Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Είναι τουρίστας, θέλει χρόνο να μάθει, ξεκίνησε από τα θρησκευτικά και μετά θα πάει στην ιστορία

0
5488

«Είναι τέλειος για σάτιρα»

Με καυστικό τρόπο για τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του την Κυριακή λέγοντας, μεταξύ άλλων, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «τουρίστας» και «θέλει λίγο χρόνο για να μάθει».

«Ο Κασσελάκης είναι ένα καινούργιο, έχει υλικό, είναι τέλειος για σάτιρα. Είναι American Dream είναι τουρίστας, τα βλέπει αλλίως» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος για τον κ. Κασσελάκη.

Στην ερώτηση, δε, αν θα γίνει πρωθυπουργός, ο ηθοποιός απάντησε με έμμεσο τρόπο λέγοντας «πιστεύω ότι οποιοσδήποτε φτάνει σε μια ουρά και περιμένει, κάποια στιγμή φτάνει στο ταμείο. Και ο Γιώργος Παπανδρέπου που έγινε πρωθυπουργός κανείς δεν το πίστευε και ο Λεβέντης μπήκε κάποια στιγμή στη Βουλή και ο Βαρουφάκης».

«Ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποιος είναι, είναι πολύ σύντομο διάστημα. Το «όλοι μαζί είμαστε», «πιάστε το σκυλί», υπάρχει μια μεγάλη χαρά, είναι σαν την περσόνα «θεία από το Σικάγο» που έρχεται να αλλάξει τα πράγματα» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όπως κατέληξε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει, έχει ξεκινήσει θρησκευτικά και μετά θα περάσει και στην ιστορία. Θέλει λίγο χρόνο να μάθει».

Δείτε στο 16:30 του βίντεο που ακολουθεί τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλο για τον Στέφανο Κασσελάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ