Με τραγούδι και χορό η κοπή της πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Πυλίου (pics)

0
39009

Μέσα σε ένα όμορφο και συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Πυλίου στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί.
Τον λόγο πήρε αρχικά η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Βάσω Παπαχρήστου που ευχαρίστησε τους γονείς, τους φορείς αλλά και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η βραδιά.
Στην συνέχεια ακολούθησε ένα όμορφο θέαμα απ’ το χορευτικό τμήμα του Απελλή και η κοπή της πίτας με την ευλογία του πατέρα Ηρακλή, του πατέρα Ιωάννη και του πατέρα Κωνσταντίνου.
Σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν την περσινή χρονιά και πλέον φοιτούν στο Γυμνάσιο με την διευθύντρια του σχολείου, Ειρήνη Χατζηδαυίδ να τους εύχεται ό,τι καλύτερο και να ευχαριστεί παράλληλα τους γονείς και τους σύλλογο για την εκδήλωση. Η βραδιά έκλεισε με λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα και ζωντανή μουσική από τον κ. Άγγελο Μαλαμίδη και τον κ. Θύμιο Τσιμπούρη.
Το παρών έδωσε και πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Νεκτάριος Χατζησεβαστός.
Oι μαθητές που βραβεύθηκαν
ΣΤ1: Ζήκας Ιωάννης, Κανδύλη Ευανθία, Κόλεβα Άννα Μαρία, Μαντούκος Γεώργιος, Παπαγεωργίου Νεφέλη, Στούππος Λεόντιος, Τσάνι Τζοάνα, Τσουνά Δήμητρα.
ΣΤ2: Βαβλά Ανδριάνα, Καραγιάννη Κωνσταντίνα Γεωργία, Κυπραίος Σταμάτης, Παπαδοπούλου Αναστασία, Παπαδοπούλου Σωτηρία, Πατάκος Άγγελος, Πιέτρι Ερίσα, Σισώης Δημήτριος, Συρισιώτης Γεώργιος.
ΣΤ3: Βασιλείου Νεφέλη Ραφαηλία, Εμμανουηλίδη Αναστασία, Ζουλάκης Μάριος Ευάγγελος, Κάτσα Εβελίνα, Κουζούκας Σάββας, Μίλε Αναστασία, Νικολένδρη Ραφαέλα Ευαγγελία, Νικολένδρης Γεώργιος Αχχιλέας, Πάχος Κωνσταντίνος, Πλάκου Ελιγκέρσα, Τριτσάρη Μαρία Σαββίνα, Φλάσκου Βασιλική.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/27127-me-tragoydi-xro-i-kopi-tis-pitas-tou-syllogou-goneon-kai-kidemonon-tou-dimotikoy-sxoleiou-pyliou

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ