2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩ: Τα παιδιά σώζουν ζωές – Επιμορφωτικό σεμινάριο

0
241
Θέμα: 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩ- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Όλοι μαζί γονείς -εκπαιδευτικοί- επαγγελματίες και φορείς του νησιού μας συνεργάστηκαν μια ακόμα φορά από 21/5-23-5/2019 για να μάθουν τα παιδιά να σώζουν μια ανθρώπινη ζωή.

Για την πραγματοποίηση των εργασιών του 2ου επιμορφωτικού σεμιναρίουστο 2ο Γυμνάσιο Κω  με θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) από την ανθρωπιστική οργάνωση ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ (KIDS SAVE LIVES) θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω:

1.Τους γονείς από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Γυμνασίου Κω που δραστηριοποιήθηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής εκπαίδευσης των παιδιών. Ειδικότερα τον κ. Μάρκο Μπουλά, την κ. Χριστίνα Παζίνα, την κ. Σέβη Κουλάκη και όσους άλλους στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
2. Τους Διευθυντές του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Χρήστο Γαμβρέλλη  και του 3ου Δημοτικού Σχολείου κ. Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου για την υποστήριξη

3.Το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και τον κ. Αμοργίνο για την οικονομική τους προσφορά για ένα γεύμα προς τις εκπαιδεύτριες.

4. Τους εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων που συνόδευσαν τα παιδιά στο σχολείο μας.
5. Για την Έκδοση των Εισιτηριών των εκπαιδευτριών την ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ
6. Για τη δωρεάν σίτιση τα Εστιατόρια :

  • «Ο Γιώργος ο Ψαράς» Ιχθυοπωλείο- Ταβέρνα του κ. Τρουμούλη Αντ.
  • ΛΑΜΠΡΟΣ (Μαραγκός Χρ.)
  • ΕΛΙΑ (Κασκαβέλης Σωτ.)

7. Για τη Φιλοξενία στον ξενώνα την ΚOS MARINA – ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ AE και τους κυρίους Δρόσο Αντ. και Μαραγκό Σεβαστ.
8. Την μεταφορική ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ για τη δωρεάν μεταφορά του απαιτούμενου υλικού

Την Πέμπτη 23/5/2019 κλείνει ο κύκλος των εργασιών του επιμορφωτικού σεμιναρίου στο 2ο Γυμνάσιο Κω όπου θα εκπαιδευτούν τα υπόλοιπα παιδιά. Φέτος εκπαιδεύτηκαν να σώζουν μια ανθρώπινη ζωή με τα χέρια τους  382 μαθητές και μαθήτριες από την Κω.

Ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια με το νέο σχολικό έτος.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Κω

Μαρίνα Μπέττα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ