Θεσσαλονίκη: Πρεμιέρα με σημαία της Χούντας έκανε ο Νότης Σφακιανάκης

13
2991

Θαμώνες του μαγαζιού έβαλαν τη σημαία «πρώτο τραπέζι πίστα» και ζήτησαν να βγάλουν και λόγο, αλλά τους απέτρεψαν οι ιθύνοντες του μαγαζιού

Με γεμάτο μαγαζί, ρούχα παραλλαγής και μια σημαία της χούντας γιόρτασε την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη -η οποία μάλιστα συνέπεσε με την «μαύρη» επέτειο της 21ης Απριλίου 1967- ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, όπως γράφει το makthes.gr, που δημοσιεύει και μία σχετική φωτογραφία, φωτογραφήθηκε με μια παρέα νεαρών, που κουβάλησε τη σημαία και την είχε σηκωμένη για πολλή ώρα στο… πρώτο τραπέζι πίστα.

Όταν οι νοσταλγοί της χούντας ζήτησαν να ανέβουν στην πίστα, για να βγάλουν λόγο πλάι στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, επενέβησαν από το μαγαζί και τους απέτρεψαν.

Ο ίδιος ο Σφακιανάκης απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, καθώς οι θαμώνες ηχογραφούσαν, αλλά δεν αντιδρούσαν…

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ……………., ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΩ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ…………….

  2. Α) 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

    • Αφού ήταν τόσο λαοπρόβλητοι ηγέτες ρε ξύπνιε, γιατί φώναξαν τον Καραμανλή σαν κατουρημένες κότες και του παρέδωσαν την εξουσία?

      • ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ η ΗΣΟΥΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ & ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ…

  3. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!

  4. Τόσο παλικάρι είναι ο Νότης που δεν τολμά να δηλώσει ότι είναι χουντικός, απλά κρύβεται πίσω από κορώνες περί πατριωτισμού και κουραφέξαλα …

  5. Notis, μάγκες. Μην τολμήσετε να ξαναγράψετε Νότης. Notis, ο εθνικοϊντερνασιοναλ αιδοιος.

  6. Δεν περιμενα κατι πιο εξυπνο πιο μαγκικο απο εναν μπ……………….ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.

  7. ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΗ ΒΑΣΙΛΙΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΛΦΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!

  8. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973 ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ