Survivor: Η δικηγόρος Ρούσσα Τσουκαλά που μαγνήτισε το βλέμμα του Σπαλιάρα (Pics-Vid) Ξεσάλωσε το Twitter «να την η 4001»

0
2418

Η καλλίγραμμη δικηγόρος που εμφανίστηκε για να παραδώσει το φάκελλο με τους παίκτες που προκρίνονται στον τελικό προκάλεσε έναν μικρό πανικό

Στον ημιτελικό η δικηγόρος Ρούσσα Τσουκαλά παρέδωσε στον Σάκη Τανιμανίδη τον φάκελο με τα ονόματα των δύο παικτών που περνούσαν στον τελικό κι ενώ Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος καρδιοχτυπούσαν, την προσοχή του Γιάννη Σπαλιάρα τράβηξε η δικηγόρος, η οποία είχε προκαλέσει πανικό στο τηλεοπτικό κοινό και τη Δευτέρα, όταν οι Έλληνες παρακολουθούσαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να περνά στον ημιτελικό.

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση της νεαρής δικηγόρου:

Στον χθεσινό ημιτελικό, την ώρα που η νεαρή δικηγόρος του Survivor έφευγε από το πλατό το μοντέλο και ηθοποιός, γύρισε όχι μόνο το βλέμμα του, αλλά ολόκληρο το κεφάλι του για να την απολαύσει. Φυσικά, το Twitter ξεσάλωσε με σχόλια όπως «ο Σπαλιάρας κοιτούσε τη δικηγόρο μέχρι να φύγει και είπε από μέσα του να την η 4001».

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη:

Ποια είναι όμως η δικηγόρος, Ρούσσα Τσουκαλά που έκλεψε τις εντυπώσεις στα live του Survivor;

H νεαρή δικηγόρος έχει σπουδάσει Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Δημοκρίτειο. Της αρέσουν τα ταξίδια, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media και της αρέσει να διασκεδάζει τα βράδια με τις φίλες της.


Δείτε βίντεο:
Survivor: Η δικηγόρος Ρούσσα Τσουκαλά που μαγνήτισε το βλέμμα του Σπαλιάρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ