Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Άγγελος Φραντζής – Το σπαρακτικό μήνυμα καθηγητή του στο ΕΠΑΛ

0
1006

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου παλικαριού και η μονάκριβη αδελφή του Μαριλένα, που δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της μοίρας. Αγωνία για τους δύο τραυματίες του τροχαίου…

Στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης Πατρών θα κηδευτεί ο 23χρονος Άγγελος Φραντζής, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο το οποίο επέβαινε, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα στο ύψος της Καλλιθέας Πατρών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου παλικαριού Παναγιώτης και Κατερίνα, όπως και η μονάκριβη αδελφή του Μαριλένα, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της μοίρας. Ο πατέρας του Άγγελου, Παναγιώτης, διατηρεί καφενείο στην Κρήνη και είναι η οικογένεια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Το τροχαίο έγινε στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Καλλιθέας Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που κινείτο επί της «111» με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πάτρα – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στηθαίο. Στο σημείο κλήθηκαν στις 04.45 τα ξημερώματα, η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν από την άμορφη μάζα των σιδερικών, τους τρεις επιβαίνοντες του οχήματος. Οι δυο συνεπιβάτες τραυματίστηκαν διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύονται. Πρόκειται για έναν 20χρονο ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και έναν 18χρονο ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος.

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του μαθητή του στο 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας δηλώνει ο καθηγητής και πρώην αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στανίτσας. Σε μήνυμα που ανήρτησε στο facebook αναφέρει τα εξής: «Άγγελε, αυριο 4η ώρα θα είχαμε Ν.Γλωσσα στο 9ο ΕΠΑΛ. Θα λείπεις. Θα πάρεις απουσία και μάλιστα αδικαιολόγητη ! Την προηγούμενη βδομάδα μου ζητούσες επίμονα να σου δικαιολογήσω την απουσία όταν άργησες λιγο να μπεις στην αίθουσα. Και μ’αναγκασες να στην δικαιολογήσω, υποσχόμενος ότι θα ήσουν καλο παιδί στο εξής. Και το τήρησες και έκανες και παρατηρήσεις στους συμμαθητές σου γιατι ενοχλούσαν στο μάθημα.

Μετα απο τέσσερα χρονια στο σχολείο, περιμενες φέτος να πάρεις το απολυτήριο και το πτυχίο σου. Και ήσουν αξιέπαινος γι’ αυτο. Το πρωί μεροκάματο και το βράδυ κατάκοπος σχολείο. Ήσουν αξιέπαινος γι ‘ αυτο. Πολλοι το είχαν σκεφτεί, αρκετοί το ξεκίνησαν, λιγότεροι τα κατάφεραν.

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Αυριο όμως Άγγελε η θέση σου θα ειναι άδεια. Η αίθουσα βουβή. Οι συμμαθητές σου και εγώ βουρκωμένοι.
Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, να χαρίζει παρηγοριά στους δικούς σου και να σαι σίγουρος κάθε μερα που θα παίρνουμε παρουσίες στο απουσιολόγιο τυπικά θα είσαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΗΓΗΤΑ ΑΠΩΝ, μεταξύ μας όμως ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΩΝ! Καλο ταξίδι Άγγελε ! Θα σε θυμόμαστε παντα !»

ΠΗΓΗthebest.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ