Κως: Βρήκε γατάκι με δεμένα πόδια, σπασμένα κόκαλα και τραύμα στο κεφάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

9
1007
Τα πίσω του πόδια είναι δεμένα με κορδόνι. Ένα τεράστιο εξόγκωμα πάλλεται στο κεφάλι του. Μερικά από τα μικρά του κόκαλα είναι σπασμένα. Είναι τρομοκρατημένος και αδύναμος.
Έτσι βρήκε τον Αινεία ένας ντόπιος. Ξύπνησε μέσα στη νύχτα από κραυγές και τελικά βρήκε τον Αινεία στη γειτονιά (Aμερικής 24). Υπάρχουν πολλά που υποδηλώνουν ότι τον έπιασαν από τα πίσω πόδια και τον χτύπησαν. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια εικασία. Τι ακριβώς του έκαναν δεν ξέρουμε. Και ίσως δεν θέλουμε να ξέρουμε.
Είναι πολύ ανησυχητικό που οι άνθρωποι είναι ικανοί για τέτοιες φρικαλεότητες. Η βία, ειδικά εναντίον εκείνων που είναι πιο ευάλωτα πλάσματα, δεν είναι ανεκτή. Ειδικά γιατί αυτό δυστυχώς εξακολουθεί να συμβαίνει στην κοινωνία μας.
Αν κάποιος έχει στοιχεία για το ποιος μπορεί να το έκανε αυτό στον Αινεία, στείλτε μας προσωπικό μήνυμα!
Ελέγξτε εδώ για ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο του Αινεία.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν είναι δυνατόν…να ψάξουν για κάμερες μήπως έχει καταγραφεί κάτι. Όποιος το έκανε είναι πολύ επικίνδυνος για την κοινωνία μας…Χριστέ μου τι άνθρωποι υπάρχουν.

  2. Αν είναι δυνατόν
    Εύχομαι να βρεθεί αυτός που το έκανε και να πάθει το ίδιο. Έλεος πια με τους ανώμαλους που γυρίζουν ανάμεσα μας. Πόσο σκατοψυχος μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο.

  3. Προσφέρω και εγώ όσο αντέχω οικονομικά για την δημοσιοποίηση του..όσο μπορώ,θ αφήσω στοιχεία στην aegeanews.

  4. Εδώ στην Αμερικής κυκλοφορούν τώρα που κλείσανε τα μαγαζιά διάφορες συμμορίες από αλήτες με κουκούλες στα κεφάλια την νύχτα και η αστυνομία κοιμάται του καλού καιρού αδιαφορεί μας πετάνε αυγά πέτρες μπουκάλια κλωτσάνε τα γατάκια και τρέχουν μην τους πιάσουν άντε καλό χειμώνα θα έχουμε πάλι με αυτούς που μπλέξαμε πως κατάντησε η Κως.

  5. Για να έκαναν τέτοιο πράγμα σε ζωάκι μπορούν να κάνουν το ίδιο και σε άνθρωπο.. Χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη τουλάχιστον αυτοί οι (άνθρωποι) να δούμε τι καημό έχουν μέσα από τα σπίτια τους να τους βοηθήσουμε ως κοινωνία.

    • Να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΚΑΚΑΝ ΔΕΝ ΑΞΊΖΟΥΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ.ΜΗΝ ΠΑΊΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ «ΑΝΘΡΏΠΟΥ» ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΑΙΜΑΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ.

  6. στην περιοχή υπάρχουν πολλές κάμερες. Να κατατεθει μύνηση, να ερευνηθουν και να βρεθούν οι εγκληματίες που το έκαναν! Ο ποινικός κώδικας προβλέπει αυστηρές ποινές για όλους αυτούς τους ανώμαλους … που να ……….. το χέρι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ