Μαντλίν: «Είναι νεκρή» – Οι αποδείξεις των Γερμανών ερευνητών

0
507

Οι ερευνητές διαθέτουν «αποδεικτικά στοιχεία» ότι η μικρή Βρετανίδα Μαντλίν Μακ Καν, που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία, είναι νεκρή, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία.

«Είναι αποδεικτικά στοιχεία ή συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία διαθέτουμε, και όχι απλές ενδείξεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος αυτός, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται ωστόσο για ιατροδικαστικές αποδείξεις (όπως η σορός) της εξαφάνισης της μικρούλας Μάντι, για την οποία ο βασικός ύποπτος είναι ένας Γερμανός που κρατείται για άλλη υπόθεση.

Τι βρήκαν μέσα στο τροχόσπιτο του Γερμανού παιδόφιλου

Μπορεί ο Κρίστιαν Μπρίκνερ να δηλώνει μέσω του δικηγόρου του πως δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν από το Αλγκάρβε τον Μάιο του 2007, ωστόσο τα ευρήματα στο τροχόσπιτό του προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο Γερμανός παιδόφιλος από τότε που έφυγε από το Αλγκάρβε, μόλις μια ημέρα μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, επέστρεψε στην πατρίδα του. Εκεί, ζούσε σε ένα τροχόσπιτο, το οποίο ωστόσο, μάρτυρες είχαν δει και στην Πορτογαλία.

Τα ευρήματα μέσα στο τροχόσπιτο, το οποίο κάνει η γερμανική αστυνομία… φύλλο και φτερό, προκάλεσαν σοκ ακόμη και στους αξιωματικούς. Παιδικά μαγιό, προφανώς είτε από θύματα του αρρωστημένου παιδόφιλου, είτε κλοπιμαία για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του, αλλά και usb sticks με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Η πρώτη δήλωση του Μπρίκνερ – Τι είπε ο Γερμανός παιδόφιλος

Οι γερμανικές Αρχές προσπαθούν να βρουν την απάντηση στο «αίνιγμα» της εξαφάνισηςτης μικρής Μαντλίν, με τον «νούμερ ένα» ύποπτο για την εξαφάνισή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ, να κάνει την πρώτη δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ