ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ: Clubs Μουσικής Προπαιδείας και Προσχολικής Ρομποτικής! (Pics-Vid)

5
1359

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Βρισκόμαστε στην μέση της πρώτης χρονιάς που στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ παρέχονται clubs Μουσικής Προπαιδείας και Προσχολικής Ρομποτικής!

Τα γνωστικά μας αντικείμενα:

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ

Υπεύθυνη μουσικός Ορφανουδάκη Μαρία

 

Η μουσική είναι μια κινητήρια δύναμη για δημιουργικότητα που δίνει ερεθίσματα αλλά και καθοδηγεί την ανθρώπινη φαντασία.

Οι επιδράσεις της μουσικής παιδείας είναι εμφανείς σε ψυχικό αλλά και σωματικό επίπεδο.

Με τη μουσική ενισχύουμε την έκφραση ιδεών, σκέψεων και συναισθημάτων και την καλή συναισθηματική κατάσταση και αναπτύσσουμε δεξιότητες κοινωνικές, επικοινωνιακές, ακουστικές, φωνητικές και κινητικές.

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, η δασκάλα μουσικής θα δείξει και θα διδάξει στα παιδιά τη διαδικασία εκμάθησης ορισμένων μουσικών οργάνων. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να μάθουν για την ιστορία της μουσικής, καθώς και να εκτιμούν την αξία της μουσικής. Η επαφή των παιδιών με τη μουσική γίνεται μέσα από μουσικά παιχνίδια και με τρόπο βιωματικό, κάτι που είναι πολύ εύκολο για αυτά και μάλιστα τα διασκεδάζει, κεντρίζοντάς τους το ενδιαφέρον.

 

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Υπεύθυνος εκπαιδευτικός Καϊσερλης Αλέξανδρος

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια δραστηριότητα στην οποία οι μαθητές συναρμολογούν και προγραμματίζουν μια ρομποτική κατασκευή, η οποία είναι απαραίτητη για να επιλυθεί ένα πρόβλημα στο σενάριο-project που πραγματεύονται.

Τα παιδιά εργάζονται σε ομάδες και ο καθένας έχει διακριτούς ρόλους. Η εν λόγω δραστηριότητα καλύπτει πολλούς τομείς, ιδιαίτερα από τις θετικές επιστήμες (STEM) και οι μαθητές αναπτύσσουν πολλές προσωπικές δεξιότητες.

Στην προσχολική ρομποτική τα παιδιά έρχονται σε επαφή με:

 • Τη Φυσική
 • Τον Προγραμματισμό
 • Την Μηχανική
 • Τα Μαθηματικά

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω η εκπαιδευτική προσχολική ρομποτική προσφέρει:

 • Αυτοεκτίμηση και Αυτοπεποίθηση
 • Δημιουργικότητα
 • Συνεργασία με τα μέλη της ομάδας
 • Παρατηρητικότητα
 • Ερευνητικό πνεύμα
 • Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
 • Ικανότητα λήψης αποφάσεων

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ!!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ!!!

Βρισκόμαστε στην μέση της πρώτης χρονιάς που στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ παρέχονται clubs Μουσικής Προπαιδείας και Προσχολικής Ρομποτικής!ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ Υπεύθυνη μουσικός Ορφανουδάκη ΜαρίαΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΥπεύθυνος εκπαιδευτικός Καϊσερλης Αλέξανδρος

Pubblicato da Ονειροχώρα su Venerdì 21 febbraio 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Υπέροχες δραστηριότητες ,σεμνή και σοβαρή η πορεία σας τόσα χρόνια με έμφαση στην ασφάλεια και στην αγάπη για τα παιδιά μας και όχι στην προσωπική σας προβολή ,μπράβο σας.

  • Πόσο δίκιο έχετε!!! Καμία προσωπική προβολή!! Με πρωτότυπες ιδέες κ εννοείται ειναι ο καλύτερος βρεφονηπιακός σταθμός που υπάρχει!!!Συγχαρητήρια κυρια Εφη μας!!!

 2. Στόχος σας η καλύτερη εκπαίδευση στα παιδιά μας, έχετε δασκάλες με υψηλό επίπεδο μόρφωσης κ το σχολείο σας το πιο όμορφο και λειτουργικό που υπάρχει!! Με μεγάλους χώρους κ ασφάλεια!!! Μπράβο σας

 3. Πραγματικά σεμνοί και αληθινοί ,όχι για τα μάτια του κόσμου αλλά για την ουσία ,που είναι τα παιδιά μας .Με ευγένια και καλοσύνη πραγματική.Μπράβο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.