Σοκ: Αύξηση των θανάτων κατά 552% στα παιδιά μετά την επέκταση των εμβολιασμών κατά Covid-19 στις μικρές ηλικίες

5
543

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της αύξησης των θανάτων παιδιών κατά 552% από πέντε έως και δεκαπέντε ετών μετά την απόφαση της ΕΕ να επεκτείνει τους εμβολιασμούς κατά Covid-19 σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες.

Πλέον οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα αύξησης θανάτων που έχει σχέση, τουλάχιστον χρονική, με τους μαζικούς (καταναγκαστικούς) εμβολιασμούς.

Στις 28 Μαΐου 2021, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης της ένεσης mRNA της Pfizer Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Έξι μήνες αργότερα επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Πριν το κάνουν αυτό για πρώτη φορά, οι θάνατοι μεταξύ των παιδιών ήταν πολύ κάτω από τα αναμενόμενα επίπεδα.

Από τότε όμως έχουν αυξηθεί σε υπερθετικό βαθμό.

Τόσο πολύ, που μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2022, οι θάνατοι παιδιών σε όλη την Ευρώπη είχαν αυξηθεί κατά 552%!

Το παρακάτω διάγραμμα προέρχεται απευθείας από τη δημοσίευση του EuroMOMO και δείχνει τον αριθμό των υπερβολικών θανάτων (όχι συνολικών θανάτων) μεταξύ παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών σε όλη την Ευρώπη –

Όπως μπορείτε να δείτε, το 2022 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για τους θανάτους παιδιών, ξεπερνώντας τα προηγούμενα πέντε χρόνια, φτάνοντας πολύ πάνω από τα αναμενόμενα επίπεδα.

Αλλά αυτό που είναι πιο περίεργο στο παραπάνω διάγραμμα είναι πότε ξεκίνησε αυτή η σημαντική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών.

Και αυτό συμπίπτει όταν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επεκτείνει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του εμβολίου Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Πριν από αυτήν την εκτεταμένη έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης, υπήρχαν 270 λιγότεροι θάνατοι από τον αναμενόμενο μεταξύ των παιδιών το 2021.

Αλλά μετά την έγκριση, υπήρξαν 848 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι αναμενόταν μέχρι το τέλος του έτους.

Όπως προκύπτει λοιπόν η χρονιά του 2022 αποτελεί ένα θλιβερό ορόσημο για τους θανάτους παιδιών.

Πηγή: Ygeianews,gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΑΘΩΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΗ ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΓΟ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

  2. Την τελευταία εβδομάδα από 14/11 έως 20/11 είχαμε 147 νεκρούς κοβιντ απ’ότι λέει ο ΕΟΔΥ και 89 διασωληνωμένους. Αν δεν ερχόταν εκλογές θα μας είχαν ζαλίσει. Ο Ευαγγελάτος με την Παγώνη θα σας έφερναν παράδειγμα ότι κάθε εβδομάδα χάνονται τρία πούλμαν κόσμου. Έτσι δεν έλεγαν; Άντε κάντε την τέταρτη δόση. Μείνατε πίσω. Ρε τον κτηνίατρο τον CEO της φάϊζερ……. Αυτός ο κτηνίατρος στις αρχές δεν έκανε εμβόλιο λέει για να μην το στερήσει από τους πολίτες. Τώρα λες να έκανε;

  3. Για να είμαστε σαφείς, το να μην εμβολιαστείτε σημαίνει ότι 100% εγγυημένα ΔΕΝ θα πεθάνετε από παρενέργειες του εμβολίου και 99,8% ΔΕΝ θα πεθάνετε από τον Covid.
    όχι εγώ..τα στατιστικά.

  4. …είναι το site ygeianews.gr – To site αυτό, αναδημοσιεύει την είδηση αυτή από το EXPOSE που είναι ένας βρετανικός συνωμοσιολογικός ιστότοπος που δημιουργήθηκε το 2020 από τον Jonathan Allen-Walke ο οποίος είναι γνωστός για τη δημοσίευση παραπληροφόρησης σχετικά με το COVID-19 και τον αντιεμβολιασμό.
    Ο ιστότοπος έγινε γνωστός διεθνώς αφού ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου αναφέρθηκε σε μια ομιλία του, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι τα εμβόλια COVID-19 θα μπορούσαν να προκαλέσουν AIDS, και αφού κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναδημοσίευσαν ένα από τα άρθρα του, το οποίο ισχυριζόταν ψευδώς ότι το COVID-19 δημιουργήθηκε από την Moderna.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ