Joesthetics: Νεκρός ο γνωστός fitness influencer – «Έσβησε» στην αγκαλιά της συντρόφου του από ανεύρυσμα…

0
7925

Ο άτυχος Γερμανός ήταν πολύ γνωστός στη fitness κοινότητα, ενώ μετρούσε πάνω από 8,4 εκατ. ακολούθους στο Instagram και περισσότερους από 900.000 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός «Joesthetics», κατά κόσμον Jo Lindner, fitness & bodybuilding influencer σε ηλικία μόλις 30 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές του και τον κόσμο του bodybuilding.

Ο άτυχος Γερμανός ήταν πολύ γνωστός στη fitness κοινότητα, ενώ μετρούσε πάνω από 8,4 εκατ. ακολούθους στο Instagram και περισσότερους από 900.000 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, όπου ανέβαζε διασκεδαστικά fitness βίντεο.

Ο Joesthetics τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Ταϊλάνδης μαζί με την αγαπημένη του Nicha, η οποία αποκάλυψε ότι είχε υποστεί ανεύρυσμα, ενώ είπε πως ο 30χρονος «έσβησε» στα χέρια της.

Η Nicha προέτρεψε το κοινό του να τον θυμάται για την αφοσίωσή του αλλά και την προσωπικότητά του.

«Έφυγε χθες από ανεύρυσμα. Ήμουν εκεί μαζί του στο δωμάτιο.. μου φόρεσε το κολιέ στο λαιμό που μου έφτιαξε και απλά ξαπλώσαμε αγκαλιά περιμένοντας να περάσει η ώρα για να πάμε να συναντήσουμε τον Noel στο γυμναστήριο… Και μετά συνέβη αυτό πολύ γρήγορα… Πριν από τρεις ημέρες, ανέφερε συνεχώς τον πόνο στον αυχένα του… δεν το συνειδητοποιήσαμε πλήρως μέχρι που ήταν πολύ αργά.

Πιστέψτε με αυτός ο άνθρωπος ήταν πολλά περισσότερα από όσα ξέρετε.. Ήταν γλυκός, ευγενικός, δυνατός, ειλικρινής και έξυπνος… Πέτυχε τόσα πολλά και μόνος του. Παρακαλώ να τον θυμάστε ως Joesthetics», έγραψε στην ανάρτησή της.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο φίλος του και επίσης fitness influencer, Noel Dezyel.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Jo. Ακόμα βρίσκω τον εαυτό μου να ελέγχει το τηλέφωνό μου, περιμένοντας την απάντησή σου για να συναντηθούμε στο γυμναστήριο. Είμαι συντετριμμένος, αδερφέ. Μας άνοιξες την αγκαλιά σου, διδάσκοντάς μας τόσα πολλά για τη ζωή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η καλοσύνη σου προς εμένα και τους άλλους θα μείνει για πάντα μαζί μου», έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ