Προκαλεί η πρεσβυτέρα του ιερέα που βίαζε την αδικοχαμένη Ελένη: Ήταν ψεύτρα, κλέφτρα και ανήθικη

1
286

Τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι ισχυρισμοί της συζύγου του ιερέα Στυλιανού Σάββα, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά από τα τέσσερά της χρόνια την Έλενα Φραντζή που έβαλε τέλος στη ζωή της μετά την αποφυλάκισή του.

Μιλώντας στην κάμερα με γυρισμένη την πλάτη, η σύζυγος του ιερέα υποστήριξε ότι η 29χρονη χρηματίστηκε από πρόσωπα τα οποία δεν θέλησε να κατονομάσει, ενώ παρουσίασε την αδικοχαμένη γυναίκα ως ψεύτρα, κλέφτρα και ανήθικη.

Η πρεσβυτέρα, μεταξύ πολλών άλλων, ανέφερε ότι οι κατηγορίες εναντίον του ιερέα συζύγου της ήταν κατασκευασμένες, ενώ η αστυνομία έχει στην κατοχή της ηχογράφηση στην οποία η Έλενα, μιλώντας με την άλλη θετή κόρη της οικογένειας, παραδέχτηκε ότι χρηματίστηκε για να πει ψέματα.

Υποστήριξε ακόμα πως πήρε πολλά λεφτά, καθώς η Έλενα είχε παραδεχθεί ότι δεν θα έκανε κάτι τέτοιο για 10.000 – 15.000 ευρώ, αλλά για πολύ περισσότερα, λεφτά μάλιστα τα οποία κάποιος της τα χρωστούσε.

«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Εγώ έχω πάει στην κηδεία της», τόνισε η πρεσβυτέρα, συμπληρώνοντας: «αλλά με αυτά τα λόγια δεν άντεξα, θύμωσα πολύ».

«Με απειλούν. Δεν μπορώ να σας πω ποιοι τη χρημάτισαν. Εγώ τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Καμιά μάνα δεν θα ανεχόταν τέτοιες πράξεις από τον άντρα της. Θέλω να σας πω πως όταν μια γυναίκα, μια μάνα, βλέπει αυτά που η Έλενα κατηγόρησε τον άντρα μου, θα έφευγα να πάω στο μοναστήρι και θα είχα ψυχολογικά προβλήματα», συνέχισε σε δραματικό τόνο.

Η πρεσβυτέρα παραδέχθηκε πάντως ότι είχε χτυπήσει την Έλενα με μία κουτάλα, δικαιολογώντας ωστόσο την πράξη της με τον ισχυρισμό ότι η θετή της κόρη είχε κλέψει χρυσαφικά που αποτελούσαν τάματα στην Αγία Παρασκευή, ενώ δεν δίστασε να παρουσιάσει τον εαυτό της ως «στοργική» μητέρα που αγόραζε στην Έλενα καλά ρούχα και την πρόσεχε.

Από την άλλη, ο ιερέας που δικάστηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε περιορίστηκε στη δήλωση ότι είναι αθώος και ανεβαίνει έναν «Γολγοθά», ελπίζοντας στην… Ανάσταση.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο newsbomb.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΞΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΟΣΑ ΒΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΒΑΡΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΟΥΤΕ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΔΡΑΜΑΤΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΕΞ ΙΔΙΑΣ ΠΙΚΡΗΣ ΠΕΙΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ