ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Κω & η συστέγαση με 1ο Γυμνάσιο

2
1956

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία του Αντιδημάρχου Δ. Γερασκλή (ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Γ. Κυρίτση που απουσιάζει εκτός Κω), του Αστυνομικού Διευθυντή Κ. Κοκορόσκου (κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης μοίραζε από το πρωί φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία) πραγματοποιήθηκε το πρωί ο Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κω στην Αγία Μαρίνα.

Η ιδιαιτερότητα φέτος για το 1ο Δημοτικό Κω είναι η συστέγαση με το 1ο Γυμνάσιο Κω δύο τάξεις του οποίου φιλοξενούνται στο σχολείο (και μία τάξη στο 6ο Δημοτικό στο Πλατάνι).

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε τα πανηγύρια και τις χαρές και γράψτε ότι ανακοινώθηκε στα παιδιά της Δευτέρας Γυμνασίου, ούτε λίγο ούτε πολύ να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν τρόπο να πηγαίνουν στο Πλατανι, μιας και ο ανίκανος Δήμος Κω δεν αξιώθηκε να εξασφαλίσει τη μεταφορά των παιδιών. Πολλά συγχαρητήρια στον δήμαρχο. Και σε σας επίσης που αντί να προβάλετε τα αληθινά προβλήματα κάνετε φωτορεπορταζ του αγιασμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.