Τα αλλάζει όλα, και γίνεται από τραγουδιστής, αγρότης-επιχειρηματίας: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Καρρά

0
4533

Μεγάλη είναι η αλλαγή που έκανε στη ζωή του ο Βασίλης Καρράς. Εκτός των 42 κιλών που κατάφερε να χάσει, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και έχοντας ξεκαθαρίσει πως δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική, ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το εμπόριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, την περίοδο της καραντίνας ο τραγουδιστής ασχολήθηκε με τη γη – και όχι ερασιτεχνικά. Πιο συγκεκριμένα, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, παράγει τα δικά του προϊόντα τα οποία και πουλάει. Η «Φάρμα Καρρά», όπως την ονόμασε, ξεκίνησε το 2020 και βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου.

Φάρμα Καρρά: Το νέο επάγγελμα του Βασίλη Καρρά

Το καμάρι του Βασίλη Καρρά είναι το ελαιόλαδό του που έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι γνωστό για την γεύση και τα οφέλη για την υγεία. Μάλιστα, θα ξεκινήσει εξαγωγές και συγκεκριμένα στην Αμερική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, έχει αναθέσει τα διαδικαστικά σε αρμόδιους για να υλοποιήσουν τον στόχο του.

Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρμα του έχουν παραχθεί με οικολογικές μεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών παρασκευασμάτων.

Στη “Φάρμα Καρρά” παράγονται, επίσης ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Μάλιστα, μπορεί να γίνει τέλεση γάμου ή βάφτισης, στο μικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε μερικά πλάνα από τη Φάρμα του Βασίλη Καρρά:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ