Απίστευτη τραγωδία: Νύφη πήγαινε στον γάμο με ελικόπτερο όταν… Εικόνες σοκ [video]

0
2108

Τι συνέβη στο μοιραίο ελικόπτερο όπου επέβαινε η νύφη πριν τον γάμο;

Ένα τραγικό βίντεο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του πληρώματος ενός ελικοπτέρου στη Βραζιλία κάνει τον γύρο του κόσμου και σοκάρει…

 

Στο ελικόπτερο επέβαινε μεταξύ άλλων και μια νύφη, η οποία είχε σχεδιάσει μια γαμήλια έκπληξη στον αρραβωνιαστικό της, με τον οποίο ήθελε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Η 32χρονη Rosemere do Nascimento ήθελε πάει στον μέλλοντα σύζυγό της Udirley Damasceno, «πετώντας».

Στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν εκτός από τον πιλότο και τη νύφη, ο αδελφός της που θα την παρέδιδε στον γαμπρό και η έξι μηνών έγκυος φωτογράφος της.

Αν και η πτήση τους ξεκίνησε καλά, με τη νύφη να ανυπομονεί να φτάσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, μέσα σε μερικά λεπτά όλα άλλαξαν.

Έτσι, πριν φτάσουν στο σημείο της προσγείωσής τους, στο ένα μίλι απόσταση και ενώ είχαν συμπληρώσει μόλις 15 λεπτά πτήσης, το ελικόπτερο έπαθε μηχανική βλάβη και κατέπεσε σε δασώδη περιοχή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες σε αυτό.

Κανείς από τους 300 καλεσμένους του γάμου, δεν φαντάζονταν το κακό που θα συνέβαινε στα περίχωρα του Σαν Πάολο στη Βραζιλία. Όταν το ελικόπτερο δεν έφτασε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπως αναμένονταν, τότε άρχισαν οι έρευνες και αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια της πτώσης είναι σε εξέλιξη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το ελικόπτερο συνετρίβη λόγω του κακού καιρού.

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Η πτώση του ελικοπτέρου καταγράφηκε από το βίντεο που τραβούσε η φωτογράφος. Το δυστύχημα συνέβη στις 4 Δεκεμβρίου 2016, το βίντεο όμως δόθηκε στη δημοσιότητα τώρα.

Πρόκειται πάντως για μια από τις δραματικότερες καταγραφές που έγιναν ποτέ.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ