«Ο ανιψιός του δεν ενδιαφέρεται»: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Νάσο Πατέτσο στα 100 του, η δημόσια έκκληση

0
6478

Νάσος Πατέτσος: Σοβαρό ατύχημα είχε ο γνωστός τραγουδιστής, μετά από πτώση του σε πεζοδρόμιο της πλατείας Βικτωρίας και νοσηλεύεται στον Ερυθρό.

Νάσος Πατέτσος: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Το συμβάν γνωστοποίησε αρχικά ο χορευτής Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις σοκαριστικές φωτογραφίες από το ατύχημα – για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων επιλέγουμε να μην τις δημοσιεύσουμε – και έγραψε:

«Ο μεγάλος μας τραγουδιστής που έκανε τεράστια καριέρα τις δεκαετίες 50-60-70 Νάσος Πατέτσος βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από πτώση του σε πεζοδρόμιο!!!!

Ο ηλικίας 100 ετών καλλιτέχνης γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1924, ζει μόνος του και πλέον έχει ανάγκη φροντίδας… Δεν έχει κανέναν συγγενή και ζει μόνο με την σύνταξη του! Το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, ένα διαμέρισμα, το έχει γράψει σε έναν ανιψιό του εδώ και 30 χρόνια, ο Νάσος έχει κρατήσει την επικαρπία! Ο ανιψιός του ζει στην Αμερική και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον ηλικιωμένο θείο!!!!

Τώρα που θα βγει από το νοσοκομείο πρέπει να φιλοξενηθεί σε γηροκομείο! εμείς οι φίλοι του κάνουμε ότι μπορούμε, όμως χρειάζεται φροντίδα επί εικοσιτετραώρου βάσεως!!!!»

Έπειτα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

Αφου ευχηθω καλό μήνα σε όλους να ευχηθω και το συντομότερο να βρεθει λύση για το πρόβλημα του αγαπημένου μας σπουδαιου τραγουδιστη των δεκαετιων 50 εως και 80, Νασου Πατέτσου , που αφου εκλεισε πλέον τα 100 του χρόνια, απο ατύχημα επεσε στον δρομο και νοσηλευεται στον ΕΡΥΘΡΟ. Ευτυχως μας ειδοποιησε μεσω fb ο καλός του φιλος και σημαντικος χορογραφος και χορευτής Τακης Σαγιωρ που νοιαζεται πολυ για τους παλιους μας συναδελφους και πραγματικα τρεχει οταν χρειαστει. Απο την πλευρα του ΤΑΣΕΗ (αν και ειναι κλειστο τον Αυγουστο) θα γινουν ολες οι απαραίτητες ενεργειες για να βρεθει λυση οσο πιο συντομα γινεται. Οι 2 φωτο απο τα 100α γενεθλια του Νασου πριν 1 μήνα στον ιστορικο Μαγεμενο ΑΥΛΟ που τον αγκαλιασαμε ολοι με αγαπη. Εκει φυσικα κι αγαπημενος του φιλος Τακης Σαγιωρ (εδω με την Liana Dafnidou Dafnidou) και πολλοι συναδελφοι μας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ