Η ξεχωριστή γιορτή του ΕΕΕΕΚ Κω, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

6
6305


Μια ξεχωριστή γιορτή γεμάτη τραγούδια, χορό και θέατρο, παρουσιάσθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κω, για την λήξη της σχολικής χρονιάς με την παρουσία γονέων, φίλων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι αντιδήμαρχοι Σταμάτης Καμπουρακης, Σταμάτης Πης, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μάνος Μήτρου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφης, η ειδική σύμβουλος δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζη, η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω Ελβαν Κοτζαογλαν, η πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Ντίνα Σβυνου, η δημοτική σύμβουλος Βάσω Πω, η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου Γονέων του ΕΕΕΕΚ Κω η κ. Πατανα και γονείς των μαθητών.
Μετά το τέλος της γιορτής, τα παιδιά χόρεψαν με τη ψυχή τους, εφαγαν λιχουδιές που οι ίδιοι έφτιαξαν στο εργαστήρι μαγειρικής, σερβιριστηκε παγωτό από ανώνυμους χορηγούς, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με βεγγαλικά που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους!

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε όλη την Ελλάδα ακυρώνονται όλες εκδηλώσεις λόγο πένθους εδώ στην Κω τίποτα δεν σας νοιάζει θα μου πείτε εδώ σκοτώθηκαν στα Τέμπη που ήταν ελληνόπουλα θα σας νοιάξει για τους μετανάστες

    • Την Δευτέρα θα πάω στον κύριο εισαγγελέα να καταθέσω μήνυση για τον τύπο που γράφει ως «Στρατιωτικός » και ο οποίος έχει εμφανώς δόλο και υποχθόνιο σκοπό την προσπάθεια καλλιέργειας αρνητικών αισθημάτων των πολιτών κατά του ενδόξου Ελληνικού Στρατού.
      Τότε θα δούμε ποιος πράκτορας ξένης χώρας βρίσκεται πίσω από αυτόν τον προδότη.
      Μόνο που κάνει τέτοια αναφορά σε σχολική γιορτή παιδιών με ειδικές ιδιαιτερότητες, την ίδια στιγμή που παντού στην Ελλάδα γίνονται οι σχολικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, από αυτό καταλαβαίνω ότι δεν είναι Έλλην Στρατιωτικός.

      • Προς ελεεινο στρατιωτικο πρακτορα.Φιλε ειναι το παλιοτ@μαρο που γραφει συνεχως ολα τα σχολια του πρωην.

        Ευκολο να το μαθεις.Γραφει ως ψιτ,στρατιωτικος,μποχαλος,μπακλαβας,ανωνυμος,τεοντοσακι,και και αλα ονοματα.Αλα θα φαει την @@@@@@@@@ του νικηταρα.

    • Καλά εσύ είσαι ακροδεξιός και νοιάζεσαι για τους μετανάστες; Άσε μας ρε γερμανοτσολιά!! Που ακυρώθηκαν εκδηλώσεις ρε καραβανά; Βρήκες την ευκαιρία πάλι να γράψεις την λακαμία σου!!

  2. Μεγάλη συγκίνηση , μεγάλη χαρά.
    Μπράβο σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.
    Πραγματικά αυτά τα παιδιά μπορούν να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους .
    Να είναι καλά τα παιδιά , τα παιδιά μας και πάντα να βρίσκουν ανοιχτές αγκαλιές σαν αυτές που τους δίνετε σε αυτό το σχολείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ