Παιδική παράσταση «Xana Zoo»

0
80
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου
Πρόεδρος: Γιώργος Λίτσιος
Αντιπρόεδρος: Κασίου Ανθούλα
Γραμματέας: Κοσαρή Βίκυ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου, σε συνεργασία με το Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Imagine, είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσόρισει για πρώτη φορά στο νησί μας την παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και την Εταιρεία Μέθεξις, σε παρουσία της παιδικής παράστασης “ΧΑΝΑ ΖΟΟ”.
Στην παράσταση “ XANA ZOO 11 Χρόνια μαζί!” παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo an the Zoo” και το “XANA ZOO”.
Είναι ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό. Οι θεατές με έναν μαγικό τρόπο, βλέπουν να έρχονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες.
Οι XANA ZOO ανεβαίνουν στο Μαγικό χαλί του XANA ZOO και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία.
Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουν την Τίγρη που είναι “μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της”.
Επόμενος σταθμός η  Αφρική για να συναντήσουν την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα. Το ταξίδι δεν έχει τελειωμό!
Να σου και η Κατσίκα που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, να σου και ο Σκαντζόχοιρος, να σου και η Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, να σου και ο Παπαγάλος, να σου και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα.
Οι μικροί μας (..και όχι μόνο) φίλοι συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια ονειρεμένη παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!
Πρωταγωνιστούν: Καμήλα , Σκαντζόχοιρος , Αστακός
Σκηνοθεσία: Παπαγάλος
Κείμενα: Μπουμπού η Αλεπού
Μουσική: Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης
Χορογραφίες: Αστακός
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Τριπόδης
Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά.
Παραγώγη ΜΕΘΕΞΙΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ