Παραδοσιακοί λουκουμάδες από τον Α. Αρβανιτάκη, παραμονή του Αγίου Ανδρέα στο 2ο δημοτικό σχολείο Κω | Ευχαριστήριο γονέων για την εκδρομή της έκτης

2
9051


Και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω, τηρώντας το έθιμο, μοίρασε λουκουμάδες σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, καθώς οι γονείς των παιδιών της 6ης τάξης είχαν φροντίσει να φέρουν στο κυλικείο του σχολείου, τον κ. Ανδρέα Αρβανιτάκη ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του πραγματοποίησαν όλη την διαδικασία παραγωγής των λουκουμάδων μπροστά στα μικρά παιδιά και ετοιμάσανε ζεστούς λουκουμάδες για όλους. Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Συμεωνίδης μίλησε στην κάμερα του Kos TV και αναφέρθηκε στο ευχάριστο και γλυκό διάλειμμα που οργανώθηκε για τους μικρούς μαθητές οι οποίοι το καταχάρηκαν.

Πηγή: https://www.kostv.gr

Ευχαριστήριο Συλλόγου γονέων στον κ. Ανδρέα Αρβανιτάκη

 

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κω και ειδικότερα οι γονείς της ΣΤ τάξης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον κ. Ανδρέα Αρβανιτάκη για την εκδήλωση αυτή τα έσοδα της οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση της εκδρομής των παιδιών της έκτης, στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απαράδεκτο φαινόμενο να χρεώνουν τα παιδάκια δύο ευρώ για τέσσερις λουκουμάδες και μάλιστα μικρους.Να βγάλετε λεφτά,ναι αλλά να χρεώνετε τέσσερα λουκουμαδακια 0,50€ το ένα είναι ντροπή.Και μάλιστα με έξοδο μηδαμηνο.Στην επόμενη προσπάθεια θα….καταλάβετε το λάθος σας.

  2. Δεν ξέρω τινος απόφαση ήταν ν αφήσουν τα παιδιά παραπονεμένα με τεσσερις μικρούς λουκουμάδες έναντι δύο ευρώ αλλά θα την ακούσετε στερεοφωνικά με την πρώτη ευκαιρία.Ακουστηκαν πάντως πολλά παράπονα και από γονείς και από μαθητές,ακόμη κι απ’ τους δασκάλους.Πολυ κακή εκτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ