ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μουσική, χορό & διασκέδαση η βασιλόπιτα του 1ου Γυμνασίου Κω στη Λέσχη Αξιωματικών (Οι τυχεροί της λαχειοφόρου)

0
3182

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια εξαιρετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν απόψε στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του 1ου Γυμνασίου Κω, που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με αθρόα προσέλευση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, στη Λέσχη Αξιωματικών.

Την βασιλόπιτα του σχολείου ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ δίνοντας τις ευχές του σε όλους, μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Μανώλη Ζερβό, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Βλάχο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Νίκο Μιμερίνη, για καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και καλή πρόοδο στα παιδιά.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τα παιδιά της χορωδίας υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας κ. Μαρίας Ζησοπούλου που τα συνόδευε στο πιάνο και στο τραγούδι, όπως και το χορευτικό των παιδιών που επίσης εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η μαθήτρια Αλεξάνδρα Μαυρομμάτη.
Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι καθώς έγινε η κλήρωση της  λαχειοφόρου, τα έσοδα της όποιας θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου.
Τυχεροί της κλήρωσης ήταν :
η μαθήτρια Γεωργία Κυπριώτη η οποία κέρδισε ένα τάμπλετ, ο μαθητής Κολιανός Αντώνιος που κέρδισε ένα αφυγαντήρα, η  κ. Βαρβούνη Σεβαστή ένα ποδήλατο και η κ. Δέσποινα Τουρτουλή μία τηλεόραση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ