Νέα σικάτη εμφάνιση από Μπέτυ Μπαζιάνα: Πώς εμφανίστηκε στο Πεκίνο και έκλεψε τις εντυπώσεις [video]

0
396

Πώς εμφανίστηκε στο Πεκίνο η Μπέτυ Μπαζιάνα;

Στην Κίνα βρίσκεται για δεύτερη φορά ο Αλέξης Τσίπρας για τις εργασίες του Belt And Road Forum.

Μαζί του είναι και αυτή τη φορά είναι η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση αν και ντυμένη με απλό τρόπο.

Φορώντας ένα μπεζ σακάκι και μπλε παντελόνι κατέβηκε από το αεροπλάνο ακολουθώντας τον Πρωθυπουργό και για κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις.

Υπό τους ήχους της μουσικής του «Ζορμπά» υποδέχθηκαν σήμερα στο Πανεπιστήμιο Ξένων Γλωσσών Πεκίνου τον Αλέξη Τσίπρα. Εκεί ο Έλληνας πρωθυπουργός εγκαινίασε το νέο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών.

«Γεια σας, καλώς ορίσατε», είπαν στα ελληνικά φοιτητές και φοιτήτριες που κρατούσαν σημαίες των δύο χωρών. Επιπλέον η πανεπιστημιακή χορωδία τραγούδησε, επίσης στα ελληνικά (!) το «Ένα το χελιδόνι», του Μίκη Θεοδωράκη.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός, με αφορμή την τελετή θεμελίωσης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών, υποστήριξε ότι Ελλάδα και Κίνα ενισχύουν τη συνεργασία τους, επεκτείνοντας τις σχέσεις τους σε όλους τους τομείς, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για πολύ ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης.

Ο πολιτισμός, η παιδεία και οι επιστήμες, από κοινού με τις επαφές και ανταλλαγές μεταξύ λαών και πολιτών, αποτελούσαν τη βάση του παραδοσιακού Δρόμου του Μεταξιού, που συνέδεε Κίνα και Ευρώπη, με τον ελληνικό χώρο να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στις σχέσεις αυτές, σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Α. Τσίπρας.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο του Πεκίνου:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.