Αντιμάχεια: Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο αστυνομικό – Υποδιοικητή του ΑΤ Αεροδρομίου Κω

2
4493

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού τελέστηκε σήμερα το απόγευμα η κηδεία του 47χρονου αστυνομικού (Υποδιοικητή του ΑΤ Αερολιμένα Κω), ο οποίος χάθηκε τόσο άδικα και αναπάντεχα από ανακοπή καρδιάς, ενώ κατευθυνόταν από το σπίτι του στην Αντιμάχεια στο Νοσοκομείο Κω.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο και τους ιερείς της περιοχής στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια  και το «παρών» έδωσαν συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι, τοπικές αρχές αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του και οι στενοί συγγενείς (δεν ξέρουν ακόμα πως και τι να πουν στο δεκάχρονο γιο του).

Απαρηγόρητοι όλοι, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια.

Συγκινητικός και συνάμα βαθειά ανθρώπινος και παρηγορητικός ο λόγος του Σεβασμιωτάτου, όπως και ο επικήδειος που εκφώνησε συνάδελφος του εκλιπόντος από το ΑΤ Ηρακλειδών.

Το «τελευταίο αντίο» στο κοιμητήριο  έγινε με τιμητικό άγημα και απόδοση τιμών (ρίψη πυροβολισμών) σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ενώ ο τελετάρχης αξιωματικός, Διοικητής στο ΑΤ Κω, Δημήτρης Δελής. παρέδωσε συντετριμμένος στην σύζυγο του εκλιπόντος, τιμής ένεκεν,  την προσεκτικά διπλωμένη Ελληνική σημαία και το πηλίκιό του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπασε. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια.

  2. Κριμα,πολυ κρίμα,αχ βρε Κώστα,που πας και αφήνεις τόσους ανθρώπους γύρω σου.καλο παράδεισο,καλη ανάπαυση να εχει η ψυχούλα του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ