγωνισμό ρομποτικής

1
3239

Συμμετοχή με βραβείο στο FLL Noτίου Αιγαίου, στη Ρόδο, είχαν οι δυο ομάδες ρομποτικής του Στ1 με τη δασκάλα/προπονήτρια ρομποτικής, Λαμπρινή Γκουντούρα, το Σάββατο 10.02.24.

Το FIRST® LEGO® LEAGUE Challenge Masterpiece αποτελεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ρομποτικής και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 9 – 16 ετών να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία μέσω της οποίας μαθαίνουν, αλληλεπιδρούν, συνεργάζονται και διασκεδάζουν! Εισάγει την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά (STEΑM) μέσω διασκεδαστικής, συναρπαστικής και πρακτικής μάθησης.

 

Η ομάδα «Κως…μορομποτάκια» κέρδισε τη 4η θέση στη βαθμολογία robot game και κατέκτησε το βραβείο robot design. Το βραβείο απονέμεται σε ομάδες με εξαιρετικές αρχές προγραμματισμού και ακέραιες πρακτικές μηχανικής, οι οποίες δύνανται να αναπτύξουν ένα ρομπότ μηχανικά ορθό, ανθεκτικό, αποδοτικό και πραγματικά ικανό να εκπληρώσει τις αποστολές της πρόκλησης. Η ομάδα «Κώ…τες» τερμάτισε στην 9η θέση στη βαθμολογία robot game.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, τα οποία μόνο μέσα σε ένα διάστημα 4 εβδομάδων, όχι μόνο συμμετείχαν, αλλά και διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ρομποτικής παγκόσμιας εμβέλειας.

Οι μαθητές που έλαβαν μέρος είναι οι:

 

ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΡΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΠΕΡΣΕΑΣ

ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ

ΚΕΛΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΟΠΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΟΡΕΣΤΗ

ΜΕΡΣΙΝΙ ΜΠΡΟΥΝΟ

ΠΑΝΟΥΣΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΤΑΣΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΣΕΤΣΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ