ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ»- ΣΑΜΑΡΙΝΑ Β.-ΕΜΙΡΑΛΗ ΟΓ. Ανοιχτά όλο τον χρόνο. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και είναι δωρεάν!!!

12
15441

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  «Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ» – ΣΑΜΑΡΙΝΑ Β.-ΕΜΙΡΑΛΗ ΟΓ.

Σε ένα ολοκαίνουριο, όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, με εφόδια το χαμόγελο, την αγάπη μας για τα παιδιά και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της εκπαίδευσης, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα παιδιά στην όμορφη «παρεούλα μας» !

Σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και ασφαλή χώρο, οι άρτια εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί, αγκαλιάζουν το παιδί με αγάπη, τρυφερότητα, υπομονή και παιδαγωγική ευαισθησία. Οι ενδιαφέρουσες και ελκυστικές απασχολήσεις, και το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που διαθέτει ο παιδικός σταθμός, έχουν ως στόχο να γεμίσουν την παιδική ηλικία με ευχάριστες εμπειρίες και να είναι το έναυσμα για ένα δημιουργικό σχολικό ξεκίνημα.

Γιατί εδώ θα είμαστε μια όμορφη παρεούλα!

Ανοιχτά όλο τον χρόνο. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και είναι δωρεάν!!!

Το πρόγραμμα του παιδικού σταθμού ξεκινάει την 1 Μαρτίου 2017 .

Ωράριο λειτουργίας παιδικού: Δευτέρα έως Σάββατο 6.30-15.30

Βρισκόμαστε στην οδό Πτολεμαίων, Πλατάνι (παραπλεύρως 7ου νηπιαγωγείου)

Τηλ. επικοινωνίας: 22420-49915

Βικτωρία: 6977529229

Ογιά: 6934260766

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή αρχη!!
    Η εμπειρία και κυρίως η έμφυτη αγάπη της κας Σαμαρινα για τα παιδιά αποτελούν εγγύηση ότι η «παρεουλα» θα συντροφεύει για πολλά χρόνια τα παιδιά!

  2. Είναι πανέμορφος ο χώρος !!! Σίγουρα θα εμπιστευτούμε τα παιδιά μας στα έμπειρα χέρια σας!!

  3. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που με τόση αγάπη και τόσο μεράκι έφτιαξαν για τα παιδιά μας αυτό το αριστούργημα. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

  4. Μακράν ο καλύτερος παιδικός στην Κω αυτή τη στιγμή, πολύ υψηλό επίπεδο και με άλλο τρόπο προσέγγισης!

  5. Ζεστός κ φιλικός χώρος ο καλύτερος παιδικός σταθμός στην Κω με υψηλό επίπεδο που δίνει στόχο μονο στην μάθηση!!! Καλορίζικο και Καλές δουλειές!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ