Νότης Σφακιανάκης: Όλο το παρασκήνιο για την επιστροφή του στις νυχτερινές πίστες

0
1421
Μια μεγάλη συζήτηση «άνοιξε» για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης στα κέντρα διασκέδασης, ύστερα από αρκετά χρόνια που απουσιάζει όχι μόνο από τη νύχτα, αλλά και από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες».

Συζητώντας το παραπάνω στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» του Open, η Ελένη Τσολάκη επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο τραγουδιστής «αν και έχει αρχίσει να το σκέφτεται, δεν θα το κάνει φέτος».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ. Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος» και συνέχισε:

«Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω».

Συνεργάτης της, τόνισε με τη σειρά του: «Ο Νότης τα τελευταία χρόνια είχε και πάρα πολλές απώλειες. Ήταν ακόμα ένας λόγος για να αποσυρθεί».

Ακόμη, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι: «Του κάνουν κάθε χρόνο προτάσεις, δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην έχει πρόταση. Επίσης ξέρω ότι η Panik τον αναζητούσε, γιατί υπάρχουν ηχογραφημένα τραγούδια του που δεν έχουν κυκλοφορήσει, για να δουν αν θέλει να κάνει τουλάχιστον δισκογραφικό come back κι εκείνος ήταν αρνητικός γιατί δεν ήταν η ψυχολογική του κατάσταση τέτοια.

Επίσης, αυτό που μου έχουν μεταφέρει επιχειρηματίες είναι ότι η “ταρίφα” του είναι σταθερή. Δεν κάνει οικονομικές διαπραγματεύσεις».

Παρά τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ