Έκλεισε η τετράδα του Survivor με έκπληξη: Έφυγε και ο Σπαλιάρας!

1
1715

Γλύτωσαν Αναγνωστόπουλος και Βασάλος

Το μοντέλο-παρουσιαστής που κέρδισε πολλούς φίλους με τον χαρακτήρα του στο παιχνίδι απέδωσε τα εύσημα στους αντιπάλους του και αποχώρησε, την ίδια στιγμή που ο Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor προτού το παιχνίδι μεταφερθείσ την Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση αυτή του τηλεοπτικού κοινού αποτελεί μια μίνι έκπληξη, καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι ο Σπαλιάρας ήταν πιο δημοφιλής και από τον Αναγνωστόπουλο και από τον Βασάλο, οι οποίοι ήταν οι άλλοι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση στο σημερινό τελευταίο συμβούλιο.

Το μοντέλο-παρουσιαστής που κέρδισε πολλούς φίλους με τον χαρακτήρα του στο παιχνίδι απέδωσε τα εύσημα στους αντιπάλους του και αποχώρησε, την ίδια στιγμή που ο Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα, προφανώς επειδή πίστευε ότι εκείνος θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.