Κάτια Νικολαΐδου: Η τελευταία της ανάρτηση και η δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2023

0
6796

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου, που «έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης, 8/11, ενώ την ηθοποιό αποχαιρέτησε με μία τρυφερή ανάρτηση και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Κάτια Νικολαΐδου μιλούσε πάντα ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο, εκφράζοντας το πείσμα και τη θέλησή της να τον νικήσει και στέλνοντας μήνυμα δύναμης και θάρρους σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Γεμάτη δύναμη και θάρρος ήταν και η τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2022, και συγκεκριμένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Κάτια Νικολαΐδου: «Να κάνουμε το ακατόρθωτο, κατορθωτό»

Σε αυτή την ανάρτηση, που έμελλε να είναι η τελευταία της, η ηθοποιός κάνει τον απολογισμό της για το 2022, αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ευχόμενη το 2023 «να μην τα παρατάμε ποτέ».

«Το ’22 ήταν η Χρονιά που μου ‘δωσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμά μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ’ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό!!!!! Το δέντρο μας ν’ ανθίζει κ ν’ ανθίζει κ ν’ ανθίζει!!!! Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!! Σας γλυκοφιλώ!!!!», είχε γράψει η Κάτια Νικολαΐδου.
Κάτια Νικολαΐδου: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού

Η ηθοποιός είχε κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2023, με τον φωτογραφικό φακό του NDP να καταγράφει τη στιγμή.


Φωτεινή Ντεμίρη-Σπύρος Μπιμπίλας-Μπέσσυ Μάλφα-Κάτια Νικολαΐδου-Ορέστης Τρίκας

Συγκεκριμένα, στις 16 Ιανουαρίου 2023 η Κάτια Νικολαΐδου είχε παρευρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άκρως Συμπαντικό», στο Σύγχρονο Θέατρο, και είχε ποζάρει χαμογελαστή με τους Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρο Μπιμπίλα, Μπέσσυ Μάλφα και Ορέστη Τρίκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ