Μαρία Μενούνος: Κέρδισε τον καρκίνο και περιμένει το 1ο της παιδί – «Όλα έγιναν χάρη στον Άγιο Νεκτάριο»

0
6791

Η Μαρία Μενούνος έχει μοιραστεί αρκετές φορές τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και το ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα, μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο και τον πατέρα της, Κώστα ενώ πρόσφατα παρέλαβε και το ελληνικό της διαβατήριο κάτι το οποίο και την χαροποίησε ιδιαίτερα.

Η Μαρία Μενούνος μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον καρκίνο αλλά και για το παιδί που περιμένει.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και για το διαβατήριό της «είμαι πραγματική Ελληνίδα τώρα που έλαβα το ελληνικό διαβατήριο μου, είναι μεγάλη τιμή για εμένα».

Η μάχη της Μαρίας Μενούνος με τον καρκίνο

Σχετικά με τον καρκίνο, η Μαρία Μενούνος επεσήμανε «ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή.

Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή. Στην περιπέτειά μου είχα στο πλευρό μου τον μπαμπά μου και τον άντρα μου που με βοηθούσαν».

Ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της «η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τόσα πράγματα για εμένα, διαφορετικά τώρα δεν θα ήμουν εδώ».

Μαρία Μενούνος: «Όταν μου είπαν ότι έχω πάλι καρκίνο, είπα θα έχω μωρό και δεν θα…»

Η Μαρία Μενούνος  ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί

Για το πρώτο της παιδί, το οποίο θα αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας, τόνισε «είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά, με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα», δείχνοντας το υπερηχογράφημα.

Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος μίλησε για τη μητέρα της: «Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη»

Ενώ πρόσφατα είχε βρεθεί και στην Αίγινα για να επισκεφτεί τον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

Σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, εξήγησε πως ήθελε να ευχαριστήσει τον Άγιο, τον οποίο θεωρεί προστάτη της οικογένειάς της για τα «θαύματα και τις θεραπείες», με τις οποίες τους ευλόγησε.

Προσευχήθηκε όπως λέει, για τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο, καθώς κι η ίδια είχε διαγνωστεί με την ασθένεια. Μάλιστα, περιέγραψε τη στιγμή που γονάτισε μπροστά στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου.

Όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της, ήταν για εκείνη μια ανατριχιαστική στιγμή, καθώς άκουσε χτύπους μέσα από τον τάφο, σαν απάντηση από τον Άγιο στις προσευχές της.

Όσα έγραψε η Μαρία Μενούνος στην ανάρτησή της

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν είχε να κάνει μόνο με τη διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Έχω ονειρευτεί να πάω στην Αίγινα. Για όσους δεν το γνωρίζετε- Η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί στον Κόλπο της Ελλάδας, που βρίσκεται μόλις 16 μίλια νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο Άγιος Νεκτάριος, ο πολιούχος του νησιού, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστός για τα θεραπευτικά του θαύματα. Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης άγιος για τους ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες, όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνοι στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και πολλά άλλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ