Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός αντικέρ Δημήτρης Βήττος – Δύο χρόνια μετά τον γάμο του με την Εύη Αναγνωστοπούλου

0
16871

Ο Δημήτρης Βήτος, γνωστός αντικέρ, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο χρόνια μετά το γάμο του με την Εύη Αναγνωστοπούλου, στις Σπέτσες.

Η Χριστίνα Πολίτη θέλησε να τον αποχαιρετίσει τον αντικέρ, γράφοντας στο facebook: «Ο Δημήτρης Βήτος ήταν ένας ζεν πρεμιέ στην κινηματογραφική του ζωή. Ήταν φίλος, αγέραστος, ντόμπρος και σταράτος. Από τους φίλους που με τα χρόνια μεταλλάσσονται σε οικογένεια. Καλλονός μέχρι τέλους. A golden boy..Μας άφησε χθες ξαφνικά. Ίσως καλύτερα για εκείνον αλλά χειρότερο για μας, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η πιο πολυσυζητημένη σχέση που είχε ο Δημήτρης Βήτος

Ο πρώτος γάμος του ήταν με το μοντέλο Υβόννη, αλλά για πολλά χρόνια υπήρξε σύντροφος της βαρόνης Φιόνα Φον Τίσεν, γόνος μιας από τις πιο αριστοκρατικές οικογένειες της Ευρώπης, πρώην μοντέλο, η οποία είχε φωτογραφηθεί για τη «Vogue» και άλλα διεθνούς φήμης περιοδικά μόδας.

Ωστόσο, η σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση την έκανε διάσημη σε όλον τον κόσμο, τη δεκαετία του ’70. Πρωτοσέλιδα και μακροσκελή κείμενα αναφέρονταν στην αγαπημένη του Αλέξανδρου, από τον οποίο ήταν μεγαλύτερη κατά 16 χρόνια, αλλά και στις αντιρρήσεις του Αριστοτέλη Ωνάση για τη σχέση τους.

Ο Αλέξανδρος τη συναντούσε κυρίως στο Λονδίνο, όπου εκείνη ζούσε μόνιμα, αλλά πολύ συχνά επισκέπτονταν και τα ελληνικά νησιά, καθώς η Φιόνα λάτρευε το Σκορπιό και τη Μύκονο.

Αμέσως μετά τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου, η Φιόνα απομακρύνθηκε από την Ελλάδα, αλλά χρόνια αργότερα απέκτησε σπίτι στη Μύκονο, χάρη στον επιχειρηματία Δημήτρη Βήττο, τον νέο άνδρα που εμφανίστηκε στη ζωή της, ερωτεύθηκε και αγάπησε. Χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια και το περίφημο σπίτι τους στο νησί πουλήθηκε.

 

Ο Δημήτρης Βήτος άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Δημήτρης Βήτος άφησε την τελευταία του πνοή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ